2018. jún 06.

Ébredő punci

írta: Polilili
Ébredő punci

Érzem, hogy végre kezd szabaddá válni a puncim. Bizsereg, ujjong, nyílik. Valami nagy változás indult el, és ennek rettentően örülök! Elmesélem, mi történt.

Nem voltak tökéletesek a szüleim. Nehéz beismernem, de sok mindenben hibáztak. De ne higyjétek, hogy most vádolni akarom őket! Nem. Szegények, nem tudhatták, mit kell kezdeni egy kislánnyal, akiben ott mocorog a szexuális energia. Mert nekik sem tanította ezt meg soha senki.

Te emlékszel, hogy reagáltak arra, amikor elkezdted felfedezni, milyen izgalmas a fütyid/puncid? Örömmel fogadták, megrémültek, vagy valami más történt? Ha nem emlékszel, hogy képzeled, hogy történhetett?

A helyzet az, hogy szexuális lények vagyunk. És nem csak kamaszkortól, hanem már egészen pici korunkban is. Már egy pelenkás is tudhatja, hogy a nemiszerve érdes, bizsergető érzést adhat neki. Elkezd játszani magával, odadörzsölgeti magát a plüssállathoz, nyúlkál a bugyijába nyilvános helyen, szegény szülők pedig frászt kapnak, hogy milyen erkölcstelen ez a gyerek, na meg, hogy mit szólnak az emberek.

Nekem persze semmi konkrét emlékem nincs, csak azt tudom, hogy már ovis koromban tudtam, hogy amikor a többiek mutogatják magukat egymásnak, vagy fogdossák a fütyijüket, puncijukat, az csúnya dolog. Honnan tudtam? Talán valaki rám szólt. Talán láttam, ahogy valakire rászóltak. De az is lehet, hogy már annyi elég volt, hogy láttam egy felnőtt rémült arcát, amint hozzányomtam a puncimat szeretetből.

Igenis az egészséges kislány, vagy kisfiú hozzá fogja nyomni a punciját / fütyijét a szeretett személyhez. És ezt hagyni kell. Nem kell aggódni, nem lesz ebből aktus, egyszerűen csak így fejezi ki a szeretetét. Ha viszont a puncija, vagy fütyije visszautasítást kap a szülőktől, ha a felnőtt elhúzódik, ha nem tanulhatja meg, hogy az az öröm, amit ott lent érez, az normális, akkor olyan felnőtt válik belőle, mint én, és járhat évekig terápiába.

Állítólag tele vagyok szexuális energiával. Valószínűleg születésemtől fogva. De ebből én eddig kb. alig tapasztaltam valamit is. Azokat az édes érzéseket jó alaposan leblokkoltam, besöpörtem a szőnyeg alá úgy, hogy nem is tudok róla. Miközben mindezt mások nagyon is érzik rajtam, csak én nem tudtam megtalálni évekig az élvezetet a puncimban.

Most azonban elkezdett szabaddá válni a puncim. Elkezdett bizseregni, ujjongani, nyitni.

ebredo_szabad_punci.jpg Fotó: Pixabay

Mi történt? Elkezdtem a Heart & Sexuality éves képzését. Ez egy csoportos terápia, ami arra hivatott, hogy amit a szüleink nem kezeltek megfelelően, azt „megjavítjuk” (az én olvasatomban ez történik). Egy éven keresztül dolgozunk együtt egy csodálatos, nyitott, befogadó csapattal és szuper profi terapeutákkal.

Ide kapcsolódik ez a videóm, még ha a cím mást is sugall: 

 

Elkezdtük helyrerakni az elakadásokat. Egyszer csak, az egyik feladat közben azt vettem észre, hogy örömöt, bizsergést és nyitottságot érzek a puncimban. Úgy, ahogy a kicsi Lili is érezhetett. Zsizsegett a puncim, amit örömmel nyomtam oda egy párnához. Nem maszturbáltam, egyszerűen csak jól éreztem magam. Hirtelen tele lettem energiával, futni támadt kedvem. Többé már nem volt fáradt és nehéz a testem.

Ahogy feladatról feladatra haladunk, egyre szabadabbá válik a puncim. Visszarepültünk az időbe, Lilike kapott játékból egy ideális anyukát és apukát, akik épp a megfelelő visszajelzéseket adták kislányuk ébredező szexualitására. Együtt örültek velem, milyen csodákat élek át, én pedig feladatról feladatra szépen lassan elhittem, hogy ezt szabad érezni. És a tudatalattimban szépen elkezdtek lekerülni a lakatok a gyönyörről.

Még csak egy hónap telt el az első évből, de már most érzem, hogy sokkal nyitottabb vagyok a partneremre. Kedvem támadt hozzányomni a puncim. És kedvem támadt maszturbálni! Itt ülök, ölemben a laptop, és a puncim ujjong. Kéri, hogy játsszak még vele.

Ha téged is érdekelnek ezek a csoportok, azt ajánlom, először egy rövidebb alkalomra köteleződj el. Második féléves képzéseik hamarosan kint lesznek a honlapjukon. Azért ajánlom őket, mert tudom, hogy zseniális a módszer. Ha pedig úgy döntesz, hogy jelentkezel, és szeretnéd, hogy az ajánlás után kapjak jutalékot (ami neked nyilván semmibe sem kerül), kérlek, ne felejts el rám hivatkozni. <3

És ez a videó is kötődik a témához a cím ellenére:

 

 

Szólj hozzá

terápia punci