Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ébredő szexualitás

Punci a tükörben

2019. jan 04.

Szexböjt? 4+1 érv mellette!

írta: Polilili
Szexböjt? 4+1 érv mellette!

Újabb terápiába kezdtem: sosem adom fel a reményt, hogy olyan felhőtlen legyen a szexuális életem, mint amit már néhányszor átéltem az elmúlt évek során. Szeretném, ha ne csak egyszer-egyszer, hanem mindig jó lenne.

Ezúttal Rekvényi Katalinhoz kezdtem járni, aki egy nagyon izgalmas házi feladat-sorozattal látott el minket. Az első kihívás, hogy pár hétig nem szexelhetünk, csak masszázs lehet köztünk . Tehát az lett a dolgunk, hogy legalább hetente egyszer megmasszírozzuk egymást. A nemiszervek érintése ez idő alatt tilos!

Csak hogy „legyen kit hibáztatni”, elmondom, hogy a módszertant egyébként Masters és Johnson dolgozták ki, és azt gondolom, egyáltalán nem volt hülyeség. Sőt. Bár részben féltem tőle, közben repestem is a ...

Tovább Szólj hozzá

terápia vágy masszázs

2018. nov 25.

A maszturbálást élvezem, a szexet nem (olvasói levél)

írta: Polilili
A maszturbálást élvezem, a szexet nem (olvasói levél)

"Szia! Nekem az lenne a problémám, hogy jobban szeretek maszturbálni pornóra, mint hogy szexeljek. A szex egyáltalán nem hiányzik az életemből, sőt nyűgnek és macerának érzem. Viszont maszturbálás nélkül nem bírnám ki, mert nekem az hiányzik.

Maszturbálásnál át merem adni magam, el tudok lazulni, sokkal jobb, és erősebb az orgazmusom, mint a szexnél. Szexnél szinte soha nem volt orgazmusom, és sokszor untatott az egész. Csókolózásig élveztem, de utána már alig vártam, hogy vége legyen.

Kb. 11-12 evesen kezdtem el folyamatosan, napi szinten többször pornóra maszturbálni. Mi lehet velem a baj, hogy a szexet nem élvezem, de a maszturbálást igen? Hogy tudnék változtatni? Most 24 éves vagyok.

Emellett amikor szexeltem, féltem, milyen ...

Tovább Szólj hozzá

kommunikáció pornó önkielégítés

2018. nov 13.

3 éves a blog - most itt tartok a fejlődésben

írta: Polilili
3 éves a blog - most itt tartok a fejlődésben

Hullámvölgyek. Egyszer fent, egyszer lent. Gyakorlatilag ez jellemezte az egész szexuális életemet. Vagy legalább is az elmúlt három évet, amikor már végre megtapasztaltam azt, hogy lehetek fent is, nem csak lent. Azelőtt nem léteztek csúcspontok, csak mély gödrök.

hullámvasút a szexben Fotó: Will Myers, Unsplash

Persze valahol ez így normális. Nem lehetünk mindig a csúcson az élet semelyik területén. Van, amikor a sok stressz, a munkahelyi problémák, a kevés pénz, a gyereknevelés, a párkapcsolati gondok, vagy bármi más faktor rányomja a bélyegét a libidónkra is. Szóval érdemes elfogadni, hogy nem mindig lehetek igazi vadmacska.

Ez mind igaz, csakhogy sajnos hozzá kell tenni, hogy én nem vagyok hétköznapi nő. Persze senki sem az, mindenki más, tudom. Én ...

Tovább Szólj hozzá

orgazmus félelem önismeret sírás libidó nem megy csökkent libidó

2018. nov 13.

Mi állhat a tökéletes orgazmus útjában? - Interaktív előadás – 12.05.

írta: Polilili
Mi állhat a tökéletes orgazmus útjában? - Interaktív előadás – 12.05.

noi_es_ferfi_orgazmus_elerese_kulonbseg.jpg

Átélted már valaha azt az orgazmust, amiről azt érzed, tökéletes volt? És a partnered? Milyen gyakran juttok el idáig?

