2018. már 06.

Az est, ahol mindenki szexi volt

írta: Polilili
Az est, ahol mindenki szexi volt

Szexi, ragyogó, huncut - arra vágytam, hogy ilyennek érezzem magam a Hedonista Party-ban. Igazából nem is annyira a buli érdekelt, mint az, hogy kicsinosítsanak, és egy szuper szexi ruhában ragyoghassak kívül-belül. Tudjátok, ez a téma már foglalkoztatott egy ideje, ezért is készítettem róla egy videót.

hedonista_1.jpg

Mert az, ahogyan kinézünk, a belsőnkre is hatással van. Ha vannak olyan napok, amikor tökéletesnek érzem a külsőmet, attól az önértékelésem is javul. Ebből a megfontolásból én már itthon is csak olyan melegítőt hordok, amiben szépnek érzem magam, és a játszós ruháim is olyanok, amiben csinosnak gondolom magam. Még a pizsamám is. Mert megérdemlem.

Nagyon vártam a Hedonista Party napját, hosszasan tervezgettük a transzformációmat Andrea Breitling sminkmesterrel. Smink-inspirációkat néztem, befotóztam neki az összes szexi ruhámat, vásároltam harisnyát. Az egész nap a készülődésről és rólam szólt. Miközben Andrea sminkelt, csacsogtunk (természetesen a szexről - erről készült is egy angol nyelvű videó), majd egy szexi fotózással zártuk a készülődést a vörös ágyon.

img_20180302_210458.jpg Andrea Breitling és én

Azt hiszem, minden nőnek (sőt, férfinak is) egy ilyen szeánsz Andreával, aki szintén velem tartott a buliba. Azt mondta, hívhatnánk ezt a szeánszot "Slut School"-nak.

Hogy milyen volt a buli? Tudom, erre vagytok a legkíváncsibbak! Nekem szemet gyönyörködtető. Igazából mást nem is nagyon csináltam, csak nézelődtem, ki mit öltött magára. Gyönyörűek voltak az emberek, mindenki! Egy barátnőm szomorkodott, hogy nem öltözött ki eléggé, de közben annyira szépen táncolt, hogy emiatt már mindegy is volt, hogy mi van rajta. Egy másik barátnőm meg meztelenül érkezett, amivel teljesen lenyűgözött. Csodálatos volt, ahogy teljesen felszabadultan mutatta a testét a többi ruhás embernek. Jó volt látni, hogy lehetséges az is, hogy valaki ennyire rendben legyen a testével - igazán inspiráló volt, remélem, én is hamarosan eljutok odáig, hogy az összes testi hibámmal együtt (ha egyáltalán létezik ilyen, hogy testi hiba) felemelt fejjel tudjak sétálni - úgy, ahogy most ebben a szexi szerelésben tettem. 

received_10214989221619956.jpegAndrea is kitett magáért, csodálatosan festett! 

Voltak előadások is: szexi táncprodukciók, rúdtánc, karikán tánc és BDSM színház is. Érdekes volt megtapasztalnom, hogy ezek engem egyáltalán nem izgattak fel. Nem azt akarom mondani, hogy bármi gond lett volna a produkciókkal - csak azt, hogy számomra egy rúdtánc, vagy twerk valahogy nem kapcsolódik össze a szex-szel. Az nekem tánc, művészet. Talán azért, mert nem vagyok vizuális. Vagy talán azért, mert nekem az erotikához hozzá kapcsolódik a tapintás, az illat, a meghittség, a kedvesség, a sóvárgó tekintet, a nyögések... Így hát, míg a többiek lenyűgözve figyelték a színpadot, én a nézőkben gyönyörködtem inkább.

A félreértések elkerülése végett pedig elmondom, hogy ez nem egy orgia volt. Nem volt semmi szex (jó, a BDSM színházban, a színpadon azért szerintem volt). Igazából egy buli volt, zenével, előadásokkal, igényes díszlettel és nagyon izgalmas külsőt öltött emberekkel. Egy olyan közeg, ahol bárki bármiben megjelenhetett, bármit kifejezhetett a külsejével.

 

A következő esemény, amire máshogy, de szintén izgatottan készülök, az Érintés Fesztivál. Erre is nyerhettek jegyet. Link a bejegyzés végén!

Közelgő programjaim:

 

Beszélgetéssorozat a nyitott kapcsolatokról
2018.03.28. 19:00 Részletek itt.

 Megszerettem a szexet - előadásom az Érintés Fesztiválon
2018.04.07. Részletek és jegyek itt.
20%-os kedvezmény minden jegyre a POLILILI kuponkóddal!

 

Szólj hozzá

programajánló szexi szexi ruha