2019. feb 25.

Őszintén a szexről estek 

írta: Polilili
Őszintén a szexről estek 

Közelgő események:

 • 2019.11.06., szerda 18:00-20:30 - A szeretői viszony
 • 2019.11.22., péntek 18:00-20:30 - Kezdeményezés az ágyban
 • 2019.12.04., szerda 18:00-20:30 - A csikló

Közelgő, de már teltházas események:

 • 2019.10.02., szerda 18:00-20:30 - Csoportszex (Hogy lehet jó?) - beszélgetés
 • 2019.10.11., péntek 18:00-20:30 - Orális szex 2. (beszélgetés)

(Részletes leírásukért olvass tovább!)

Mikor beszélgettél utoljára egy jót a szexről?

Elképesztő színes a világ, és az emberi szexualitás is. Én ezt mindaddig nem tudtam, míg egyszer el nem kezdtem beszélgetni egy barátnőmmel, és ki nem derült, hogy neki teljesen mások a kérdései, megélései, mint nekem. És ami a legjobban meglepett: kiderült, hogy neki is vannak kétségei, elakadásai, titkolt félelmei.

Azóta ezrekkel beszélgettem a szexuális életük különböző kérdéseiről, és mind-mind másokat meséltek. Volt, hogy magamat értettem meg jobban általuk, és volt hogy a partneremhez tudtam így közelebb kerülni. Legtöbbjüktől tanultam valamit, sokszor még a teljesen laikusoktól is. Ha mást nem azt, hogy nem vagyok egyedül!

Ha vannak olyan kérdéseid, amikre szívesen meghallgatnád mások válaszát, tanácsot kérnél, vagy szeretnéd megosztani saját történeted, tapasztalataid másokkal, várunk szeretettel! 

oszinten_a_szexrol_estek.png

Dátumok és témák

2019.09.18., szerda 18:00-20:30 - Nemiszerv, vagy gyönyörszerv?
"Mechanikus szeretkezés", "gyönyörteli maszturbálás"… Milyen érzéseket, gondolatokat keltenek ezek benned? Képes vagy szeretni "azokat" a testrészeid is? Mi a funkciójuk számodra? Mit adnak neked? Hogy érzel a saját gyönyörszerveddel kapcsolatban?

2019.10.02., szerda 18:00-20:30 - Csoportszex (Hogy lehet jó?) - beszélgetés
Sokan álmodoznak arról, hogy egy harmadik (vagy akár negyedik) személlyel is megosztanák az ágyukat. De mire érdemes ilyenkor figyelni? Hogy működhet jól ez a műfaj, és hogy érdemes nekiindulni?

2019.10.11., péntek 18:00-20:30 - Orális szex 2. (beszélgetés)
Hallottál már másokat arról mesélni, ők hogyan csinálják, és hogyan szeretik, ha nekik csinálják? Őszintén, és nyíltan beszélgethetsz erről a témáról, vagy ha ahhoz van kedved, csendben hallgathatod őket.
Szeretettel várunk, akkor is, ha voltál az első beszélgetésen, és akkor is, ha nem.

2019.11.06., szerda 18:00-20:30 - A szeretői viszony 
Ha voltál már szeretője valakinek, tartottál szeretőt, vagy épp a párodnak volt fel nem vállalt kapcsolata, gyere el, és beszélgess velünk a témáról. Ismerjük meg egymás nézőpontjait.

2019.11.22., péntek 18:00-20:30 - Kezdeményezés az ágyban
Ki kezdeményezhet, mikor és hogyan? Mi van, ha nem merünk kezdeményezni, vagy ha nem merünk nemet mondani a másik kezdeményezésére?

2019.12. 04., szerda 18:00-20:30 - A csikló
Ahány csikló, annyi féle. Beszélgessünk arról, kinek milyen tapasztalatai vannak a csiklókkal kapcsolatban: kié mit szeret, milyen közeledés jó számára. És egyáltalán hogy vagyunk mi a csiklóval? Mi a helye a szeretkezésekben? A te életedben megbecsült, vagy megtűrt szerepe van?

 

 Szeretnék egy jót beszélgetni!

Regisztrálok.

