Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ébredő szexualitás

Punci a tükörben

2020. jan 03.

Új honlap

írta: Polilili
Új honlap

Örömmel tájékoztatlak titeket, hogy blogom új honlapra költözött.

https://ebredoszexualitas.hu/

Az új tartalmakat mostantól csak ott találjátok meg.

Tovább Szólj hozzá

2019. nov 26.

Gondolatok a csiklóizgatásról...

írta: Polilili
Gondolatok a csiklóizgatásról...

A csikló egy szuper izgalmas szerv. Már az anatómiája is nagyon érdekes, tele meglepetésekkel. Sokan nem tudják például, hogy ez nem csak az a kis borsónyi gyöngyöcske a punci tetején, hanem annál sokkal mélyebben gyökerezik. Ha ez meglepett, szerintem olvass utána!

Nem csak anatómiai vonatkozásban érdekes a csiklóról beszélgetni. Izgalmas kérdéseket vet fel az is, hogy milyen a mi viszonyunk vele. Végig gondoltad már például, hogy te hogy érzel a csiklóval kapcsolatban?

Mi van akkor például, ha egy nő izgatja a csiklóját behatolás közben? Van, akinek ez szuper izgató, van, akinek közömbös, van, akinek ijesztő… Rengeteg féleképpen vagyunk ezzel. Van, aki például amiatt szorong, hogy nem elég jó szerető, mert a párjának ...

Tovább Szólj hozzá

csikló

2019. nov 15.

Felpróbáltam egy műpéniszt

írta: Polilili
Felpróbáltam egy műpéniszt

Már többször álmodtam azt, hogy egy barátnőmmel szexelek, és kiderül, hogy farka van. Vagy farka is. Fogalmam sincs, mit jelent ez az álom. Az viszont tény, hogy mindig is kíváncsi voltam, milyen lenne, ha farkam lenne. Ha érezhetném, milyen behatolni egy punciba. Ha én lehetnék az, aki behatol, nem az, aki befogad.

Valamilyen minimális szinten enyhítette ezt a kíváncsiságom és vágyam, amikor olyan pasim volt, aki kimondottan szerette, ha megujjazom hátulról. Ezen a téren a legjobb élményem az volt, amikor egy hármas együttlétben ő egy barátnőmet dugta én, én pedig őt kényeztettem hátulról.

img_20191108_203054.jpg

Nem tudom megmondani, miért volt ez nekem annyira érdekes. Nem is azt mondanám, hogy izgató, inkább csak jó. Szerettem csinálni, de nem izgatott ...

Tovább Szólj hozzá

szexuális játékszer

2019. nov 07.

A tökéletes férfi? 

írta: Polilili
A tökéletes férfi? 

A nyári táborom egy férfi résztvevője nagyon izgalmas tanulságokat osztott meg velem arról, hogy változott a képe a férfi-nő viszonyáról a 4 nap folyamán. Megkértem, hogy ossza meg veletek is. Fogadjátok hát szeretettel az ő cikkét:

Férfiképtől önmagamig - Utazás az önismereti táborban (vendégcikk)

A tábor kezdete előtt eléggé ráfeküdtem az online társkeresésre. Egyszerre 4-5 levelet is küldtem különböző nőknek, és egyszerre 2-3 nővel is kommunikáltam egyszerre, de a legtöbbnél nehézkesen ment a kommunikáció, a nők szűkszavúan válaszoltak, nem voltak érdeklődőek, minden kérdést és témát nekem kellett bevinnem a beszélgetésbe. Ebből azt szűrtem le, hogy…

 • a férfi dolga, hogy tegyen a kapcsolatért,
 • a nőnek ...
Tovább Szólj hozzá

2019. okt 29.

A legjobb szeretkezéseknek hangja van…

írta: Polilili
A legjobb szeretkezéseknek hangja van…

legalább is nálam. Én imádom, ha ami jó, annak hangot is adunk.

