2019. ápr 08.

Te és a szex – A benned rejlő kincsek - Önismereti tábor

írta: Polilili
Te és a szex – A benned rejlő kincsek - Önismereti tábor

Képzelj el egy világot, ahol olyan természetességgel beszélhetsz a szexről is, mint pl. a fociról! Mit adna ez neked? Miről maradsz le a tabuk miatt?

A szex sokak életében az egyik legfontosabb dolog. Mégsem lehet róla nyíltan beszélni. Ha pedig nem lehet, mi marad tájékozódási pontnak? A pornó, a hollywoodi filmek és az újságcikkek az 5 legizgalmasabb szexpozícióról. De az aggodalmainkkal, valódi kérdéseinkkel, a szexualitás igazi természetével ezek egyike sem foglalkozik. 

Ha szeretnél végre egy olyan közösségben beszélgetni a szexről, aki elfogad, megért, és igyekszik támogatni abban, hogy

 • válaszokat találhass a kérdéseidre,
 • megoldásokat az elakadásaidra,
 • fejlődhess, 
 • vagy csak egyszerűen csillapítsd a kíváncsiságod,

akkor tarts velünk ebben a 4 napban. Olyan nyíltsággal és őszinteséggel fogunk beszélgetni, ahogy azt tőlem megszokhattátok, ami remélem, téged is inspirál arra, hogy igazán önmagad legyél.

Érdekelnek a következő táborok? Kérj róla értesítést! Írj egy "tábor" tárgyú e-mailt az ebredoszex@gmail.com címre!

ebredo_szexualitas_tabor_2019.png

Neked szól ez a tábor, ha

 • Túlságosan a fejedben vagy, vagy épp az ellenkezője, a vágyaid rabja vagy,
 • Elakadtál a párkereséssel,
 • Úgy érzed, nem értik meg a vágyaidat,
 • Nehezedre esik intim kapcsolatot építeni,
 • Valamiért nem olyan jó a szex, mint ahogy szeretnéd,
 • Valamelyikőtök többet szeretne szeretkezni, mint a másik, és emiatt nincs meg az egyensúly a kapcsolatotokban,
 • Nem szereted a saját tested,
 • Vagy csak egyszerűen érdekel a szexualitás témája, és szeretnéd meghallgatni mások történeteit is.

Tudom, hogy sokaknak ijesztő az önismeret. Abszolút megértem, hogy félelmetes szembenézni a saját szörnyeikkel. A táborban semmi sem lesz kötelező: akkor osztasz meg bármit is, amikor úgy érzed, hogy szívesen teszed. Ha szeretnél, akár végig hallgathatsz is, de hidd el, megéri átlépni a komfort zóna határát! Mihelyt a szemébe nézünk annak a fenevadnak, máris kevésbé lesz ijesztő, és onnantól már kevésbé tud ártani neked! Szóval szerintem gyere el, és adj egy esélyt magadnak, hogy még varázslatosabbá tedd az életed!

Hiszek benne, hogy rengeteget tudunk tanulni egymástól illetve, hogy egy őszinte, nyitott, elfogadó közegben igazán különleges, felemelő pillanatokat élhetünk át.

Egy tavalyi résztvevő írását itt olvashatod.

kiscsoportos_beszelgetesek_ebredo_szexualitas_onismereti_tabor.png

Rólam:

A szexualitással azért kezdtem el foglalkozni, mert 31 éves koromig nem tudtam igazán élvezni a szexet. Elvégzendő feladatnak éreztem, ami része minden rendes párkapcsolatnak. Amire szüksége van a pasinak. Aztán elindultam egy felfedezőúton, amelynek következtében lassacskán megtanultam élvezni a szeretkezést és érezni a gyönyört.