December 5-i előadásunk az orgazmus körül fog forogni. Könyves Gusztáv szexuálterapeuta betekintést ad nekünk az orgazmus anatómiájába, mesél a női és férfi orgazmus közötti eltérésekről és egyezésekről, és ami még talán ennél is fontosabb: megismerteti velünk, milyen tévhitek és legendák keringenek az orgazmus (és a szex) körül, amik a tökéletes orgazmus átélésének útjában állnak.

Az est háziasszonya Polilili, az Ébredő Szexualitás blog és YouTube csatorna tulajdonosa.

>> Regisztráció itt! << 

mi_allhat_a_tokeletes_orgazmus_utjaban_orgazmusproblemak.png Fotó: Sarah X Sharp, Unsplash

Az előadóról:

Könyves Gusztáv
diplomás ...

Tovább Szólj hozzá

orgazmus orgazmuskényszer

2018. okt 14.

A spriccelésről, azaz a női ejakulációról (squirting)

írta: Polilili
A spriccelésről, azaz a női ejakulációról (squirting)

Vajon a nők hány százaléka szokott spriccelni? Mostanság ez hatalmas divat, férfiak ezrei keresik a kulcsát, hogyan lehet spricceltetni a nőket. Régen a „ G-pontot ” állították be úgy, mintha az lenne az a mágikus pont, amitől gombnyomásra gyönyört élhetünk át, most meg a „squirtelést” tartják sokan a szexualitás csúcsának .

Volt már, hogy sikerrel jártam. Nem mintha nálam kimondottan cél lenne, hogy ejakuláljak, de azért örültem. Tulajdonképpen semmit sem vettem észre belőle, csak annyit, hogy a párom teli szájjal felnézett a puncimból, majd a hasamra ürítette a le nem nyelt folyadékot.

Bár nem volt célom, hogy spricceljek, de örültem. Izgalmasnak tartottam, ami a testemmel történt.

spriccelos_orgazmus_noi_ejakulacio_squirting_spricceltetes.jpgFotó:    mrjn Photography ...

Tovább Szólj hozzá

orgazmus ejakuláció G-pont

2018. okt 09.

Amikor nem nedvesedek

írta: Polilili
Amikor nem nedvesedek

Van, hogy nem nedvesedek. És bár a száraz punci nagyon tud fájni behatoláskor, azt gondolom, ez nálam nem egy betegség, vagy testi rendellenesség. Persze sokáig így tekintettem rá, azt hittem, valami baj van velem, és haragudtam a testemre, amiért nem képes egyből izgalmi állapotot produkálni.

Most már egy kicsit másképp tekintek a helyzetre. Igaz, még nem sikerült száz százalékos változást elérnem a témában. Most is v an, hogy amikor a puncimhoz ér a párom, azt még tök száraznak érzem . De ennek az oka valószínűleg nem a testi rendellenesség, hanem sokkal inkább az, hogy még nem állt készen a puncim arra, hogy a nagyajkaim közé hatoljon akár egy ujj is . Még nem volt felizgulva , sőt, az is lehet, hogy félt . Na nem azért, mert a ...

Tovább Szólj hozzá

orgazmus punci nedvesedés felizgultam

2018. okt 08.

Orgazmusproblémák és megoldásuk férfi és női oldalon – Interaktív előadás – 10.30.

írta: Polilili
Orgazmusproblémák és megoldásuk férfi és női oldalon – Interaktív előadás – 10.30.

orgazmusproblemak_megoldasa_1.png

Számos út vezet a nem kielégítő szexuális (pár)kapcsolat irányába, de annál kevesebb út visz el a valós megoldáshoz, és ez által a tartósan fenntartható párkapcsolathoz. Nincs olyan ember, aki ne vágyna a kielégítő szexuális életre a választottjával!

