2019. sze 25.

Én is féltem, hogy meleg vagyok

írta: Polilili
Én is féltem, hogy meleg vagyok

Zolival és Gáborral készített videóm kapcsán bennem is elindultak az emlékek. Bizony, volt egy időszak sok-sok éve, amikor megfordult a fejemben, mi van, ha leszbikus vagyok. Vagy biszex.

Azt hiszem, az első ember, akivel megosztottam, hogy a vágyaimban már többször megjelent, hogy nővel vagyok, az akkori pszichológusom volt. Ő volt az első, akit a bizalmamba fogadtam, de nem köszöntem meg, amit kaptam. Ott derült ki számomra először, hogy nagyon-nagyon rossz helyen vagyok nála, ugyanis a reakciója a következő volt:

- Semmiképp se próbálja ki, milyen nővel, mert aztán nem tud visszatérni a férfiakhoz.

leszbi_csok.jpgImage by jelovean from Pixabay 

Hozzáteszem, a szexuális problémáim feldolgozása céljából választottam őt, és ez a mondata tökéletesen be is bizonyította, hogy a legkevésbé sem ért a szexualitás témájához. (Ezzel persze semmiképp sem akarok leírni minden pszichológust, ez erről az egyetlen nőről szól, igaz, ő tanított az egyetemen is…)

A nő tökéletesen tévedett. Szerencsére volt alkalmam sok évvel később kipróbálni, milyen nőkkel, és jelentem, utána ugyanúgy vonzottak a férfiak továbbra is. Több a számomra izgató férfi, mint nő, de mindkét nem izgalmas tud lenni számomra.

Több nő ismerősöm is megosztotta már velem, hogy évekig élt nővel. Ők biszexek voltak. Az ehhez hasonló történetek mindig nagy hatással voltak rám: minden egyes alkalommal arra gondoltam, hogy én nem lennék képes monogám kapcsolatra egy nővel. Ha nem lettem volna poliamor, tutira nem mertem volna nővel randizni, mert féltem volna, hogy úgy lemaradok arról, hogy klasszikus családom legyen, ahol van apuka, anyuka, és gyerekek. Egyszerűen nekem fájt volna, ha ez kimarad. (Ez persze az én érzéseimet tükrözi, ettől még lehet gyönyörű egy szivárvány család.)

Azt hiszem, nekem tökéletesen elég lenne, ha a meglévő hetero kapcsolatom mellett lenne egy-egy kalandom nőkkel. Vagy még inkább egy olyan barátnő, akivel néha van szex is. Mondjuk hármasban…  

 

Ha kíváncsi vagy, mit beszélgettünk a "Biszex vágyak" c. eseményen, szívesen elküldöm neked az ott készült felvételt, melyet ezen a linken igényelhetsz!

Szólj hozzá

biszexuális