Képzeld el azt a szeretkezést, amikor te, vagy a partnered felszabadultan nyögdécsel, sikít, sóhajt, vagy épp a neved kiáltja a gyönyörtől. Mindezt egy világvégi kis nyaralóban, ahol nem kell tartani attól, hogy meghallják.

Most képzeld el azt, hogy mindez otthon történik. Változik valami? Ugyanazt érzed ezzel a képpel kapcsolatban, vagy valami változik?

Ki mered engedni a hangod? Meg tudod élni azt a potenciált, ami benned van?

Legújabb videóm a hangos szex témájával foglalkozik.

 

Szeretnék sokaknak segíteni abban, hogy minél közelebb kerülhessenek ahhoz a felszabadult önmagukhoz, aki meg tud élni mindent, amit csak akar (akár a hangja kieresztését). Akinek ...

Tovább Szólj hozzá

2019. okt 24.

Szeretsz? A segítséged kérem a munkámhoz!

írta: Polilili
Szeretsz? A segítséged kérem a munkámhoz!

Rengetegen szenvednek attól, hogy nem olyan a szexuális életük, amit megérdemelnének: pl. nem képesek megélni az orgazmust, elhidegült tőlük a párjuk, nem értik meg a vágyaikat, vagy borzasztó gátlásaik vannak. A legrosszabb pedig ebben nem a pillanatnyi hiányérzet, hanem az, hogyha ez így megy tovább, az egyre nagyobb eltávolodást jelenthet a pároknál, aminek akár válás is lehet a vége.

Én is sok ilyen problémával küzdöttem. Nem tudtam élvezni a szexet. És nem volt segítségem…

Nem akarom, hogy mások is annyit szenvedjenek emiatt, mint én! Ezért kezdtem el készíteni a videóimat, és ezért tartok csoportos beszélgetéseket, hogy végre ledöntsük a szexulaitás körüli tabukat, és tudjunk róla őszintén beszélgetni. Mert csak ...

Tovább Szólj hozzá

beszélni a szexről

2019. sze 25.

Én is féltem, hogy meleg vagyok

írta: Polilili
Én is féltem, hogy meleg vagyok

Zolival és Gáborral készített videóm kapcsán bennem is elindultak az emlékek. Bizony, volt egy időszak sok-sok éve, amikor megfordult a fejemben, mi van, ha leszbikus vagyok. Vagy biszex .

Azt hiszem, az első ember, akivel megosztottam, hogy a vágyaimban már többször megjelent, hogy nővel vagyok, az akkori pszichológusom volt. Ő volt az első, akit a bizalmamba fogadtam, de nem köszöntem meg, amit kaptam. Ott derült ki számomra először, hogy nagyon-nagyon rossz helyen vagyok nála, ugyanis a reakciója a következő volt:

- Semmiképp se próbálja ki, milyen nővel, mert aztán nem tud visszatérni a férfiakhoz.

leszbi_csok.jpgImage by jelovean from Pixabay  

Hozzáteszem, a szexuális problémáim feldolgozása céljából választottam őt, és ez a mondata ...

Tovább Szólj hozzá

biszexuális

2019. sze 13.

A szex ereje

írta: Polilili
A szex ereje

Az alábbi írást egy yoni masszőr (azaz "puncimasszőr") ismerősöm küldte. Nagyon megfogtak a gondolatai. Fogadjátok hát szeretettel " A masszőr " sorait. 

"- Dugják a lányomat! - Ez a mondat a húgom szájából hangzott el a minap.

- Igen, legalább két hónapja - válaszoltam neki. Elkerekedő szemeit látva elmagyaráztam, mit nem vett észre. Keresztlányom, akiről szó van, kedves 17 éves kislány, eddig focizott, lelkesen mesélt az animékről, és chatelt a barátnőivel. Volt már fiúbarátja, akivel együtt moziztak, sétálgattak. Pár hónapja jelent meg Csabi, a 19 éves sportos srác, aki tisztelettudó viselkedésével pillanatok alatt meghódította a családot is. Tehát folytatódott a néha moziban vagyunk, kicsit többet sétálunk történet. ...