Tematikusan beszélünk a férfiakat és a nőket érintő szexuális zavarokról, amelyek gátolják az orgazmus megélését. Szétválasztjuk a fiziológiai (testi) és a pszichés-lelki tényezőket, és részletesen mutatjuk be, mit és hol lehet elrontani a kapcsolatban, az hogyan hat mindkét félre, és konkrét megoldásokat is hallani fogtok, amivel Ti magatok is képesek lesztek visszafordítani a már kialakult zavart.

Női oldalon érintjük:

  • csökkent lubrikáció – azaz a nedvesedéssel ...
Tovább Szólj hozzá

fasz orgazmus nemibetegség nem megy nem kívánom

2018. sze 29.

Mitől fog engem újra kívánni a párom?

írta: Polilili
Mitől fog engem újra kívánni a párom?

Mitől működik a szex? Hogy érhetem el, hogy a nő teljesen odaadja nekem magát? Néha a programjaimon , vagy egyéni beszélgetések során is fel szokott merülni ez a kérdés, így magamba néztem kicsit.

Bőven volt olyan az életemben, hogy nem voltam kezdeményező az ágyban. Leginkább olyan voltam, mint egy fadarab, aki odaadja magát a másiknak . Megengedi , hogy örömet leljenek a testében. Megengedi. Szerintem ez már alapból egy rossz állapot, ha nem vágy, hanem „megengedés” van. Itt már valaki áldozatot hoz, a másik meg „pitizik”. Persze most sarkítottam.

De mi kell ahhoz, hogy legyen hozzá kedvem ? Hogy lelkes legyek? Hogy örömmel érintsem, és izgatottan menjek bele a játékba, és akár hagyjam, hogy bármit tegyen velem, mert élvezem?

...
Tovább Szólj hozzá

vágy elhidegülés megnyílás beparáztam

2018. sze 26.

Kit választanak a nők? - Online társkeresés nívósan

írta: Polilili
Kit választanak a nők? - Online társkeresés nívósan

A mai párok 11%-a valamilyen online társkeresési felületet használva talált egymásra. Szeretnéd te is ebbe a táborba tartozni? Cserményi Csilla Virág Flo előadása ebben segít - ezúttal az uraknak.

Miért nem kapok választ a leveleim nagy részére? Hogyan adjam el magam a társkeresőkön? - kérdik sokszor Flo férfikliensei. Tényleg, hogyan? El kell-e adnod magad? Sztárolnod kell-e magad ahhoz, hogy szimpatikus, sőt vonzó legyél olyan nőknek, akik tetszenek neked?

Milyen reglap lesz hatékony, milyen legyen a fényképed, hogyan szólítsd meg a nőt ahhoz, hogy szívesen válaszoljon?

online_tarskereses_randi_sikeresen.png

Flo A-tól Z-ig elmondja női szemmel és terapeutaként, mi hogy hat ránk, nőkre, mit kerülj el, és mit vezess be. Mit figyelj a nők reglapján, hogyan legyél ...

Tovább Szólj hozzá

programajánló

2018. sze 21.

Kivirágzás – női önismereti csoport

írta: Polilili
Kivirágzás – női önismereti csoport

noi_kor_kiviragzas_ebredo_szexualitas_polilili.png

Valahogy különleges ereje van azoknak az találkozóknak, ahol csak mi, nők vagyunk. Máshogy nyílunk meg egymás előtt, ha nincsenek jelen férfiak, máshogy hangolódunk egymásra. Nem jobb, nem rosszabb, mintha férfiak is lennének jelen – egyszerűen egy másfajta minőség, másfajta varázslat alakul ki olyankor. Elég csak rágondolnom, és bizseregni kezdek, hisz többször is tapasztaltam már, milyen csodálatos megértő, megtartó támogató csapat tud kialakulni a női körök mentén. Mintha hirtelen sok-sok új nővérünk születne, akik együtt éreznek velünk, és segítik a kivirágzásunk.

