2017. sze 02.

Mocskos szavak az ágyban - Mit szeret a nő hallani?

írta: Polilili
Mocskos szavak az ágyban - Mit szeret a nő hallani?

Van, aki mocskosan, van, ki gyengéden, van, ki némán szereti. Laci például gyakorlatilag csak durva szavakat szeret (és szokott) használni szeretkezés közben. Azaz, hogy kúrás közben, mert vele igazából nem lehet szeretkezni, csak baszni. Ami nem gond. Legtöbbször...

Ez a "hogyan húzzuk fel a pasinkat mocskos beszéddel" útmutató azt mondja, senki sem szereti némán és esküszik rá, hogy minden pasi imádja ezeket a kifejezéseket. Nos, nekem nem ez a tapasztalatom... Bár lehet, azoknál, akik teljesen hangtalanul dugtak és beszélni sem lehetett velük a szexről, az elfojtásaik és félelmeik okozták a csend iránti igényüket... Nem tudhatom. Mindenesetre Laci szerintem egy extrém példa, a kedvencei ugyanis ezek:

"Szereted a faszomat?"

"Kéred a gecimet?"

"Imádod, amikor ilyen mocskos kis ribanc vagyok?"

"Szereted, amikor jól megkúrlak?"

"Igen? Arra vágyik az én kis ribancom, hogy jól megbasszák?"

Én pedig sorra válaszolgatok és ismétlem a számba adott szavakat, mert szeretem őt, és mert szeretem, hogy ez felizgatja. Örömet akarok vele okozni.

feet-2605664_640.jpg Fotó: StockSnap @ Pixabay

Azt hiszem, sosem mertem bevallani magamnak sem, hogy sok esetben igazából nem szeretem ezt a játékot. Szeretem, hogy izgalomba jön tőle, de közben bántják a lelkem ezek az erős szavak. És vannak azok a napok, amikor nem vagyok elég erős hozzájuk.

Ilyenkor azonban nem tudom, mit tegyek. Fogalmam sincs, hogyan állítsam le kíméletesen és változtassam meg a játékot. Simán el tudom képzelni, hogy ha én adnék az ő szájába más szavakat és indítanám el a Lili-féle játékot, akkor rácsatlakozna, csakhogy nekem fogalmam sincs, hogyan kell ezt... Ehhez én még nem vagyok elég határozott.

Talán meg kéne tanulnom irányítani a játékot az ilyen esetekre. Megtalálni a saját szavaimat, saját kifejezéseimet. Mert például a "fasz", a "geci" és a "kúrás" bántják a fülemet. Itt az ideje, hogy megkeressem, mik az én szavaim ahelyett, hogy csak az övéket használnám én is. Úgyhogy első lépésként gyűjtöttem egy kis inspirációt...

Mit szeret hallani a nő az ágyban?

Ebből a felsorolásból nekem elég sok minden megtetszett, amit azért kicsit ki is egészítettem..

  • 1.) Ha a nevemet mondja.
  • 2.) Ha nyög, felszisszen, morog, dorombol...
  • 3.) Ha dicséri, milyen jó szerető vagyok és még ki is emeli, mit imád különösen.
  • 4.) Most fókuszáljunk rád!
  • 5.) Olyan jó az illatod!
  • 6.) Ez nagyon jó érzés!
  • 7.) Teljesen megőrjítesz!
  • 8.) Imádom a puncidat, olyan gyönyörű!
  • 9.) Szeretlek! (Vagy nagyon tetszel!)
  • 10.) Megőrülök érted!

 És ha ő a számba tudja adni azokat a szavakat, amiket hallani vágyik, akkor én is megtehetem ugyanezt. Első lépésként például megmutathatom neki ezt a listát.

Szólj hozzá

hangos beszélni szex közben