Tovább Szólj hozzá

masszázs yoni masszázs intim-masszázs

2019. aug 14.

A szex miatt ér véget a kapcsolat, vagy a kapcsolat miatt ér véget a szex?

írta: Polilili
A szex miatt ér véget a kapcsolat, vagy a kapcsolat miatt ér véget a szex?

Már nem vágyunk úgy egymás közelségére, mint korábban. Ellaposodott a kapcsolatunk, nem bújunk egymáshoz, az érdektelenség helyét egyre több harag veszi át. Sőt, a szex is egyre ritkább és szürkébb.

Sok ilyen történetet hallok. Hegedűs Zoli is erről mesélt a vele készült videóban .

Mi volt előbb? Az eltávolodás, vagy a szex elmaradása? Sokszor a kettő együtt jár.


szexmentes_kapcsolat.jpg

Fotó   anna daniel Unsplash

Én személyesen olyan élményeket tudok felidézni, ahol a szexuális gondok jelentek meg először és mélyültek egyre inkább. Vagy legalább is úgy tűnt, ebből ered a többi probléma is. Persze ki tudja, mi volt előbb. Minden összefonódott mindennel, hisz ha haragot, vagy félelmet éreztem a párom iránt, az egyből bezárkózást ...

Tovább Szólj hozzá

elhidegülés

2019. aug 13.

Nyári feltöltődés

írta: Polilili
Nyári feltöltődés

A monoton hétköznapok unalma és stressze a hálószobákba is könnyen bekúszik. Amikor már a sokadik elintéznivaló nyomja a vállad, ráadásul kánikula is van, nem csoda, ha nem úgy kívánod már a párod, vagy épp nincs már energiád annyit beletenni az együttlétbe, hanem egyszerűen csak letudjátok a szokásos heti egy alkalmat.

Nagyon más tud lenni, amikor kiszabadultok pár napra kettesben valami jó kis kalandra. Elutaztok valahová, vagy csak sétáltok egyet a környéken, kettesben… Több eseményemen is megosztottak már velem olyan történeteket, amik arról árulkodtak, hogy a nyaralás során nem csak munkából kapcsolódtak ki, de kizökkentek a rossz párkapcsolati mintákból is, és a szikrázó szemeik arról árulkodtak a nyaralás után, hogy ...

Tovább Szólj hozzá

2019. júl 13.

Az orgazmus küszöbén

írta: Polilili
Az orgazmus küszöbén

Évek óta foglalkoztat engem is, hogyan juthatok el arra a „szintre”, amikor már stabilan, a legtöbb szeretkezés során át tudom élni az orgazmust. Onnan indultam, hogy nem, hogy nem volt orgazmusom, de a szexet se igazán tudtam élvezni. Nem fájt, de nem is volt jó. Inkább csak elviseltem a párom kedvéért, és mindig reménykedtem, hogy egyszer majd jó lesz.

Az alábbi levélíróhoz hasonlóan évek óta dolgozom azon, hogy megtanuljam átengedni magam az orgazmusnak. Én is sokszor érzem, hogy közel járok, de aztán a végcél előtt egyszer csak minden leáll. Talán megfutamodok, talán leblokkolja a tudatalattim az élményt…

ogazmus_maci.jpg Fotó:  Alex Blăjan, Unsplash

"Szia Lili!

Berni vagyok, régóta követlek már és most jutottam el oda, hogy írok ...

Tovább Szólj hozzá

orgazmus jó kislány orgazmuskényszer

2019. júl 09.