Több alkalmas női önismereti csoportot indítok, ahol csak mi, nők leszünk, és az összes feladat, játék, kérdés, téma mind-mind rátok szabott lesz.  ...

Tovább Szólj hozzá

punci jó nő

2018. sze 17.

Mi a jó a puncinak?

írta: Polilili
Mi a jó a puncinak?

Egy lépéssel közelebb ahhoz, hogy igazán szeressem a puncim! Olyan boldog vagyok!

A hétvégét együtt töltöttem egy csoport férfival és nővel, akik egytől egyig vagy azon dolgoznak, hogy végre legyen egy „normális” párkapcsolatuk, vagy hogy javuljon a viszonyuk a saját szexualitásukhoz. Én az utóbbi témával dolgozom nagy eredményekkel. És ezen a hétvégén egy hatalmas előrelépést tapasztaltam meg a saját puncimhoz való viszonyomban!

Tisztán emlékszem a tavaly nyári női körre , amikor megtapasztaltam, hogy mennyire mostohán bánok én a puncimmal . Sok tekintetben is.

  • Rengetegszer engedtem, hogy úgy hatoljanak belé , hogy ő nem volt rá kész. Nagyon-nagyon sokszor.
  • Állandóan elégedetlenkedtem vele. Sosem „teljesített” elég ...
Tovább Szólj hozzá

punci elvárások

2018. sze 11.

Szex a menstruáció alatt

írta: Polilili
Szex a menstruáció alatt

Évekig fel sem merült bennem, hogy szeretkezzünk a menzeszem alatt. Nem mintha undorítónak tartottam volna, csak el sem tudtam képzelni, hogy lehetne ezt megoldani a vérfürdő elkerülésével. Mert ahhoz semmi kedvem nem volt, hogy a matracból suvickoljam a foltokat pár szép perc kedvéért…

Első alkalommal a fürdőszobát választottuk: ott elvégre nem tudunk helyrehozhatatlan foltokat okozni. Mivel az akkori párom sem volt nagy akrobata, bevallom, csúnyán elbénáztuk az álló pozíciót. Bár én azóta sem értem, hogy lehetett volna azt kényelmesen megvalósítani…

menstruacio_alatt_szex_verzes.jpg Fotó: Rawpixel

Azóta már tudom, hogy egy egyszerű türcsit elég leteríteni az ágyra, és figyelni arra, nehogy elcsöppenjek, amikor felállok az együttlét után. Ez akkor ...

Tovább Szólj hozzá

menstruáció

2018. sze 09.

Hogyan mondjam meg neki, mit szeretnék az ágyban?

írta: Polilili
Hogyan mondjam meg neki, mit szeretnék az ágyban?

Millió szakértő puffogtatja folyamatosan azt, hogy a jó szex titka az őszinte kommunikáció . Ja. Csakhogy azt senki sem mondja meg, hogyan legyünk úgy őszinték, hogy ne okozzunk maradandó sérüléseket a másiknak

Tegyük fel, felismerem, hogy nem úgy ér a puncimhoz, ahogy az nekem igazán jó lenne. (Volt már ilyen.)

Szerencsétlen, honnan is tudhatná, mi esik jól nekem, ha nem érzi azt, amit én. „Mondd meg neki, hogy szereted!” – hangzana a bölcs tanács. Aha, csakhogy ha derült égből rázúdítom, hogy „figyelj, úgy szeretem, ha a puncimhoz érsz, hogy…”, abból tuti sértődés lesz . Egyrészt mert nincs hozzászokva ahhoz, hogy instrukciókat adok magamhoz. Főleg, hogy nem is kérdezte, mit szeretek. Ha nincs nyitott, fogadókész ...

Tovább Szólj hozzá

vita félelem visszautasítás beszélni szex közben beszélni a szexről

2018. sze 03.

Mi van, ha nem jó szerető a párom?

írta: Polilili
Mi van, ha nem jó szerető a párom?

