2018. jan 30.

Mitől lesz valaki szexi kívül és belül?

írta: Polilili
Mitől lesz valaki szexi kívül és belül?

Te szexinek érzed magad? Nekem hosszú út vezetett odáig, hogy vonzónak érezzem magam. Érdekes, hogy nem a külsőmön kellett változtatnom, hanem az önmagamról alkotott képen, véleményen. Szürke kisegérnek hittem magam, és ennek megfelelően gondosan leszegtem a tekintetem, nehogy észre vegyem, ha valaki megcsodált.

Ez volt az egyes számú lecke: emeljem fel a tekintetem és nézzek a férfiak arcára. Meglepett, amit tapasztalatam, mikor elkezdtem ezzel kísérletezni. Kiderült, nagyon is sokan néznek meg az utcán!

Nem kellett ruhatárat cserélnem, vagy fogynom. Elég volt kihúzni magam és nyitni, befogadni a visszajelzéseiket. Elkezdtem én is megnézni a férfiakat, megcsodálni azt, akinek valamilye szép, vagy vonzó. Persze, hogy észrevették, én pedig kényszerítettem magam, hogy álljam a tekintetük. Jó volt látni, érezni, hogy erősödik az ő önbizalmuk is.

szexive_valas.jpg Fotó Pexels

Elkezdtem szépnek látni magam, elhinni, hogy tetszem. De a szépség még nem egyenlő azzal, hogy szexinek is tartsam magam. Hogy mi a különbség? Nem tudom pontosan. Talán attól érzem magam szexinek, ha tudom, hogy jó velem az ágyban, de még inkább, ha már szeretni tudom a szexet. Hogy is tarthatnám magam szexinek akkor, ha a szexről nehézségek jutnak eszembe, nem pedig a kéj?

Kosári Móni igazi rossz kislány. Tudom, hogy imádja a szexet és erről mesélni is szeret, ezért kifaggattam, mi a titka, készítettem vele egy interjút:

 

Sőt, alig várom, hogy meghallgassam február 7-i előadását is arról, hogyan ismerhetem meg és bontakoztathatom ki erotikus lényem. A program férfiaknak és nőknek is szól. Részletek és regisztráció itt.

Szorgalmasan tanulom a rosszkislányságot. Barbara Keesling tanácsai alapján elkezdtem szelektálni és szexibbre cserélni a ruhatáram. Eddig is igyekeztem csak olyanokat hordani még otthon is, amiben szépnek látom magam, de most elkezdtem a cuki ruháimat szexire cserélni. Jön a kivágás, a csipke, a piros szín. És egyértelműen le akarom cserélni a fehérneműimet.

A tornázásra is hamarosan ráállok. Mert hát könnyebb úgy szexinek érezni magam, ha bizsereg közben a puncim. Ebben segít egy jó menet, vagy egy kis maszturbálás, de ha ezek épp nem elérhetők, akár az is, hogy néhányszor megfeszítem a PC izmaim, vagy felhelyezem a gésa golyóim.

 

És már alig várom a nyarat, amikor a kis rucikák alá nem húzok bugyit...

A szavazás eredményét szívesen megírom e-mailben pár hét múlva, ha itt megadod a címed. Ugyanitt küldöm el az eseményeim felhívását is. 

Szólj hozzá

szexi jó nő szexi ruha