Őszintén a női orgazmus rejtelmeiről

írta: Polilili
Őszintén a női orgazmus rejtelmeiről

Nőként aggódsz amiatt, hogy

 • nem mindig van orgazmusod a partnereddel?
 • nem (mindig) sikerül a hüvelyi orgazmus?
 • egyáltalán nincs orgazmusod?

Férfiként

 • szeretnéd, ha a párod igazi, mély gyönyört éljen át, sok-sok orgazmussal?
 • szeretnéd megérteni a női lélek és a női orgazmus működését?

orgazmus_hanganyag_kicsi.png

Szeretnél igazán mély, szenvedélyes szeretkezéseket átélni a partnereddel?

Számtalan olvasóm osztotta már meg velem, hogy aggódik az ograzmus hiánya miatt. Van, akinek a kapcsolata is rámegy arra, hogy nem érik el a kívánt mélységet a szeretkezések során.

szenvedely.jpg

Tudom, hogy ez milyen nehéz, hisz én is átéltem.  Évekig egyáltalán nem volt orgazmusom , és a saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy  az ...

Tovább Szólj hozzá

orgazmus beszélni a szexről

2019. júl 09.

Titkok

írta: Polilili
Titkok

 • Van, aki járt már swinger klubban, és azóta is arról álmodik, hogy visszatérjen, de a párja már nem akarja.
 • Van, aki 40 évesen még szűz.
 • Van, aki azon rágódik, leszbikusként mi számít a szüzesség elvesztésének, de nincs kitől megkérdezze.
 • Van, aki nem érti, miért nem vágyik már rá úgy a párja, mint régen, és van, aki valamiért menekül a szerelmi kapcsolatokból, és nő létére csak szexet akar.
 • Sőt, olyan nő is van, aki tökéletesen beéri azzal, hogy orálisan kielégíti a partnerét, mert így legalább a férfinak jó… Mert amúgy ő maga képtelen élvezni a behatolást.
 • Van olyan férfi, aki irtózik attól, hogy önmagának gyönyört okozzon, mások meg napjában ötször kiverik, és amiatt aggódnak, hogy ez nem ...
Tovább Szólj hozzá

szégyen

2019. jún 28.

Fallosszal díszítve

írta: Polilili
Fallosszal díszítve

Bután egyes részein a házak falát falloszokkal díszítik, mert hiszik, hogy ez szerencsét hoz. El tudnátok képzelni itthon egy ilyen épületet?

Fürdőruhát hordunk. A Facebook letiltja az explicit szexuális tartalmakat, még akkor is, ha az nem pornó, hanem a tudatosság fejlesztésére irányuló írás, vagy kép. Engem is többször letiltott már, olyankor napokig nem használhattam az oldalukat. A kommentelés és lájkolás megvonásával büntették a nyíltságomat, mert amit közzé tettem, többekben rossz érzést kelthet. Ami igaz.

Természetessé vált, hogy a többség pornót néz, de nem beszélünk róla. A normális szexualitásról pláne. Elvárt, hogy egy férfinak stabil merevedése legyen az ágyban, de ha „nem megfelelő környezetben” áll ...

Tovább Szólj hozzá

fasz szégyen

2019. jún 14.

Nő nővel - biszex vágyak (olvasói levél)

írta: Polilili
Nő nővel - biszex vágyak (olvasói levél)

Egy nagyon érdekes levelet kaptam a Biszex vágyak c. esemény után:

"Kedves Lili!

Nagyon jól éreztem magam kedden, a biszex vágyak témában, beszélgetve, de hazafelé azért beugrott egy fontos gondolat. Úgy indultam el, hogy ezt biztos, hogy el fogom mondani, aztán persze ott nem is jutott eszembe.

Ezt a bejegyzésedet olvasva fogalmaztam meg magamban azt hiszem, hogy én azért élveztem nagyon a szexet nőként, nővel, mert nem volt egy sürgető, türelmetlen, vértől duzzadó fallosz a "háttérben". Csak voltunk. Nagyon hosszan csókolóztunk és simogattuk egymást. Nem volt semmi kötelező. Az volt a lényeg, hogy együtt vagyunk, kóstolgatjuk egymást, "tét nélkül".

