2018. már 05.

Kommunikáció az ágyban - beszéd szavakkal és szavak nélkül - előadás 03.14.

írta: Polilili
Kommunikáció az ágyban - beszéd szavakkal és szavak nélkül  - előadás 03.14.

Lemaradtál?

Aktuális rendezvényeimért kattints ide!
Ne maradj le a következő eseményekről, kérj e-mail értesítést!

ver_2_esemenykep_2.pngHogyan kaphatod meg, amire igazán vágysz… Akárhol is tartasz a szexuális utadon, mindig van tovább. Csak néha nem tudod, hogy pontosan mi is az… vagy tudod, de nem tudod, hogyan kérd! Az is lehet, hogy jól kommunikálsz, de mégsem találod a szavakat, amikor együtt vagytok az ágyban.

Ezen az estén az lesz a középpontban, hogyan építs olyan, a gyakorlatban használható eszköztárat, ami a Te szexuális kiteljesedésedet támogatja.

Honnan tudod, mi az, ami igazán izgat? Szexuális szuverenitás és önazonosság.

Hogyan segíthet kommunikálni a tested, amikor nem találod a szavakat? (Ez nem az a testbeszéd.)

És hogyan találd meg könnyen a megfelelő szavakat az ágyban vagy az asztalon vagy…

Sokan azt gondolják, hogy vannak olyan szerencsések, akik egyszerűen úgy születtek, hogy maximálisan élvezik a szexuális életüket, és minden könnyen megy nekik.  De az, hogy milyen élményeid lesznek, hogy mennyire érzed majd magad boldognak és felszabadultnak egy együttlétben, azon múlik, hogyan építed fel a kiteljesítő szexualitás készségeit és magabiztosságát.

Meghívott előadóm László Viktória intim kapcsolódás oktató:

"A szexualitásban legjobban a dinamikák gazdagsága és a kapcsolódás izgalma fog meg. Szeretek hozzájárulni ahhoz, hogy élhess a benned lévő potenciálokkal és tudatosan használhasd őket. A kulcsszavaim: kapcsolódás, jelenlét, odafigyelés, nyitottság és szabadság. Az önazonos szexualitás csakis a tiéd, és mint ilyen, egyedei és értékes. Rólad szól, akár a finom energetikai minőségekre, érzéki élményekre, akár a BDSM színterének változatosságára vágysz is."

laszlo_viktoria2.jpgAz előadó

Az est háziasszonya Polilili, az Ébredő Szexualitás blog írója.

Dátum: 2018.03.14., szerda Érkezés 18:30-tól, kezdés 19:00-kor. Kérlek, ne késs, mert nagyban segíti a bizalmi légkör kialakulását, ha mindenki időben érkezik. Eljöhetsz egy alkalommal is, de remélem, rendszeres látogatója leszel majd az esteknek!

Ára: 1.000 és 4.000 Ft között. Szeretném, ha pénztárcádnak és elégedettségednek megfelelően járulnál hozzá a program költségeihez. (Tudnod kell, hogy egy hasonló esemény reális részvételi díja kb. 3000 Ft.)

 

Helyszín: Az esemény Budapest belvárosában kap helyet. A pontos címet a regisztrációt követően küldöm el e-mailben.

Regisztráció itt.

regisztracio_gomb2.jpg

 

Szólj hozzá

programajánló beszélni szex közben beszélni a szexről