Itt az idő, hogy bevalljam: sok olyan párom volt, aki bizony nem volt jó szerető. Sokáig mentegettem őket, szépítettem a dolgot, de mostanra végre kezdek eljutni arra a szintre, amikor már nem csak magamban keresem a hibát állandóan.

Ez a „mennyire jó szerető az aktuális szerelmem” téma legalább annyira tabu, mint a „ kicsi a farka a pasimnak”. Igazi szentségtörés lenne azt állítani, hogy ő nem tökéletes szerető, ugyanúgy mint azt állítani, hogy nem elég nagy a szerszáma. Azt simán be merjük vallani, ha nem jól főz, vagy idegesítő, ahogy vezeti az autót – de a szex a más.

Hozzáteszem, soha egy percig nem gondoltam, hogy én vagyok az ágyban. És nem is akarnék én elégedetlenkedni amiatt, hogy ő miért nem tökéletes. De ...

Tovább Szólj hozzá

multiorgazmus beszélni szex közben beszélni a szexről

2018. sze 01.

Önkielégítés a munkahelyen?

írta: Polilili
Önkielégítés a munkahelyen?

Velem egyetlen egyszer fordult elő. Kenyában egy barátom irodájában dolgoztam. Csupa fekete férfi dolgozott az emeleten, akiknek ráadásul a fele rám volt állva. Ez mondjuk nem meglepő, hisz a fehér nők elég vonzóak voltak számukra.

Tudtam, hogy bármikor benyithat valaki a barátomat keresve. Nem volt zárva az ajtó, ráadásul pont a bejárattal szemben ültem. De nem érdekelt. Addigra annyira rá voltam már állva Jeffre , hogy a bugyimba vándorolt a kezem.

Nem mondom, hogy ne tudtam volna megállni. Gyakorlatilag soha életemben nem fordult még elő velem, hogy gyötört volna a vágy , hogy annyira kívántam volna a szexet, hogy az már kínzóvá váljon. Elég jól megvagyok szex nélkül, sőt, talán még jobban is szeretem, ha nincs szex, „mert ...

Tovább Szólj hozzá

önkielégítés vágy felizgultam

2018. aug 29.

A férfi multiorgazmus titka - Előadás - 09.25.

írta: Polilili
A férfi multiorgazmus titka - Előadás -  09.25.

 
fb_cover_1.png

Egy férfi is képes több alkalommal a csúcsra jutni egy szeretkezés alatt.   Gilján János , a   Boldogság és szenvedély   c. könyv szerzője személyesen avat be minket a férfi multiorgazmus működésébe és elárulja, hogyan gyakorolható be mindez.

Az előadás azon   hölgyek számára is   tanulságos lehet, akik szeretnék mélyebben megérteni a férfi szexualitás működését.

Érdemes lehet elsajátítani ezt a technikát nem csak akkor, ha egy férfi szeretné többször átélni az orgazmust egy aktus alatt, hanem akkor is, ha szeretné, hogy tovább tarthasson az együttlét, hisz a szárazorgazmust követően tovább tudja folytatni a behatolást. (Ezáltal akár korai magömléssel küzdők számára is segítséget jelenthet.)

Az ...

Tovább Szólj hozzá

programajánló orgazmus multiorgazmus

2018. aug 28.

Hogyan érhető el a G-pont?

írta: Polilili
Hogyan érhető el a G-pont?

Csoda érzés a G-ponti orgazmus. Nem mondom, hogy felsőbbrendű a többinél, de mennyei. Sajnos csak párszor volt benne részem, így aztán nagyon szeretném megtanulni, hogyan lehet felébreszteni ezt a részét a hüvelyemnek .

