2017. sze 29.

Hármas szex féltékenység nélkül

írta: Polilili
Hármas szex féltékenység nélkül

Boldog vagyok, hogy számos orgia részese lehettem. Voltunk már hárman (két pasi és egy nő, egy pasi és két nő), négyen, sőt öten is. És a legtöbb igazán szívet melengető érzés votl számomra.

Mégis sosem csináltuk ezt "futószalagon". Tulajdonképpen alig emlékszem, mikor volt az utolsó alkalom. Valahogy hónapokkal ezelőtt lehetett. Szép emlékek ezek, mégsem sürgetem a következőt. Ezek valahogy legtöbbször spontán alakultak.

Egyelőre nem is érzem, hogy érdemes lenne orgiát szerveznem. Szerintem ráparáznék az ilyen előre eltervezett alkalmakra. Sok olyat ismerek, akinek ez jól megy, aki szexpartikba jár. Én azonban egyelőre túlgondolkodom az ilyeneket: ha előre eltervezzük akár csak Áronnal, hogy este szex lesz, akkor tutira elkezdem túlparázni. "Biztos nem fog menni!" - gondolom, amiből aztán sokszor önbeteljesítő jóslat válik.

feltekeny_harmas_szex_gruppen.jpeg Fotó: Pexels

Szerencsére a zöld szörny csak nagyon ritkán ütötte fel a fejét nálunk. Talán azért, mert mindig a szívünkhöz nagyon közel állókkal osztottuk meg az ágyat, akire nem voltunk irigyek. És elég időt hagytunk arra, hogy mindenki eleget kaphasson, senkiben sem alakuljon ki a hiányérzet. De a legfontosabb talán az a tanács, amit az alábbi videóban is elmesélek: folyamatos kapcsolatban kell állni a másikkal. Legalább a kezét fogjam végig, vagy tartsam a szemkontaktust, hogy ne érezze azt, már nem is fontos, mert annyira belefelejtkeztem a másikba.

Vitrai Sára gender-szakértő tanácsait is meghallgathatod a videóban, aki maga is számos ilyen alkalmon vett részt.

 

Persze nem tagadom, én is voltam már féltékeny. Elveszett voltam, mert nem kaptam figyelmet. Mellőzve éreztem magam, ami kiküszöbölhető lett volna, ha engem is bevonnak a helyzetbe. És persze én is követtem már el ugyanezt a hibát.

Mindezek mellett pedig a lényeg a kommunikáció. Szóljunk (kíméletesen!), ha valami nem esik jól, ha hiányérzetünk van, vagy ha épp kiszállnánk. Ne várjunk addig, amíg robban a konfliktus: beszéljük meg időben!

Gruppen-szex témában sokszor írtam már. Itt olvashatod el a többit.

A nyitott kapcsolatokról személyesen is beszélgethetsz velem és a blog olvasóival. Gyere el Október 10-én, kedden. Részletek és regisztráció itt.

nyitott_kapcsoalt_fb.jpg

Szólj hozzá

gruppen orgia beparáztam