2017. sze 14.

4 tipp, hogy válassz intim (jóni, lingam) masszőrt!

írta: Polilili
4 tipp, hogy válassz intim (jóni, lingam) masszőrt!

Sok mindent nem tudtam akkor, mikor az első intim-masszázsomra jelentkeztem, és hát jobb lett volna, ha rendesen felkészülök előtte, különben nem távoztam volna olyan nehéz szívvel.

Ildikóval, egy intim-masszőrrel beszélgetve megtudtam, hogy egy intim-masszázs csodálatos, gyógyító folyamat, ami legalább 2-3 órás a felkészítő beszélgetést is beleszámítva. (Ildikó elérhetőségét itt találjátok.) Nem egy szimpla masszázs és nem csak szex. Ha ügyesen csinálják, megoldást adhat például merevedési zavarokra, vagy épp segíthet jobban megismerni a hüvelyem. Én az utóbbit szeretném majd egyszer megkapni egy ilyen masszázstól.

 

 

Sokan kérdeztétek, mi alapján érdemes intim-masszőrt választani.

Én személy szerint még senkit sem tudok ajánlani, mivel tapasztalt masszőr kezei alatt még sosem fordultam meg, viszont a kedvetekért megkérdeztem egy ex-masszőrt (férfi), adjon tanácsot a témában. (Az ő korábbi írását itt olvashatod: Az intim-masszőr válaszol: szerinte is szex a puncimasszázs.)

1. Kerüld az önkéntes masszőröket!

Először is, ne reagálj semmilyen önkéntes felajánlásra, különös figyelemmel az ingyenesekre.
Túl sokan jöttek hozzám kétkedve, bizonytalanul, egy rossz élménnyel a hátuk mögött. Minden egészséges önbizalommal megáldott férfi azt hiszi magáról, hogy a yoni-masszázs egyszerű, „ezt még én is megcsinálom" 

Nos, valójában ez egy nagyon összetett masszázs, ahol a higiéniás, anatómiai, pszichológiai ismeretek mellé, még meg kell tanulni kezelni az energiákat is. A masszázs során a masszőr hatalmas energiákat ad át a páciensnek, ha ezt nem tudja megfelelően kezelni, akkor ezt a saját energiájából teszi meg, ami több szempontból is aggályos.

2. Legyen weboldala

A weboldal manapság már nagyon fontos, a megbízhatóság érzését kelti, és, ha ez fel van töltve hasznos információkkal, elérhetőségekkel, árakkal, stb akkor, vélhetően a mögötte álló masszőr is megbízhatóbb, komolyabb lehet.

3. Bízz az ösztöneidben!

Ha bármilyen rossz érzésed van, azonnal fordulj sarkon. Bízz meg az ösztöneidben, ha már eleve rossz érzéseid vannak, azok meg is maradnak a masszázs során, így szinte kizárt, hogy át tud magadat adni a jó energiáknak.

4. Egy óra nem elég! 

Egy yoni-masszázs időigényes. Ne menj bele egy órás programba, szerintem lehetetlen megcsinálni, kiváltképp az első alkalommal. Én annak idején, ha valaki először jött hozzám, csak a három órán át tartó masszázsra adtam időpontot, mert annyi idő kell ahhoz, hogy a program végigmenjen. 
A masszázst egy kis beszélgetéssel kezdem az elején, amely során oldom a gátlásokat és tájékoztatással, a kérdések megválaszolásával megelőzöm a bizonytalanságot. Ezen kívül kell még idő arra, hogy hozzászokjanak az érintésemhez, a körülményekhez, ezért egy teljes testmasszázzsal kezdtek, amiből fokozatosan térek át (a visszajelzések alapján) az intim területek masszírozására. Tehát, aki fél, egyórás programot kínál, ámde olcsón, az biztos, hogy nem jó szakember.

Szólj hozzá

lingam-masszázs yoni masszázs intim-masszázs