2018. okt 08.

Orgazmusproblémák és megoldásuk férfi és női oldalon – Interaktív előadás – 10.30.

írta: Polilili
Orgazmusproblémák és megoldásuk férfi és női oldalon – Interaktív előadás – 10.30.

orgazmusproblemak_megoldasa_1.png

Számos út vezet a nem kielégítő szexuális (pár)kapcsolat irányába, de annál kevesebb út visz el a valós megoldáshoz, és ez által a tartósan fenntartható párkapcsolathoz. Nincs olyan ember, aki ne vágyna a kielégítő szexuális életre a választottjával!

Tematikusan beszélünk a férfiakat és a nőket érintő szexuális zavarokról, amelyek gátolják az orgazmus megélését. Szétválasztjuk a fiziológiai (testi) és a pszichés-lelki tényezőket, és részletesen mutatjuk be, mit és hol lehet elrontani a kapcsolatban, az hogyan hat mindkét félre, és konkrét megoldásokat is hallani fogtok, amivel Ti magatok is képesek lesztek visszafordítani a már kialakult zavart.

Női oldalon érintjük:

  • csökkent lubrikáció – azaz a nedvesedéssel kapcsolatos zavarok
  • hüvelyizom összehúzódás elégtelenségétől a vaginizmusig
  • anorgazmia – az orgazmus képtelenség

Férfi oldalon taglaljuk:

  • merevedési zavarok
  • hogyan árthat a maszturbáció
  • korai magömlés
  • libidó csökkenése

Az előadás interaktív, így lehetőséged van aktívan is bekapcsolódni egy-egy témába, ami személyesen érint, és megoldást keresel!

Az est háziasszonya Polilili, az Ébredő Szexualitás Blog írónője.

Dátum: 2018.10.30., kedd Érkezés 18:30-tól, kezdés 19:00-kor.

A program 2 órás. Kérlek, ne késs, mert nagyban segíti a bizalmi légkör kialakulását, ha mindenki időben érkezik. Az esemény egy sorozat része, érdemes a többire is eljönnöd, de ha csak egy-két alkalommal szeretnél részt venni, az is rendben van.

>> Regisztráció itt! <<

 lacsny_eva_intim_terapias_ter_1.jpg

Az előadó: Lacsny Éva – szexuálterapeuta és intimitás coach, az Intim Terápiás Központ alapítója.

Hosszú és tapasztalattal teli az életpályám, voltam már közgazdász, nyelvtanár, könyvelő, kontroller, masszőr, reiki tanonc, coach, és végül, 36 éves koromra mondhatom, révbe értem. Megtaláltam azt a pályát, ami a szívügyem, azaz a szexuálterápiát. Sokak számára ez még egy ismeretlen kifejezés, így néhány szóban írok róla: hasonlít egy pszichológusnál tett látogatáshoz, de alapvetően a pár/egyén szexuális szokásairól és magatartásáról esik szó, illetve a kialakult zavarokról. A terápia célja, hogy fókuszáltan megoldja a fennálló problémát.

Évával találkozhattok az Intim Terápiás Központ "Intimitás Akadémia" 6 alkalmas előadássorozatában is, melyről bővebben az Intim Terápiás Központ Facebook oldalán tudtok tájékozódni.

Az Intim Terápiás Központban lehetőség van tanácsadásra, terápiára, fejlesztésre és tapasztalásra egyaránt. Egyénre szabottan, és kis csoportos keretek között is. Részletek: http://szexualitasunk.hu/

Ára:

  • Október 15-ig befizetve: 2500 Ft
  • Október 16-29. között befizetve: 3500 Ft
  • Október 29. után és a helyszínen: 4500 Ft

Figyelem! Változás a fizetés módjában! 2018.08.17-től kezdődően csak előre utalással/ fizetéssel lehet hozzájutni a kedvezményes, koránkelő jegyekhez! Ennek részleteiről a regisztrációt követő visszaigazoló e-mailben olvashatsz.

Helyszín: Kőleves Vendéglő, Elefántos terem (Budapest, Kazinczy u. 41, 1075)

 koleves_logo.jpg

>> Regisztráció itt! <<

 Fotó: Shelbey Miller, Unsplash

Szólj hozzá

fasz orgazmus nemibetegség nem megy nem kívánom