2018. már 31.

Mi kell a nőnek, mi kell a férfinak? - beszélgetős est - 04.18.

írta: Polilili
Mi kell a nőnek, mi kell a férfinak? - beszélgetős est - 04.18.

mi_kell_a_nonek_1.png

Mi kell a nőnek? Mi kell a férfinak?

Sokszor tesszük fel ezt a kérdést magunknak, barátainknak, egymásnak. Sokféle választ kapunk rá, már ha kapunk egyáltalán. S ha kapunk, meghalljuk-e igazán?

Ezen az estén válaszokat kaphatsz. Nem univerzális, hanem személyes válaszokat, amitől reményeink szerint közelebb kerülsz ahhoz, hogy megértsd a másik nemet, a társad és embertársaid. Gyere el,

- ha arról álmodsz, hogy a tökéleteset add a párodnak,

- ha arra vágysz, hogy mindkettőtök számára egyformán csodálatos élmény legyen a szeretkezés,

- vagy "egyszerűen csak" szeretnéd megérteni, mire vágyik a másik nem.

Próbáld ki milyen az, ha erről egy teljesen biztonságos körben beszélünk, ahol a szívünkből szólunk és őszintén figyelünk egymásra! Amikor nem másokról mondunk véleményt, csak a saját történetünket osztjuk meg. Ahol nem készülünk hosszan arra, amit mondani akarunk, hanem hagyjuk, hogy eljöjjön a megfelelő pillanat és megnyílunk.

Várunk a Council-ban, ebben az ősi, természetes formában, ahol elődeink évezredeken át megosztották egymással történeteiket, érzéseiket, bánatukat és örömüket. Ahol nincsenek jó vagy rossz válaszok, nem kell "színeznünk", mert csak a mondandónk lényege, esszenciája számít.

pasztor_krisztina_szabo_gyula_council_mi_kell_a_nonek_mi_kell_a_ferfinak.png Pásztor Krisztina és Szabó Gyula

Pásztor Krisztina és Szabó Gyula lesz segítségünkre mindezt megtapasztalni, akik council facilitátorként évek óta azon dolgoznak, hogy az erőszakmentes kommunikációnak ez a természetes formája minél több körben - közösségekben, családokban, párkapcsolatokban elinduljon és fennmaradjon.

Mi kell a másiknak? Biztosak vagyunk benne, hogy a különleges alkalomnak és az ebből fakadó őszinte figyelemnek köszönhetően olyat is elmondunk és meghallunk, amit máskor talán nem.

Az est háziasszonya Polilili, az Ébredő Szexualitás blog írója.

Dátum: 2018.04.18., szerda

Érkezés 18:30-tól, kezdés 19:00-kor. Kérlek, ne késs, mert nagyban segíti a bizalmi légkör kialakulását, ha mindenki időben érkezik. Eljöhetsz egy alkalommal is, de remélem, rendszeres látogatója leszel majd az esteknek!

Ára: 1.000 és 4.000 Ft között. Szeretném, ha pénztárcádnak és elégedettségednek megfelelően járulnál hozzá a program költségeihez. (Tudnod kell, hogy egy hasonló esemény reális részvételi díja kb. 3000 Ft )

Helyszín: Az esemény Budapest belvárosában kap helyet. A pontos címet a regisztrációt követően küldöm el e-mailben.

Regisztráció itt.

regisztracio_gomb2.jpg

 

 

Szólj hozzá

kapcsolat vágy beszélni a szexről