2018. sze 21.

Kivirágzás – női önismereti csoport

írta: Polilili
Kivirágzás – női önismereti csoport

noi_kor_kiviragzas_ebredo_szexualitas_polilili.png

Valahogy különleges ereje van azoknak az találkozóknak, ahol csak mi, nők vagyunk. Máshogy nyílunk meg egymás előtt, ha nincsenek jelen férfiak, máshogy hangolódunk egymásra. Nem jobb, nem rosszabb, mintha férfiak is lennének jelen – egyszerűen egy másfajta minőség, másfajta varázslat alakul ki olyankor. Elég csak rágondolnom, és bizseregni kezdek, hisz többször is tapasztaltam már, milyen csodálatos megértő, megtartó támogató csapat tud kialakulni a női körök mentén. Mintha hirtelen sok-sok új nővérünk születne, akik együtt éreznek velünk, és segítik a kivirágzásunk.

A több alkalmas, folytatásos női önismereti csoportomban csak mi, nők vagyunk, és az összes feladat, játék, kérdés, téma mind-mind rátok szabott. Természetesen ennek az általam vezetett női körnek a fókusza a szexhez való viszonyunk. Témája és céja, hogy támogasson téged

 • saját külső és belső szépséged megismerésében és tudatosításában,
 • a minőségi párkapcsolat és szexuális kapcsolat kialakításában,
 • a szexuális örömöket hátráltató gátlásaid, szégyenérzeteid elengedésében, 
 • saját szexualitásod tudatos felfedezésében és felszabadításában.

A játékos, néhol mozgással, alkotással fűszerezett kreatív feladatok azt a célt szolgálják, hogy megtanuld jobban érezni magad az intim helyzetekben, a párkapcsolatodban és a saját testedben. (Ne ijedj meg az alkotástól, mozgástól, bárki képes lesz részt venni rajtuk!) Főként beszélgetni fogunk, irányított formában, konkrét felépített program mentén, melynek célja, hogy elgondolkodtasson, és ezáltal segítsen fejlődni, miközben a támogató közösség biztonságát élvezheted.

Ebben a videóban kicsit mesélek a női körről is:

 

 

Nem titok, hogy az általam szervezett önismereti programokon sok olyan dolgot is kimondanak a résztvevők, ami eddig hatalmas tabunak számított az életükben, amit eddig nem mertek kimondani másoknak, és miután megtették, nagyon-nagyon felszabadultak. (A nyári önismereti táboromból még én is ezzel a megkönnyebbült érzéssel tértem haza, nem csak a táborozók.) Persze semmi sem kötelező, csak épp ott a lehetőség, a nyitott, támogató tér, ami aztán valahogy előcsalogatja belőlünk ezeket a mélyen eltemetett titkokat. És amint kimondjuk ezeket egy ilyen nyitott csoportban, hatalmas kövek esnek le a szívünkről, mert egyből ki is derül, hogy nem vagyunk egyedül, és mások legalább ennyi nehézséggel küzdenek, mint mi. Azazhogy épp olyan normálisak, jók, egészségesek vagyunk, mint mindenki.

A női kör egy folytatásos önismereti csoport, melyben rendszeresen, havonta kétszer találkozunk, minden alkalommal egy új témát feldolgozva. 
A csoport maximum 12 fős.
 
2 hetente egy 3 órás találkozóra számíts, melyeken mindig tartunk egy rövid szünetet is.

artem_bali_pexels_v2.jpg Fotó: Artem Bali, Pexels

Következő időpontok:
2019. május 15. és 29., június 12 és 26.
A későbbi dátumok még szervezés alatt.
Minden esetben szerda 18:30-21:30

BÁRMELYIK ALKALOMMAL BECSATLAKOZHATSZ.
Ez a korábbi videóm úgy gondoltam, tetszene nektek. <3

 

Részvételi díj:

Az aktuális találkozó előtt legkésőbb 7 nappal befizetve: 5000 Ft/alkalom (fizetéssel kapcsolatos infókat a regisztráció után e-mailben kapsz).
Ezt követően 6000 Ft/alkalom.
Az összeg nem visszatéríthető, de átruházható másra.
*** Barátnő kedvezmény! *** Ha egy ismerősöd is beszervezed, 2000 Ft/alkalom kedvezményt kapsz a részvételi díjadból! Ezt kérlek, jelezd a regisztrációnál!
Szociális alapon maximum 2 jelentkező számára egyéni kedvezményt tudok biztosítani.
Helyszín: IntimTÉR, Budapest (Nyugati Pályaudvarnál). A pontos címet a regisztráció után küldöm el neked.

allef-vinicius-205147-unsplash_v2.jpg Fotó: Allef Vinicius, Unsplash

Regisztráció:

Részvételi szándékod ezen az űrlapon tudod jelezni.

>> JELENTKEZEM! <<

A helyed az első alkalomra szóló részvételi díjad átutalásával válik biztossá, melyhez a bankszámlaszámot a regisztráció után kapod meg.

tabor002.jpg Én, Polilili

Rólam:

A szexualitással azért kezdtem el foglalkozni, mert 31 éves koromig nem tudtam igazán élvezni a szexet. Egy feladatnak gondoltam, amit minden rendes párkapcsolatban művelnek. Amire szüksége van a pasinak. Aztán elindultam egy felszabadító felfedezőúton, melynek következtében szépen, lassan megtanultam élvezni a szeretkezést, érezni a gyönyört.

A saját önismereti utazásom során rájöttem, hogy a problémáim egyik oka az volt, hogy egész addigi életemben a szex tabunak számított. Nemcsak a barátaimmal, de a párommal sem tudtunk beszélgetni arról, kinek mi okoz örömet, vagy problémát. Döbbenetes mennyiségű szégyen övezte ezt a témát.

Eldöntöttem, hogy ez lesz a célom: inspirálni az embereket arra, hogy szabadabban tudjanak beszélni a szexről. Ezért kezdtem írni, ezért készítem a videóimat, és ezért szervezek eseményeket is.

Autodidakta módon tanulom a témát: rengeteg szakértővel találkozom, számtalan hasonló önismereti csoportban, programon vettem már részt. Az évek során rengeteg ötletet, játékot, feladatot, módszert gyűjtöttem már össze, amit most már szeretnék egy szép egésszé: egy saját női csoporttá gyúrni.

img_0865_c.jpg Én, Polilili

Remélem, találkozunk! <3 

A programjaimról mondták:

 • „A brutál szorongásaim ellenére feltenni a kérdéseimet és egy ítéletmentes közegben választ kapni.”
 • „Nagyon sok kérdésre választ kaptam, ami régóta foglalkoztatott és sokat gyötrődtem rajta. A legfontosabb, hogy végre látom a fényt az alagút végén, ez mindennél többet jelent másfél év kínlódás után. :)”
 • „Köszönöm azt az érzést, hogy elindultam egy ismeretlen, izgalmas úton.”
 • „Bizalom, őszinteség, befogadó közeg.”
 • „Megbizonyosodtam róla, hogy a szex természetes dolog, és teljesen rendben van. Mindenkinek vannak problémái.”
 • „Imádtam a saját bátorságomat, hogy eljöttem. Köszönöm a ti bátorságotokat is, hogy ilyen előadást szerveztetek.”
 • „Belelazultunk ebbe a témába. Simogató volt.”
 • „Jó volt ez a nyitottság, és hogy nincs szégyenérzetetek, ha a témában kell megszólalni.”
 • „Sok hasonló gondolkodású emberrel találkoztam.”
 • „Imádtam azt, hogy őszinte lehettem. Felszabadító.”
 • „Jó volt, hogy nyíltan beszélhettünk tabukról, és hogy sok véleményt hallhattam.”
 • „Közvetlen, barátságos légkör.”
 • „Sok új információ, felkészültség, mások tapasztalatait hallgatni és megismerni.”

>> JELENTKEZEM! <<

 

Együttműködő partner:

intimter-logo-szeles-300x68-more-glow.png

 

 

 

 


Borítókép: Anthony Tran, Unsplash

Szólj hozzá

punci jó nő