2019. okt 29.

A legjobb szeretkezéseknek hangja van…

írta: Polilili
A legjobb szeretkezéseknek hangja van…

legalább is nálam. Én imádom, ha ami jó, annak hangot is adunk.

Képzeld el azt a szeretkezést, amikor te, vagy a partnered felszabadultan nyögdécsel, sikít, sóhajt, vagy épp a neved kiáltja a gyönyörtől. Mindezt egy világvégi kis nyaralóban, ahol nem kell tartani attól, hogy meghallják.

Most képzeld el azt, hogy mindez otthon történik. Változik valami? Ugyanazt érzed ezzel a képpel kapcsolatban, vagy valami változik?

Ki mered engedni a hangod? Meg tudod élni azt a potenciált, ami benned van?

Legújabb videóm a hangos szex témájával foglalkozik.

 

Szeretnék sokaknak segíteni abban, hogy minél közelebb kerülhessenek ahhoz a felszabadult önmagukhoz, aki meg tud élni mindent, amit csak akar (akár a hangja kieresztését). Akinek olyan párkapcsolata van, amiben bármit ki lehet mondani, és ahol sok-sok mézédes szexuális élményben van része.

jo_szex_hangos.jpgFotó: Enrico CarcasciUnsplash 

Már nincs sok időd, hogy csatlakozz ahhoz a csoportomhoz, ahol közelebb kerülhetsz mindehhez.

Tudom, sokatoknak ijesztő, hogy egy sor idegen előtt kell megnyílni, de biztosítalak, hogy olyan közeget teremtek, ahol biztonságban érezheted magad, és nem fogunk semmire sem kötelezni. Ráadásul, mivel 6 alkalmas a csoport, adhatsz magadnak bőven időt arra, hogy megnyílj. Kicsi csoportban leszünk, és lesznek 2-3 fős feladatok is a félénkebbekre gondolva.

Kérdezz meg bárkit, aki volt eddigi csoportjaimon: vigyázni fogok rád. És azáltal, hogy nem csak én hallgatlak meg, hanem egy egész csoport, csak még többet kaphatsz megértésből, tanácsokból, támogatásból.

November 10-én kezdődik a 6 alkalmas (6 hónapon át havi 1 nap) csoportom, amire november 5-ig jelentkezhetsz elővételi áron. Utána már a teljes ár lesz érvényben. Szóval nem érdemes halogatni.

Ha kérdésed van, írj nyugodtan az ebredoszex@gmail.com címre. Részletek ide kattintva.

6_napos.png

U.i.: Előző bejegyzésemben írtam a támogatói kampányomról, amiben bevállalnék egy kihívást. Most 38.000 Ft-nál jár a gyűjtés, de hiszem, hogy meglehet a cél a hónap végéig. Szerintem össze tudjátok dobni, és akkor megcsinálom az ígért videókat.

Szólj hozzá