 

A jövőbeli programokról e-mail emékeztetőt is kérhetsz. Feliratkozás itt.

A programok 2,5 órásak. Kérlek, ne késs, mert nagyban segíti a bizalmi légkör kialakulását, ha mindenki időben érkezik, illetve nagyon megakasztja a programot a későn jövők beengedése. 
Eljöhetsz egy alkalommal is, de remélem, rendszeres látogatója leszel majd az esteknek!

programok_cover.jpgEgy korábbi előadásom az Everness Fesztiválon meghitt ölelésekkel a végén <3

Korábbi résztvevők mondták...

 •  „Imádtam a saját bátorságomat, hogy eljöttem. Köszönöm a ti bátorságotokat is, hogy ilyen előadást szerveztetek.”
 • „Jó volt ez a nyitottság, és hogy nincs szégyenérzetetek, ha a témában kell megszólalni.”
 • „Sok hasonló gondolkodású emberrel találkoztam.”
 • „A brutál szorongásaim ellenére feltenni a kérdéseimet és egy ítéletmentes közegben választ kapni.”
 • „Nagyon sok kérdésre választ kaptam, ami régóta foglalkoztatott és sokat gyötrődtem rajta. A legfontosabb, hogy végre látom a fényt az alagút végén, ez mindennél többet jelent másfél év kínlódás után. :)”
 • „Köszönöm azt az érzést, hogy elindultam egy ismeretlen, izgalmas úton.”
 • „Bizalom, őszinteség, befogadó közeg.”
 • „Megbizonyosodtam róla, hogy a szex természetes dolog, és teljesen rendben van. Mindenkinek vannak problémái.”
 • „Belelazultunk ebbe a témába. Simogató volt.”
 • „Imádtam azt, hogy őszinte lehettem. Felszabadító.”
 • „Jó volt, hogy nyíltan beszélhettünk tabukról, és hogy sok véleményt hallhattam.”
 • „Közvetlen, barátságos légkör.”
 • „Sok új információ, felkészültség, mások tapasztalatait hallgatni és megismerni.”

 

Mi fog történni? Hogy néz ki egy ilyen est?

Két órás játékos, vezetett beszélgetésre készülj, amiben lesznek személyes megosztások, felteheted a saját kérdéseidet, és elmesélheted a saját történetedet is - ha szeretnéd. De ha inkább csak a többieket hallgatnád, az is lehetséges. Természetesen én is mesélek a személyes megéléseimről, ahogy azt megszokhattad tőlem. 

Az estet én, Polilili, az Ébredő Szexualitás Blog írónője és a YouTube csatorna gazdája fogom vezetni. (Bemutatkozóm kicsit lejjebb.)

Fontosnak tartom, hogy a találkozóra biztonságos kereteket alakítsak ki. 

tabori_beszelgetes.jpg Így beszélgettünk a nyári táboromban. 
Az eseteken is hasonló figyelemmel hallgatjuk egymást.

Az est nem az ismerkedésről, párkeresésről fog szólni, hanem őszinte beszélgetéseknek ad teret, hogy megnyílhassunk, és válaszokat kaphassunk a kérdéseinkre.

Csoportban leszünk, vigyázunk egymásra, tiszteljük egymás véleményét, a sokszínűséget, és nem adunk majd kéretlen tanácsot, visszajelzést. Személyes élményeket, gondolatokat, érzéseket osztunk meg inkább.

Hogy ne kelljen izgulni amiatt, hogy feszengeni fogsz, vagy amiatt, hogy egyedül érkeznél, és nem mernél megszólítani másokat, a csoporttalálkozónkon vezetett beszélgetésekre számíthatsz. Különböző játékos témaindítókat és kereteket hozok majd. Lesznek kiscsoportos és nagycsoportos kérdések, is hogy a félénkebbeknek is teret tudjunk adni. És ahogy már megszokhatták azok, akik voltak korábbi programjaimon: ér csak hallgatni, és nem megszólalni, ha valakinek ez még nem komfortos. No és persze teljes titoktartásra és diszkrécióra számíts: senkinek nem fogjuk továbbadni, hogy itt voltál, és hogy miket meséltél!

tabor_jatek.jpg Melyik kép jellemzi legjobban az érzéseidet?
Hasonlóakat játszunk az esteken is, mint a táborban.

