2018. aug 17.

Közös gyönyör - Interaktív előadás - 09.18.

írta: Polilili
Közös gyönyör - Interaktív előadás - 09.18.

kozos_gyonyor_2.png

Bárcsak a párom ugyanannyira kívánná és élvezné a szexet, mint én!” Hiába mutatnak a filmek tökéletes összhangot a szerelmesek között, a valóságban sajnos ezt egyáltalán nem egyszerű elérni. Elég egy kicsit zavarba jönni, túlságosan akarni, befeszülni, és máris lankad a vágy, és nem sikerül olyan egetrengetőre az orgazmus, ahogy szerettétek volna. Vajon ismered, mik ezeknek a megakadásoknak a konkrét jelei, tünetei, okai? Szeptemberi első beszélgetőtársam, Kovács Zágon erről fog mesélni, majd konkrét eszközöket ad ahhoz, hogy ezeket megtanuljuk kiküszöbölni, és igazi, szenvedélyes, áramló szeretkezéseket élhessetek át.

Neked szól ez a program, ha:

  • A párod kevesebbet , vagy épp többet szeretne szeretkezni, mint te
  • Ha valamelyikőtöknek nehézségei vannak abban, hogy eljusson az orgazmusig, vagy még nagyobbat szeretnétek élvezni
  • Ha szeretnéd fejleszteni a tudásod, hogyan tudsz még több gyönyört adni a párodnak

Az est első felében Polilili, az Ébredő Szexualitás Blog írónője kérdezi Kovács Zágont, majd teret kapnak a hallgatóság kérdései, dilemmái is.

Egy interaktív előadásra készülj, ahol a Rád is kíváncsiak leszünk, de természetesen tiszteletben tartjuk, ha inkább csak a háttérből figyelnéd az eseményeket.

Az előadóról:

Kovács Zágon számára nem feltétlenül a szex és a kielégülés a fontos, hanem az, hogy minden fél ugyanannyira szabadon tudja élvezni az együttlétet. Mindig is érdekelte, mi lehet az oka annak a helyzetnek, amikor nincs egyensúly a szeretkezésben: amikor az egyik fél nem tudja annyira élvezni a szexet, mint a másik. Mert ez sajnos egyáltalán nem ritka. Sokszor előfordul, hogy az egyik fél befeszül, és attól bizony nagy eséllyel a másikban is gátlások alakulnak ki. Zágon kíváncsisága oda vezetett, hogy a lelki okok mellett természettudományos, anatómiai és gyakorlati oldalról is megvizsgálta ezt a jelenséget. Zágon olyan helyzeteket szeret teremteni, amiben a partnere el tudja engedni a gátlásait, és szabadjára tudja engedni a benne élő szenvedélyt.

kovacs_zagon.jpg

Dátum:  2018.09.18., kedd. Érkezés 18:30-tól, kezdés 19:00-kor.

A program 2 órás. Kérlek, ne késs, mert nagyban segíti a bizalmi légkör kialakulását, ha mindenki időben érkezik. Az esemény egy sorozat része, érdemes a többire is eljönnöd, de ha csak egy-két alkalommal szeretnél részt venni, akkor is örömmel várunk.

Ára:  

  • Augusztus 31-ig befizetve: 2500 Ft 
  • Szeptember 1-17. között befizetve: 3500 Ft
  • Szeptember 18-án: 4500 Ft, a helyszínen

Figyelem! Változás a fizetés módjában! 2018.08.17-től kezdődően csak előre utalással/ fizetéssel lehet hozzájutni a kedvezményes, koránkelő jegyekhez! Ennek részleteiről a regisztrációt követő visszaigazoló e-mailben olvashatsz.

Helyszín: Kőleves Vendéglő, Elefántos terem (Budapest, Kazinczy u. 41, 1075

Regisztráció itt! >>

* A regisztráció a jegy kifizetésével lesz hivatalos.

regisztracio_gomb2.jpg

 

Szólj hozzá

programajánló orgazmus beszélni a szexről