Érdekes, hogy ez csak most jutott el a tudatomig. Eddig nem gondoltam, hogy nálam ...

Tovább Szólj hozzá

biszexuális lány lánnyal

2019. máj 30.

A rutin rabságában

írta: Polilili
A rutin rabságában

Sokszor ugyanazok a rutinok ismétlődnek az ágyban. Hasonlóan kezdjük, nem változik a helyszín, és a mozdulatok sorrendje sem. Már előre tudom, mi lesz a következő lépés. Ezt szinte mindegyik párkapcsolatomban megéltem eddig.

Nem az unalom miatt problémás ez, hanem azért, mert a szokott forgatókönyv elvárásokat szül. Lejátszódik a fejemben a mozi, hogy miután elélveztem az ujjazástól, a behatolásnak kell következnie. És mivel így szokott lenni, már jelzem is, hogy jöhet. Észre sem veszem, ha épp nem erre vágyom.

szex_valtozatossag.jpgFotó:  Anirban Ghosh, Unsplash

Sokat beszélgettünk Brigivel és Imivel arról, hogy az elvárások a felszabadult, jó szex ellenében hatnak . ( Hallgasd meg itt , mit mondtak erről!) Aztán, ahogy tegnap is beszélgettünk ...

Tovább Szólj hozzá

vágy

2019. máj 19.

Szenvedélyes érintések, isteni szeretkezések - az intim masszőrök szemüvegén át

írta: Polilili
Szenvedélyes érintések, isteni szeretkezések - az intim masszőrök szemüvegén át

Élj át magasabb szintű gyönyört és mélyebb kapcsolódást a partnereddel!

tantrikus_szex.jpgNéha nem a praktikák azok, amik segítenek. Talán te is ismered az érzést, hogy hiába olvastad el a magazinok szextippjeit, valahogy mégsem lett jobb a pároddal. Miért? Mert nem a tuti fogások vezetnek el a mélyebb együttlétekhez, hanem a szemléletvátás. Az, ha megtanulok máshogy kapcsolódni magamhoz és a páromhoz. - Ehhez a szemléletváltáshoz segítelek most hozzá.

Évekig éreztem azt, hogy elakadtam. Hogy szeretnék előrébb lépni, szeretnék mélyebb, szenvedélyesebb szeretkezéseket átélni a szerelmemmel, de fogalmam sem volt, mit tudnék másképp csinálni, hogyan változtathatnék ezen. Csak egyetlen megoldást láttam: ugyanazt ismételgettem, amit korábban ...

Tovább Szólj hozzá

intim-masszázs

2019. máj 12.

Igazán felszabadult szeretkezésekre vágysz?

írta: Polilili
Igazán felszabadult szeretkezésekre vágysz?

Küzdd le a vágyaid és a gyönyör útjában álló gátlásokat!

Számtalanszor előfordult velem, hogy nem mertem megosztani valamelyik korábbi partneremmel a vágyaimat, kérdéseimet, bennem zajló érzéseket.

Mesélek pár példát. Mondjuk éppen ujjazott, de én arra vágytam volna, hogy a csiklóm tetejéhez érjen. Egészen a tetejéhez. Próbáltam nyögésekkel irányítani őt, azaz mikor ARRA a pontra tévedt az ujja, kéjes hangot adtam, de nem segített. Nem értette meg az üzenetet. Arra viszont képtelen voltam, hogy konkrétan megkérjem rá.

Olyan is volt, hogy ő napközben utalt rá, hogy vágyik rám. Én pedig, mivel fontos nekem, hogy jól legyen, szerettem volna mindezt megadni neki, de mire estére idáig jutottunk volna, már hulla fáradt voltam. ...

Tovább Szólj hozzá

félelem szégyen beszélni a szexről