2018. ápr 25.

A punci és a női lélek titka - Interaktív előadás - 05. 23.

írta: Polilili
A punci és a női lélek titka - Interaktív előadás - 05. 23.

 ferfi_kep_3.png

Interaktív előadás a Punciról a női lélekrészek tükrében.

Miért vagyok egyszer szégyenlős, félős az ágyban, máskor vad, ösztönös és zabolátlan? Milyen sokféle, gazdagon hullámzó lehet a szexualitásban való találkozás? Milyen tudás, bölcsesség, milyen témák kapcsolódnak a Punci különböző részeihez? - erről fog szólni Endes Györgyi előadása.

Ajánljuk ezt az előadást mindazoknak, akik szeretnének közelebb kerülni a női szexualitás megértéséhez: hölgyeknek és uraknak egyaránt.

Kérlek, segíts, hogy eljuthasson az esemény azokhoz, akiknek szerinted sokat adhatna!

Regisztráció itt! >>

Az est háziasszonya Polilili, az Ébredő Szexualitás blog írója.

Ízelítőként egy videó-beszélgetés Györgyivel:

 Az előadóról: 

"Endes Györgyi vagyok, egy kíváncsi és kereső lélek, mint te is. Az élet csodáját és szépségét élem és tanítom. Anya, orvos, gyógyító, tanító. Az “Otthon a Jónimban” nevű Női csoportok vezetője. Spirituális felfedező. Ezen felfedezés leginspirálóbb színterei számomra jelenleg a test és a lélek, az érzékelés birodalma: az illatok, az ízek, a mozgás, az érintés, a szexualitás, a szerelmeskedés…
A saját szexualitásom kapcsán bennem őrzött félelmeket, szégyent, fájdalmat gyógyítom sok éve már, s az eddig bejárt út és a mély belső vágy, a test csodájának megosztására hozott el idáig, hogy a testet öltés ajándékát, és a szexualitásunk felszabadítását, önmagunkat kiteljesítő megélését segítsem."


Dátum: 2018.05.23., szerdaÉrkezés 18:30-tól, kezdés 19:00-kor.

A program 2 órás. Kérlek, ne késs, mert nagyban segíti a bizalmi légkör kialakulását, ha mindenki időben érkezik. Az esemény egy sorozat része, érdemes a többire is eljönnöd, de ha csak egy-két alkalommal szeretnél részt venni, abban az esetben is ajánlott eljönnöd.

 Ára: 
1.000 és 4.000 Ft között. Szeretném, ha pénztárcádnak és elégedettségednek megfelelően járulnál hozzá a program költségeihez. (Tudnod kell, hogy egy hasonló esemény reális részvételi díja kb. 3000 Ft.)

Helyszín:  Az esemény Budapest belvárosában kap helyet. A pontos címet a regisztrációt követően küldöm el e-mailben.

 

Regisztráció itt!>>

regisztracio_gomb2.jpg

 

 

Szólj hozzá

programajánló punci beszélni a szexről