2017. júl 29.

Punci masszázsra készülök

írta: Polilili
Punci masszázsra készülök

Egy ismerős felajánlotta: szívesen ad nekem egy yoni masszázst.

A yoni szanszkrit eredetű szó, templomot jelent, átvitt értelemben a teljes női nemi szervet jelenti, a vulva összes részén át egészen a belső szervekig.

A nő orgazmusa a masszázs alatt a legkevésbé fontos, mint ahogy a masszőr szexuális vágya is mellékes. A másfél órás, különböző ujjtechnikával, vízzel, olajjal történő simogatás célja a bizalom és az intimitás kialakítása. Ez a yoni masszázs lényege. Az orgazmust pusztán a masszázs mellékhatásaként kell kezelni. (Forrás: Velvet)

Mindez hónapokkal ezelőtt történt és azóta hezitálok. 

Az egész elképzelés iszonyat fura: levetkőzni egy idegen előtt és hagyni, hogy a puncimat kényeztesse, masszírozza. Egy olyan idegen, akihez valószínűleg nem vonzódok, nincs köztünk kémia. És nem is akar tőlem semmit...

flower-1884161_640.jpgFotó: andreas160578 @ Pixabay

"Ez nem szex és nem az orgazmusról szól." - mondják, de én nem tudom elképzelni, hogy nem így van. Hisz a puncimmal dolgozik! Ezáltal olyanná válik ez az egész a fejemben, mint egy fizetett szexuális szolgáltatás. Szabad ezt? Végül is ki tiltja? Miért ne lehetne?

Mindezek ellenére engem borzasztóan vonz az egész. Valahogy hiszek benne, hogy ezeknek a masszázs-alkalmaknak hihetetlen gyógyító ereje lehet, kimasszírozhat belőlem görcsöket, elfojtásokat, elakadásokat. Úgy képzelem, egy ilyen masszőr (legyen férfi, vagy nő), felszabadíthatja végre a puncimat a börtönéből!

Csakhogy van itt még egy kis bökkenő: a férfi, aki felajánlotta, nem egy idegen. Ő egy ismerősöm, akiről történetesen tudom, hogy nagyon nem vonzódok hozzá. A masszázshoz viszont annál inkább. Mégis képtelen vagyok elképzelni, hogy ha tőle kapom, az bármi jóra vezethet.

Katt ide, ha nem szeretnél lemaradni újabb bejegyzéseimről, programjaimról!

Közben azt sem értem, miért ajánlotta fel. "Akar tőlem valamit?" - zakatol a fejemben, így megkérdezem inkább. Kiderül, neki ez egyfajta tanulás, megismer még egy női testet. Szeretném elhinni neki, de mégis nehéz. Félek, hogy be akar majd próbálkozni. Mi lesz, ha ott, abban a kiszolgáltatott helyzetben, egy lakásban, kettesben (vagy "Te jó ég, ki lehet még ott és egyáltalán hol találkozunk majd?") bármi olyat tesz, amit én nem akarok?

Hezitálok, ezért megosztom vele a kétségeimet. (Vagyis egy részüket.) Ő megnyugtat: lehet az, hogy elsőre csak egy hátmasszázst kapok, ami után eldönthetem, szeretnék-e folytatást.

Ebbe végül beleegyezek, mert nagyon akarom azt a masszázst, de félek továbbra is. Hisz már alapból nem tudok mit kezdeni a személyével és zavarban vagyok a közelében, nem hogy egy ilyen intim helyzetben!

Bár gyógyulni szeretnék, félek, a bátorságom csak újabb sérülésekhez vezet.

Támogatásod fontos ahhoz, hogy újabb bejegyzések születhessenek.

heart-1450300_640.jpgFotó: Congerdesign @ Pixabay

Szólj hozzá

félelem gyógyulás yoni masszázs