2019. aug 13.

Nyári feltöltődés

írta: Polilili
Nyári feltöltődés

A monoton hétköznapok unalma és stressze a hálószobákba is könnyen bekúszik. Amikor már a sokadik elintéznivaló nyomja a vállad, ráadásul kánikula is van, nem csoda, ha nem úgy kívánod már a párod, vagy épp nincs már energiád annyit beletenni az együttlétbe, hanem egyszerűen csak letudjátok a szokásos heti egy alkalmat.

Nagyon más tud lenni, amikor kiszabadultok pár napra kettesben valami jó kis kalandra. Elutaztok valahová, vagy csak sétáltok egyet a környéken, kettesben… Több eseményemen is megosztottak már velem olyan történeteket, amik arról árulkodtak, hogy a nyaralás során nem csak munkából kapcsolódtak ki, de kizökkentek a rossz párkapcsolati mintákból is, és a szikrázó szemeik arról árulkodtak a nyaralás után, hogy nem csak a kirándulás volt jó, de együtt lenni is.

Remélem, te is fel tudsz idézni számtalan ilyen örömteli nyári pillanatot!

Nekem is szükségem van erre a kikapcsolódásra. Ha láttad előző videómat, amit még a táboromból küldtem, már tudod, hogy augusztusra egy kis szünetet rendeltem el magamnak azért, hogy megerősítsem a lendületemet, feltöltődjek, és egy kis inspirációt szerezzek. Így ebben a hónapban kevesebbet hallotok rólam. Szeptembertől újult erővel folytatom, készítem a videókat, szervezem az eseményeket és írok.

 
Addig is ajánlom Hegedűs Zolival készült videómat, amiben hihetetlen őszinteséggel mesél a nehéz házasságáról, és az azt követő kivirágzásáról.

hianyzik.png

Apropó újult erő... 

Még 99.000 Ft szükséges, hogy megvehessem a laptopot.

Talán emlékszel, hogy év elején adománygyűjtésbe kezdtem, hogy új eszközöket vásárolhassak. Eddig 181.000 Ft gyűlt össze a nagyvonalúságotoknak köszönhetően, amiből már 80.000-ret elköltöttem kamerára és egyéb apróbb kütyükre. Maradt tehát 101.000 Ft egy új laptopra. A mostaninak a billentyűzete már rég nem működik, és szegényke igen lassú. Érdemesebb egy újra beruházni, mint ezt fejleszteni.

Szakértői tanácsok alapján 200.000 Ft-ból már lehet kapni egy klassz, felújított gépet, ami megfelel az igényeimnek (videóvágásra alkalmas és könnyen szállítható). Azaz: még 99.000 Ft hiányzik, hogy egy megfelelő gépen készíthessem nektek az újabb ingyenes videókat.Ha Te is szeretnél hozzájárulni ahhoz, hogy videóim által nőhessen a magyarok szexuális tudatossága és gyönyörszintje, akkor kattints >>>

Támogass most!

 
Köszönöm, ha drukkolsz, hogy összegyűljön a pénz, azt pedig méginkább, ha segítesz elérni!

Szólj hozzá