A saját önismereti utazásom során rájöttem, hogy a problémáim egyik oka az volt, hogy egész addigi életemben a szex tabunak számított. A szégyenérzet miatt nemcsak a barátaimmal, de a párommal sem tudtunk beszélgetni arról, kinek mi okoz örömet, vagy problémát.

img_0865_c.jpg

Küldetésemmé vált, hogy inspiráljam az embereket arra, hogy szabadabban beszéljenek a szexről. Ezért kezdtem el blogolni, videókat készíteni és eseményeket szervezni.

Autodidakta módon képzem magam: számos szakértővel találkozom, önismereti csoportokba és programokra járok, kutatom a témát, és magam is évek óta vezetek beszélgetős csoportokat a szexről. Rengeteg ötletet, játékot, feladatot, módszert gyűjtöttem már össze, amikből magammal hozok sok-sok kincset ebbe a táboromba is.

polilili_kismaros_strand.jpgImádom a kismarosi dunapartot!

A programról:

Nem árulok zsákbamacskát: nem gondolom, hogy bárki meg tudná mondani „a tutit”. Abban fogok segíteni neked, hogy elő tudd ásni a saját kincseidet, a benned rejlő válaszokat.

A vezetett beszélgetések mellett lesznek játékos egyéni- és csoportfeladatok is. Emellett szeretnék lehetőséget adni a pihenésre, strandolásra, kirándulásra és a kapcsolódásra a természettel és egymással.

jatekos_feladatok_ebredo_szexualitas_onismereti_tabor.png

Ha jó idő lesz, tarthatjuk a programokat kint a természetben: a Duna-parton vagy az erdőben, és az egyik nap kenukirándulást is tehetünk Kisorosziba.

Ha szexpartira számítasz, valószínűleg csalódni fogsz.

Tervezett témák:

 • Milyen számodra a jó szex?
 • Mitől lesz jó a szex és jó a párkapcsolat?
 • Eltitkolt és szabadon megélt vágyaink.
 • Szexuális elakadásaink, nehézségeink, illetve felszabadultság és gátlások leküzdése.

Nem árulok zsákbamacskát, nem gondolom, hogy bárki meg tudná mondani neked „a tutit” – viszont segíteni fogok neked abban, hogy elő tudd ásni a saját, magadban rejlő válaszaidat, azaz a benned rejlő kincseket.

evezes_ebredo_szexualitas_onismereti_tabor.png

Kik tartanak veled?

Az elmúlt évben számtalan programot tartottam. Az összes előadáson, és beszélgetésen, amit szerveztem, minden egyes alkalommal csodálatos, nyitott, megértő társaság gyűlt össze. Az átlag korosztály az eddigi tapasztalatok szerint 30-50 éves kor közé esik majd, de ez csak az átlag. 18-120 éves korig szeretettel várok férfiakat és nőket vegyesen.

A tábor tervezett létszáma 10-20 fő. 

kozosseg_ebredo_szexualitas_onismereti_tabor.png 

>>> Ide kattintva csatlakozhatsz a táborhoz! <<<

 

A tavalyi résztvevők visszajelzéseit itt hallgathatod meg:

Érdekelnek a következő táborok? Kérj róla értesítést! Írj egy "tábor" tárgyú e-mailt az ebredoszex@gmail.com címre!

Időpont: 2019. július 25-28.

Érkezés: július 25-én, csütörtökön, 15:00-ig. Persze, ha szívesen töltenéd már az egész napot a Duna-parton, vagy épp az erdőben, érkezhetsz korábban is.

Távozás: a program július 28-án 16:00-kor ér véget.

A helyszínről:

Bevallom, imádom a Dunakanyart és Kismarost is a vadregényes vízpartjával és a közeli hegyekkel. Ezért esett a választásom a Kismagos táborhelyre, ahol nyugodt, hűs, természetközeli környezetben beszélgethetünk. Ráadásul a környezetvédelem is fontos számomra, azzal pedig, hogy itt szállunk meg, egy nagyon klassz nonproft szervezet, a Magosfa Alapítvány munkáját is támogatjuk.

suni_haz.jpg

Szállástípusok: Klasszikus tábori hangulatot idéző 4 ágyas faházakban fogunk megszállni. Mivel azonban max. kb. 20-an leszünk a 40 fős táborhelyre, ezért tuti nem kell 4 fővel osztoznod a szobán. De azért úgy készülj, hogy lesz alvótársad.

