2018. ápr 20.

Alalkul az új erogén zónám

írta: Polilili
Alalkul az új erogén zónám

Ha megoldódnak szépen lassan a szexuális elakadásaim, könnyen lehet, hogy a hasam egy szuperérzékeny erogén zónává alakul át – mondta a szexuálterapeutám. Ami azért különösen izgalmas, mert kicsi korom óta különböző gyomorproblémákkal küzdök. Hol püffed, hol görcsöl, hol feszül, én pedig évekig haragudtam a saját testemre ezek miatt a tünetek miatt.

„Tanuld meg szeretni a tested!” Hány helyen hallottam én már ezt, mire összeállt a fejemben a kép, hogy ez nem csak a fenekem formájára, a külső jegyekre vonatkozik, hanem akár a beleimre, vagy a puncimra is. Azt is fontos megtanulnom elfogadni, ahogy a testem működik, és nem haraggal, türelmetlenséggel fordulni magam felé, ha épp valami „nem jól” működik, ha valami fáj, feszül, görcsöl, hanem szeretettel és elfogadással figyelni, vajon mi hiányzik neki, ami miatt ezeket a tüneteket produkálja. Mert mégis milyen lenne, ha egy beteggel elkezdenénk veszekedni, hogy gyógyuljon meg? Az csak rontana a helyzeten.

has_erogen_zona.jpgFotó: Studio-Dee @ Pixabay

Ahogy a puncim, úgy a hasam is érzékeny lélek. Sőt, meg vagyok győződve róla, hogy nagyon is össze vannak kötve! Csörgits Kinga, a terapeutám egyszer nekiesett, és addig masszírozta egy üveg dildóval a hasam (igen, kívülről a hasam), amíg be nem lilult, de brutálisan. Mi volt ennek az értelme? Később állt össze a fejemben, hogy amikor valamiért megijedek a szextől, akkor bizonyos izmaim megfeszülnek. A hasamban is. A masszázs után ismertem fel, hogy pont azt a részt feszítem, ahol masszírozta. Nem csoda, hogy akkora görcsben állt az az izom, és az sem, hogy pont azon a tájékon szoktak brutális bélgörcseim lenni.

Gyanítom, ez az terület, ahol megszakítom az ingerületet. A hasamban épült fel az a fal, ami nem engedte tovább a gyönyört a puncimból a testem többi részére. És itt alakultak ki a legkomolyabb betegségeim is.

Kinga erre egy furfangos házi feladatot adott nekem: keressek egy olyan masszázs-olajat, ami jó hatással van a nőiségre, és ezzel kényeztessem, simogassam, szeretgessem a hasam.

dianatura_erzeki_masszazsolaj.jpg Saját fotó.

Dianatura érzéki masszázsolaját választottam. Elfeküdtem este az ágyban, és hosszú perceken keresztül simogattam a hasam. Persze ez nehéz, főleg nekem, aki képtelen lazítani, pihenni és nem feladatokban gondolkodni. Nehezen ment az önkényeztetés, inkább masszírozni, dögönyözni, abajgatni kezdtem a hasam. De első lépésnek ez is szuper, így is tudatosulhat bennem több minden, aztán majd szépen lassan eljutok odáig, hogy simogatni is megtanulom magam. Ebben a feladatban és a maszturbáláskor is. Az első sikerek már megvoltak, egyszer-egyszer már tényleg előfordult, hogy örömmel simogattam magam. Még akkor is, ha csak a karomat, vagy a lábfejemet.

A szavazás ereményét e-mailben közzé szoktam tenni pár nap elteltével. Itt tudsz értesítést kérni róla.

 

 

Szólj hozzá

terápia masszázs simogatás