2019. feb 07.

Adományokat gyűjtök saját kamerára

írta: Polilili
Adományokat gyűjtök saját kamerára

Nagy szeretettel készítem nektek hétről hétre a videóimat, és írom őszinte kitárulkozásaimat itt a blogon. Szeretem ezt csináni. Feltöltenek a visszajelzéseitek, az, hogy segíthetek, és persze mindeközben én is rengeteget tanulok. 

A legemlékezetesebb forgatásunk az volt, amikor Bori Anita, Endes Györgyi és Koltai Ákos videóit vettük fel. Az egy igazán meghitt délelőtt volt, mert igazán mélyre mentünk a témákban. Alig bírtunk elköszönni egymástól a végén: hosszan öleltük egymást, mintha mind régi barátok lettünk volna, holott többen csak akkor találkoztak egymással. És persze külön csoda volt számomra, hogy a párom is segített aznap.

Aznap tanultam meg, hogy az ágyban nem csak a pozitív érzelmek megengedettek. Hogy teljesen "normális" félni, vagy épp szomorkodni is szeretkezés közben. Hogy ezeket az érzelmeket mind lehet tárt karokkal fogadni és szeretni, elfogadni. Nagyon fontos gondolatok voltak ezek!

18987504_1623285154351452_1834530624_o.jpgFotó: Gilján János

Sokan írjátok, hogy nagyon sokat kaptatok ti is a videóim által: megerősítést, új nézőpontot, szórakozást. Nagy öröm, hogy szeretitek, amit csinálok.

Tudnotok kell, hogy egy-egy ilyen videó elkészítéséhez komoly technikai háttér szükséges. Persze el lehet készíteni egyszerűbb eszközökkel is a felvételeket (pl. mobiltelefonnal), csak azok minősége nem lesz olyan élvezhető. A gyengébb minőségű videókat pedig hajlamosak a nézők "továbbléptetni"... Sokat dolgozok kölcsönkapott eszközökkel, amiért elképesztő hálás vagyok. Viszont az, hogy nincsenek saját, minőségi eszközeim, rengeteg plusz munkát, extra aggodalmat, szervezést ró rám.

Szeretnék saját kamerával, fényekkel dolgozni, mindezt egy jó számítógépen. Erről álmodom. Azt érzem, szükségesek ezek ahhoz, hogy maximális lelkesedéssel készíthessem nektek a további videóimat, és megbecsülve érezzem magam.

Ha úgy gondolod, szívesen hozzájárulnál ahhoz, hogy új videók készülhessenek az Ébredő Szexualitás YouTube csatornára, akkor most megteheted, hogy hozzájárulsz az új eszközök vásárlásához akár kisebb, akár nagyobb összeggel is. Erről részletesen mesélek az alábbi videóban is.

Támogatási módok itt.

Frissítés: A kamerára már összegyűlt az összeg (találtunk egyet nagyon jó áron!), így most már laptopra folyik a gyűjtés.

Adománygyűjtő videóm:  

Köszönöm, hogy velem vagy! Szeretettel, Lili

 

Szólj hozzá