Azt mondják, az orgazmust is tanulni kell. Gyakorlással, kísérletezéssel javul. Csörgits Kinga, alternatív szexuálterapeuta is erre utalt . És tényleg így érzem én is. Gyakorolnom kell az ellazulást, a gátlások elengedését, illetve kitapasztalni, mi az, ami igazán jól esik.

g-pont_orgazmus_kozos_gyonyor_kovacs_zagon.jpgFotó:   Karina Vorozheeva ,   Unsplash

Zágon videója is segített. Azt mondja, sima misszionárius pózban nem nagyon lehet elérni a G-pontot . Egyszerűen az nem az a szög, úgy elbújik a G-pont. Így aztán a legutóbbi szeretkezéskor elkezdtem ...

Tovább Szólj hozzá

orgazmus G-pont

2018. aug 18.

Perverz a pisiszex?

írta: Polilili
Perverz a pisiszex?

Laci teljesen rá volt kattanva arra, ahogy pisilek. Amikor először mentem el mosdóba egy együtt töltött éjszaka elején, utánam szaladt, széttárta a lábaim, és beleveszett a látványba, ahogy csurog belőlem az arany színű folyadék. Nedű, ahogy a pisi-rajongók mondanák.

Borzasztó zavarba jöttem, de hagytam. Annyira nyomult, én pedig annyira meglepődtem, hogy fel sem merült bennem, hogy nemet is mondhatnék erre. Aztán ez így folytatódott még sokáig. Imádta nézni. Kérte, hogy pisiljek rá a kádban, ami számomra nagyon kényelmetlen volt, de megtettem a kedvéért. Egyszer még a száját is alá tartotta, és úgy itta be az "arany elixírt".

Perverz ? Én inkább úgy mondanám, hogy nem hétköznapi vágy, fétis . De közel sem ő az egyetlen. ...

Tovább Szólj hozzá

perverz tabu fétis kikényszerített szex

2018. aug 17.

Közös gyönyör - Interaktív előadás - 09.18.

írta: Polilili
Közös gyönyör - Interaktív előadás - 09.18.

kozos_gyonyor_2.png

Bárcsak a párom ugyanannyira kívánná és élvezné a szexet, mint én!” Hiába mutatnak a filmek tökéletes összhangot a szerelmesek között, a valóságban sajnos ezt egyáltalán nem egyszerű elérni. Elég egy kicsit zavarba jönni, túlságosan akarni, befeszülni, és máris lankad a vágy, és nem sikerül olyan egetrengetőre az orgazmus, ahogy szerettétek volna. Vajon ismered, mik ezeknek a megakadásoknak a konkrét jelei, tünetei, okai? Szeptemberi első beszélgetőtársam, Kovács Zágon erről fog mesélni, majd konkrét eszközöket ad ahhoz, hogy ezeket megtanuljuk kiküszöbölni, és igazi, szenvedélyes, áramló szeretkezéseket élhessetek át.

Neked szól ez a program, ha:

  • A párod kevesebbet , vagy épp többet szeretne szeretkezni, mint te
  • ...
Tovább Szólj hozzá

programajánló orgazmus beszélni a szexről

2018. aug 06.

Flörtiskola

írta: Polilili
Flörtiskola

Te mennyire számítottál jó nőnek, vagy jó pasinak a suliban? És valójában? Én mindig azt hittem, hogy egy szürke kisegér vagyok, hogy mindig a barátnőm az, aki a srácokat érdekli, én pedig szinte láthatatlan vagyok. Persze aztán, amikor jött az első srác, aki látványosan elkezdett érdeklődni irántam, én gondolkodás nélkül odaadtam magam, hisz annyira örültem neki, hogy végre valakinek kellek. És ráadásul egy egész jó pasinak! Fel sem mértem, hogy ő nekem mennyire tetszik, mennyire passzol hozzám. Csak örültem, hogy végre van kihez tartozzak.

Ehhez képest már harminc is elmúltam, amikor kiderült, hogy egyáltalán nem voltam szürke kisegér. Sőt, nagyon is szexi voltam. Az iskola egyik „jópasijával” beszélgettem, és megosztotta ...

Tovább Szólj hozzá

vágy flört jó nő szemezés