A tisztálkodás közös fürdőszobában megoldott. A faházakban nincs mellékhelyiség sem, de a tábor kicsi, nem kell messzire menni.

tabori_hangulat_ebredo_szexualitas_onismereti_tabor.png

Megközelítés: Budapesttől, a Nyugati Pályaudvarról 40 perc vonattal Kismaros. Onnan vagy egy hosszabb séta a tábor, vagy a kisvasúttal, vagy volánbusszal a Morgó állomásig érdemes menni. De a kerékpárodat is magaddal hozhatod, és feltekerhetsz. (A bringa amúgy is jól jön Kismaroson, de a helyszínen is tudsz bérelni.)

Az ellátásról

Háromszori étkezésre számíthatsz. A reggelit és a vacsorát mi készítjük el magunk számára, ebédelni pedig egy közeli étteremben fogunk. (Ha speciális ételigényed van, kérlek, jelezd a regisztrációkor, és igyekszem alkalmazkodni hozzá, de kérlek, ez esetben Te is legyél rugalmas. Lehet, kérni foglak, hogy bizonyos élelmiszerek beszerzését magad oldd meg.)

kismaros_ebredo_szexualitas_onismereti_tabor.png

Részvételi díj:

Teljes részvételi díj: 79.000 Ft/fő (szállás + ellátás + programok)

A jelentkezés július 15-ével lezárul!

Előleg: 25.000 Ft/fő átutalással fizetendő. Számlaszámot a regisztráció után kapsz e-mailben. A fennmaradó összeg a helyszínen kerül kiegyenlítésre, készpénzben. Az összeg nem visszatéríthető, de átruházható másra.

Az ár tartalmazza a napi háromszori étkezést és a szállást, valamint a programokat. Az utazást egyénileg kell megoldani. 

Mivel szeretnék egy bizalmi közeget felépíteni, ahol mindenki megoszthatja nyitottan a benne rejlő kételyeket, és felfedezéseket, ezért ennek érdekében egy-egy napon való részvételre sajnos nincs lehetőség. 

>>> Velünk tartanál? Kattints ide a jelentkezéshez!  <<<

Még többet szeretnél tudni a táborról?

További részletek a programról és a gyakran ismételt kérdések itt érhetők el.


felszabadult_szex.jpg Fotó: Unsplash

A programjaimról mondták

„A brutál szorongásaim ellenére feltenni a kérdéseimet és egy ítéletmentes közegben választ kapni.”

„Nagyon sok kérdésre választ kaptam, ami régóta foglalkoztatott és sokat gyötrődtem rajta. A legfontosabb, hogy végre látom a fényt az alagút végén, ez mindennél többet jelent másfél év kínlódás után. :)”

„Köszönöm azt az érzést, hogy elindultam egy ismeretlen, izgalmas úton.”

„Megbizonyosodtam róla, hogy a szex természetes dolog, és teljesen rendben van. Mindenkinek vannak problémái.”

„Belelazultunk ebbe a témába. Simogató volt.”

„Jó volt ez a nyitottság, és hogy nincs szégyenérzetetek, ha a témában kell megszólalni.”

„Sok hasonló gondolkodású emberrel találkoztam.”

„Imádtam azt, hogy őszinte lehettem. Felszabadító.”

„Közvetlen, barátságos légkör.”

„Sok új információ, felkészültség, mások tapasztalatait hallgatni és megismerni.”

polilili_erintes_fesztival.jpg Beszélgetős workshop az Érintés Fesztiválon.

Szólj hozzá