2017. aug 05.

De, a punci-masszázs igenis szex!

írta: Polilili
De, a punci-masszázs igenis szex!

Összeszedtem minden bátorságom, és végre elmentem a yoni-masszázsra. (Ami miatt már izgultam korábbi bejegyzésemben is.) Végül egy bevezető alkalomban egyeztünk meg, ahol most még csak egy hátmasszázst kaptam, s majd ez alapján találhatom ki, szeretnék-e folytatást. Spoyler-alert: meggyőzött, hogy legyen következő találkozó is!

Megmondom őszintén, nekem ez nem egy hátmasszázs volt, hanem egy erotikus masszázs (de akinek jobb úgy, hívhatja intim-masszázsnak is). Hason feküdtem végig, teljesen meztelenül. Mindenhol beolajozott, majd elkezdett finoman masszírozni. Csakhogy itt most nem a vállam kapott kiemelt szerepet, hanem a fenekem, a combjaim...

massage-therapy-1584711_640_1.jpg

Fotó: tremaestro @ Pixabay

Bár konkrétan nem volt behatolás a puncimba, addig simogatta, masszírozta a környékét, míg nagyon (tőlem szokatlan mértékben) felizgultam. (Pláne, hogy mellé a hátamon is vannak bőven erogén zónák.) Rendesen csalódott voltam, hogy nem szegte meg az egyezségünket és nem tért rá konkrétabban a puncimra, azazhogy megállt a szeméremajkak külső szélénél. (Többek között azok külső vonalát rajzolta körbe sokszor.) El nem élveztem és talán épp ettől volt az, hogy teljesen felfokozott izgalmi állapotban távoztam  tőle. Totál fel voltam dobva, úgy éreztem, még a nap is kisütött és az egész világ megszépült, úgyhogy még a kínos beszélgetéseket is megbocsátottam hamar. Merthogy volt köztünk feszengés bőven - ahogy azt megjósoltam.  

Mosolyogva távoztam, azt éreztem, az egész világot át tudnám ölelni. Kicsit sem zavart, hogy nem volt orgazmusom (bár az sem bántott volna, ha elélveztem volna az ismeretlen ismerős kezeitől), inkább csak feldobott a helyzet. Alig vártam a folytatást.

Katt ide, ha nem szeretnél lemaradni újabb bejegyzéseimről, amiben a második alkalmat is elmesélem!

Összességében nem a gyönyör miatt jelentkeztem a yoni-masszázsra - bár azzal sem lenne baj -, hanem inkább azért, mert hiszek benne, hogy az ilyen intim-masszázs gyógyító tud lenni. (A párja, a lingam-masszázs is, ami férfiaknak szól.) Hiszem, hogy fel tud szabadítani, meg tud tanítani érezni bizonyos elhanyagolt területeket és ki tud masszírozni elakadásokat. Ezt talán megkaptam első alkalommal, talán nem. Felszabadultabbá váltam általa, tanultam új fogásokat és megtanultam, hogy csak a gát környékének masszírozásával is csodákat élhetek át.

Itt egy videó arról, mennyire "nem szex" ez a masszázs... - Szerintem nagyon az. Lehet, hogy csak az egyik fél szokott közben elélvezni és csak a vendég nemi szervét érintik, de nem másabb ez annál, mint amikor leszopok valakit. Akkor is "csak adok". Szerintem nem a kölcsönösségtől lesz szex a szex, és nem is attól, hogy mindkét fél felizgult, vagy elélvezett. 

 Támogatásod fontos ahhoz, hogy újabb bejegyzések születhessenek.

heart-1450300_640.jpgFotó: Congerdesign @ Pixabay

Szólj hozzá

orgazmus gyógyulás punci masszázs yoni masszázs