2018. jún 16.

Az igazi férfi erősebb a farkánál

írta: Polilili
Az igazi férfi erősebb a farkánál

Az udvarlás bajnokai számomra a török férfiak. Ők voltak eddig azok, akik a legjobban le tudtak venni a lábamról. Végiggondoltam, mi a titkuk.

A franciákat tartják a romantika bajnokának, de nekem valahogy sosem jöttek be. Nem, mintha én olyan nagyon bejönnék nekik… Lehet, megérezték, hogy nem tetszenek. Olaszok, spanyolok? Szintén semmi közöm hozzájuk. Tudom, ez most erős általánosítás, de nagy többségben ez volt az igazság.

A német srácokat már sokkal jobban tudtam kedvelni. És ők is engem. Nagyon jól kijöttünk egymással, jókat viccelődtünk, buliztunk régen német fiúkkal. De szerintem ez az időszakom már elmúlt. Miért? Mert ők még inkább a fejemnek tetszettek, és nem a puncimnak. És azóta felébredt bennem a tűz.

man-2308464_640.jpgFotó: Olichel, Pixabay

Ha a puncimat kérdezzük, neki a legjobban a török pasik jönnek be. Erről (is) mesélek az alábbi videóban.

Amióta elkészült a felvétel, sokat gondolkodtam. Vajon mi a titka a török pasiknak, hogy úgy le tudtak venni a lábukról? Mi az, amit el lehet lesni tőlük?

Őrült jóképűek. Igaz, ebből nincs mit tanulni a magyar pasiknak. De annyiból érdekes volt ez a felfedezés, hogy képtelen voltam megállni, hogy ne bámuljam őket, amit hamar kiszúrtak, és nagyon jól kezeltek. Hogyan?

1. Nem törnek be a személyes terembe, nem közelítenek túl gyorsan. Tudják, milyen tempóban érdemes engem megszelídíteni.

2. Ugyanakkor nagyon is céltudatosak, határozottak, magabiztosak. Látszik, hogy elhiszik, hogy elég jók nekem. És ez a nem fellengzős, nem felvágós, nem magamutogató magabiztosság szexi. Egyszerűen tudja, hogy jó pasi, de nem kérkedik vele.

3. Mintha egyszerűen csak rendelkezésre állnának, jelen lennének, és közben csábítóan mosolyognak. Nem hívnak, csak hagyják, hogy magamtól lépjek oda hozzájuk. Egyértelműsítik, hogy van mellettük helyem, de eldönthetem, mit és mikor akarok.

4. Nem erőszakosak. Nem fogják meg a fenekem kéretlenül. Megvárják, hogy készen álljak, amivel igazán fel tudnak csigázni.

5. Mellettük valahogy nem azt érzem, hogy egy préda vagyok, hanem egy kincs, aki szuper érdekes. Nem csak a testem tetszik nekik, hanem izgalmasnak látnak.

6. Azt éreztetik, hogy igazi megtiszteltetés, ha a társaságomban lehetnek. Akkor is, ha abból nem lesz szex.

7. Erősnek tűnnek többek között azért, mert úgy látom, a török férfi ura a vágyainak. Nem a farka irányítja őt, hanem ő irányítja a farkát. Erősebb annál.

Persze nem minden török férfi ilyen, de ez az, amit sokuktól el lehet lesni. Természetesen van köztük olyan férfi is, akit nem tudok komolyan venni. Például azt, aki egyből azzal jön, hogy szerelmes belém, és feleségül akar venni. (Fú, ezt Kenyában aztán hányan eljátszották!) Nem is értem, hogy vesz ilyen hülyére. Tényleg azt hiszi, hogy ezzel az erőszakosságával jut valamire? Olyan ez, mint farok szelfivel indítani…

 

Szólj hozzá

vágy szexi kezdeményezés