2019. okt 24.

Szeretsz? A segítséged kérem a munkámhoz!

írta: Polilili
Szeretsz? A segítséged kérem a munkámhoz!

Rengetegen szenvednek attól, hogy nem olyan a szexuális életük, amit megérdemelnének: pl. nem képesek megélni az orgazmust, elhidegült tőlük a párjuk, nem értik meg a vágyaikat, vagy borzasztó gátlásaik vannak. A legrosszabb pedig ebben nem a pillanatnyi hiányérzet, hanem az, hogyha ez így megy tovább, az egyre nagyobb eltávolodást jelenthet a pároknál, aminek akár válás is lehet a vége.

Én is sok ilyen problémával küzdöttem. Nem tudtam élvezni a szexet. És nem volt segítségem…

Nem akarom, hogy mások is annyit szenvedjenek emiatt, mint én! Ezért kezdtem el készíteni a videóimat, és ezért tartok csoportos beszélgetéseket, hogy végre ledöntsük a szexulaitás körüli tabukat, és tudjunk róla őszintén beszélgetni. Mert csak így fejlődhetünk.

Ahhoz, hogy ezt a munkát végezhessem, rengeteg befektetésre van szükség. Erre tettem fel az életem: teljes „munkaidőben” dolgozom azért, hogy a magyaroknak jobb, kielégítőbb, édesebb szexben lehessen része. Ez az én életfeladatom, amit csak akkor tudok hatékonyan végezni, ha nincs mellette állásom. Ha minden energiámmal és kreativitásommal erre tudok fókuszálni. Ez persze csak akkor működhet, ha egy fenntartható vállalkozást építek köré. Egy olyan olajozott gépezetet, ami biztosítja, hogy ne kelljen a megélhetésem miatt szoronganom.

Szerencsére sokan megértették már, hogy többek között akkor tud hosszú távon működni a csatornám, ha a nézők is hozzájárulnak annak fejlesztéséhez. Képzeljétek, ennek köszönhetően, az

általatok küldött összegből már tudtam vásárolni többek között egy kamerát, mikrofont éééés egy laptopot! Fantasztikusak vagytok! Hálás köszönet az eddigi hozzájárulásokért!

img_20191022_171331.jpgMegvan a laptop is!!! <3

Nagyon szeretem fejleszteni magam, és fontos is mindez ahhoz, hogy sok hasznos videóval és programmal tudjak nektek készülni. Képzem magam, mint videós, mint önismereti csoportvezető, és mint vállalkozó. Tevékenységemnek a marketing is elengedhetetlen eleme, hisz ezáltal tudok eljutni tömegekhez, és tudok segíteni százezreket.

Az elkövetkező egy évben egy olyan fantasztikus mentorprogramon veszek részt (Pongor-Juhász Attila MICi csoportjában – ha ismered, tudod, milyen szuper), aminek köszönhetően meg tudom sokszorozni a hatásom. Amivel még többeknek tudok segíteni a szexulaitása felszabadításában, kiteljesítésében. Ehhez kérem a támogatásod.

A gyűjtési cél ezúttal minimum 232.000 Ft (ami a részvételi díj fele) - ha ez összegyűlik 2019 október végéig, akkor megígérem, hogy november során egy héten keresztül minden nap készítek számotokra egy felelsz, vagy mersz videót, amihez ti küldhetitek be a kérdéseket. Hogy hangzik? :)

Benne vagy?

Akkor kattints >> ide! <<

 

Mindezt részletesebben is elmesélem ebben a videóban:

 

Szólj hozzá

beszélni a szexről