Figyelek arra, hogy a témánál maradjunk – annál a témánál, amiért érkeztünk -, és hogy gördülékeny, izgalmas beszélgetés alakuljon ki, ahol mindenkit tisztelettel végighallgatunk, aki valamit megosztana.
Mindezt egy színvonalas, zárt, csendes helyen, a Befogadó Térben.

Hogy megőrizzük a beszélgetés meghitt jellegét, a csoportlétszámot kb. 15 főben maximalizálom.

Mi lesz a téma?

Bármi, ami szex! Minden alkalomra egy újabb témát választok azok alapján, ami titeket érdekel. 

Kikre számíthatsz?

A beszélgetőtársaid többnyire 25-55 év közöttiek lesznek (de nem kizárólag! :) ), általában nagyjából ugyanannyi férfi és nő jön el. Van, aki a párjával érkezik, van, aki anélkül, van, aki szingli. Egy biztos: eddig mindig nagyon megértő, nyitott, elfogadó társaság jött össze. Tudom, hogy sokak számára ez egy nehéz téma, ezért prioritásom, hogy biztonságos teret alakítsak ki számotokra. 

Szeretnék egy jót beszélgetni!

Regisztrálok.

 

Árak:

 • Teljes árú jegy: 5500 Ft (a rendezvény hetében már csak készpénzes fizetés lehetséges teljes áron)
 • Elővételi jegy: 4500 Ft (legkésőbb a rendezvény előtt 5 nappal átutalva)
 • Koránkelő jegy: 3500 Ft (legkésőbb a rendezvény előtt 14 nappal átutalva)
 • Egyéni kedvezmények: nem szeretném, hogy az anyagiak miatt bárki lemaradjon egy jó beszélgetésről, ezért arra kérlek, ha szeretnél egyéni kedvezményt kérni, írd ezt meg a regisztrációkor a megjegyzés mezőben. Ezt egyénileg fogom elbírálni. Kedvezmény csak elővételben (minimum 7 nappal a rendezvény előtt) igényelhető, korlátozott számban. 

Ezzel az összeggel amellett, hogy a helyszínbiztosítást és az est moderálását honorálod, az írói, videókészítői és szervezői munkámat is támogatod, és hozzájárulsz vele a tevékenységem fenntartásához.
Elővételben fizetni átutalással tudsz, vagy, ha még maradtak férőhelyek, az esemény napján a helyszínen készpénzzel. Bankszámlaadatokat a regisztráció után küldök e-mailben.
A már átutalt összeget nem áll módomban visszafizetni, de ha szeretnéd, az erre a programra szóló részvételi díjadat átruházhatod másra.

Helyszín:

Önfejlesztők Háza, 1066 Bp. Zichy Jenő u. 32. Első emelet bal oldal.

Polililiről és az Ébredő Szexualitás Blogról

Hiszek benne, hogy fontos megtanulnunk tabuk nélkül beszélni a szexről. Én 31 éves korom után kezdtem csak el szeretni a szexet. Rögös út vezetett addig, hogy végül ledöntsem a saját magam által állított falakat, melyek meggátoltak attól, hogy megéljem a gyönyört. Erről az utamról mesélek előadásaimban, cikkeimben és az Ébredő Szexualitás blogban kiegészítve szakértőkkel és izgalmas emberekkel folytatott videó-interjúkkal. 

tabor002.jpg
Blog: https://www.ebredoszexualitas.blog.hu/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCElGPnBrjt1ZCV_o5pi0xlg
Események: http://ebredoszexualitas.blog.hu/2017/07/14/beszelgessunk_a_szexrol_programok 
Facebook: https://www.facebook.com/pg/ebredoszexualitas 
Szeretnél értesítést kapni a legújabb videókról, bejegyzésekről, programokról? Iratkozz fel itt: http://eepurl.com/ciSS_r

 

Szeretnék egy jót beszélgetni!

Regisztrálok.Fotó: ian dooley, Unsplash

Szólj hozzá