2018. okt 14.

A spriccelésről, azaz a női ejakulációról (squirting)

írta: Polilili
A spriccelésről, azaz a női ejakulációról (squirting)

Vajon a nők hány százaléka szokott spriccelni? Mostanság ez hatalmas divat, férfiak ezrei keresik a kulcsát, hogyan lehet spricceltetni a nőket. Régen a „G-pontot” állították be úgy, mintha az lenne az a mágikus pont, amitől gombnyomásra gyönyört élhetünk át, most meg a „squirtelést” tartják sokan a szexualitás csúcsának.

Volt már, hogy sikerrel jártam. Nem mintha nálam kimondottan cél lenne, hogy ejakuláljak, de azért örültem. Tulajdonképpen semmit sem vettem észre belőle, csak annyit, hogy a párom teli szájjal felnézett a puncimból, majd a hasamra ürítette a le nem nyelt folyadékot.

Bár nem volt célom, hogy spricceljek, de örültem. Izgalmasnak tartottam, ami a testemmel történt.

spriccelos_orgazmus_noi_ejakulacio_squirting_spricceltetes.jpgFotó:  mrjn PhotographyUnsplash

Közben tisztán emlékszem egy történetre, amit egyszer hallottam. Egy idős hölgy emlékezett vissza arra, ahogy az első fiújával vadul csókolóztak a srác új kocsijában. Annyira belemerültek, hogy a lány ejakulált. Egyiküknek sem volt fogalma róla, mi ez, csak azt látták, hogy eláztatta a vadi új ülést, amitől a srác teljesen kiakadt. Ez az eset évtizedekre tönkrevágta a szexuális életét. (Ezek után mondja valaki, hogy nem fontos beszélni a szexről!)

Amikor ezt a történetet hallottam, én is akkor szereztem tudomást a női ejakulációról. Valószínűleg, ha ez előtte történik velem, én is azt hiszem, bepisiltem. Főleg, hogy ilyenkor egyesknél a pisilést kísérő kéjérzet is felbukkanhat.

 

Nem célom, hogy ejakuláljak, mert én elhiszem Végh Ildikónak és Deborah Sundahlnak, hogy ez nem feltétlenül jelent orgazmust. Ugyanakkor a kéjes orgazmusokat nagyon is vágyom. Szeretném én is elérni azt a tudatossági szintet, amit Ildikó említ az alábbi videóban: amikor már én magam is tudom, mikor fogok ejakulálni, és a) meg tudom engedni magamnak, el tudom engedni magam, b) úgy tudok dönteni, hogy én most nem szeretnék spriccelni.

 

Szólj hozzá

orgazmus ejakuláció G-pont