2017. júl 14.

Programok

írta: Polilili
Programok

Közelgő programok: 

 

Mi állhat a tökéletes orgazmus útjában? - Interaktív előadás – 12.05.

mi_allhat_a_tokeletes_orgazmus_utjaban_orgazmusproblemak.png

Átélted már valaha azt az orgazmust, amiről azt érzed, tökéletes volt? És a partnered? Milyen gyakran juttok el idáig?

December 5-i előadásunk az orgazmus körül fog forogni. Könyves Gusztáv szexuálterapeuta betekintést ad nekünk az orgazmus anatómiájába, mesél a női és férfi orgazmus közötti eltérésekről és egyezésekről, és ami még talán ennél is fontosabb: megismerteti velünk, milyen tévhitek és legendák keringenek az orgazmus (és a szex) körül, amik a tökéletes orgazmus átélésének útjában állnak.

Bővebben... >>

 

Kivirágzás – női kör

 

noi_kor_kiviragzas_ebredo_szexualitas_polilili.png

Valahogy különleges ereje van azoknak az találkozóknak, ahol csak mi, nők vagyunk. Máshogy nyílunk meg egymás előtt, ha nincsenek jelen férfiak, máshogy hangolódunk egymásra. Nem jobb, nem rosszabb, mintha férfiak is lennének jelen – egyszerűen egy másfajta minőség, másfajta varázslat alakul ki olyankor. Elég csak rágondolnom, és bizseregni kezdek, hisz többször is tapasztaltam már, milyen csodálatos megértő, megtartó támogató csapat tud kialakulni a női körök mentén. Mintha hirtelen sok-sok új nővérünk születne, akik együtt éreznek velünk, és segítik a kivirágzásunk.

Természetesen az általam vezetett női kör fókusza a szexhez való viszonyunk lesz. Témája és céja, hogy támogasson téged

 • saját külső és belső szépséged megismerésében és tudatosításában,
 • a minőségi párkapcsolat és szexuális kapcsolat kialakításában,
 • a szexuális örömöket hátráltató gátlásaid, szégyenérzeteid elengedésében, 
 • saját szexualitásod tudatos felfedezésében és felszabadításában.

Részletekért kattints ide >>

A programsorozatról:

Beszélgessünk a szexről!

Programsorozatomban a szexről beszélgetünk őszintén, tabuk és szégyenérzet nélkül meghívott szakértőkkel és veletek. Az események között vannak előadások és beszélgetős workshopok is - utóbbiak azért, mert hiszek benne, hogy egymástól is sokat tudunk tanulni.

programok_cover.jpg

Miért?

Mert sokaknak csak nagyon szűk képe van a szexualitásról: csak azt tudjuk, amit mi néhány partnerünkkel megtapasztaltunk, vagy amit a filmeken látunk. Mihelyt azonban elkezdünk beszélgetni másokkal, akár idegenekkel is, kinyílik a világ. Ezért szeretnék párbeszédet kezdeményezni.

Akkor is hasznos lehetnek számodra a programok, ha "profinak" érzed magad: meghallgathatod mások történeteit, akár segíthetsz is nekik saját tapasztalatoddal és tovább építheted tudásod is.

Mi lesz a téma?

Bármi, ami szex! Írd meg, mi érdekel! Eddig felmerült témák: alternatív fogamzásgátlási módszerek, szexuális játékszerek, mellek... Téged mi érdekel? Itt szavazhatsz a programokra.

Kikre számíthatsz?

Én biztos ott leszek és már van néhány ötletem meghívott szakértőkre, de ha Neked is van kívánságod, írd meg és igyekezni fogok megszervezni!

Ízelítőként belenézhetsz szakértőkkel, érdekes emberekkel folytatott beszélgetéseimbe a YouTube csatornámon.

A jövőbeli programokról e-mail emékeztetőt is kérhetsz. Feliratkozás itt.
Szeptemberig pedig itt, a blogon olvashatod őszinte, tabumentes írásaimat saját szexuális felfedezéseimről, fejlődésemről.

Korábbi programok:

 

Orgazmusproblémák és megoldásuk férfi és női oldalon – Interaktív előadás – 10.30.

orgazmusproblemak_megoldasa_1.png

Tematikusan beszélünk a férfiakat és a nőket érintő szexuális zavarokról, amelyek gátolják az orgazmus megélését. Szétválasztjuk a fiziológiai (testi) és a pszichés-lelki tényezőket, és részletesen mutatjuk be, mit és hol lehet elrontani a kapcsolatban, az hogyan hat mindkét félre, és konkrét megoldásokat is hallani fogtok, amivel Ti magatok is képesek lesztek visszafordítani a már kialakult zavart.

Részletekért kattints ide >>

Kit választanak a nők? - Online társkeresés nívósan

 

online_tarskereses_randi_sikeresen.png

A mai párok 11%-a valamilyen online társkeresési felületet használva talált egymásra. Szeretnéd te is ebbe a táborba tartozni? Cserményi Csilla Virág Flo előadása ebben segít - ezúttal az uraknak.

Részletekért kattints ide >>

A férfi multiorgazmus titka - Előadás - 2018.09.25.

fb_cover_1.png

Egy férfi is képes több alkalommal a csúcsra jutni egy szeretkezés alatt. Gilján János, a Boldogság és szenvedély c. könyv szerzője személyesen avat be minket a férfi multiorgazmus működésébe és elárulja, hogyan gyakorolható be mindez. 

Részletekért kattints ide >>

Közös gyönyör - Interaktív előadás - 2018.09.18.

 

kozos_gyonyor_2.png

 

A szeretkezést nem is olyan nehéz elrontani… Elég egy kicsit zavarba jönni, túlságosan akarni, befeszülni, és máris lankad a vágy, és nem sikerül olyan egetrengetőre az orgazmus, ahogy szerettétek volna. Vajon ismered, mik ezeknek a megakadásoknak a konkrét jelei, tünetei, okai? Szeptemberi első beszélgetőtársam, Kovács Zágon erről fog mesélni, majd konkrét eszközöket ad ahhoz, hogy ezeket megtanuljuk kiküszöbölni, és igazi, szenvedélyes, áramló szeretkezéseket élhessetek át.

Neked szól ez a program, ha:

 • A párod kevesebbet , vagy épp többet szeretne szeretkezni, mint te
 • Ha valamelyikőtöknek nehézségei vannak abban, hogy eljusson az orgazmusig, vagy még nagyobbat szeretnétek élvezni
 • Ha szeretnéd fejleszteni a tudásod, hogyan tudsz még több gyönyört adni a párodnak

 Az est első felében Polilili, az Ébredő Szexualitás Blog írónője kérdezi Kovács Zágont, majd teret kapnak a hallgatóság kérdései, dilemmái is.

Részletekért kattints ide >>

Te és a szex - A benned rejlő kincsek - Önismereti tábor - 2018.08. 9-12.

 

fb_cover_nagyobb_felbontas.png

 

A szexben az az egyik legjobb, hogy akármilyen jó is most, mindig lehet még jobb! Mindig lehet fejleszteni a saját magadhoz, és a párodhoz való viszonyodat. Egy igazi csoda jön létre, ha képesek vagytok még jobban mélyíteni egymás- és saját magatok ismeretét, és a köztetek levő intimitást.

Neked szól ez a tábor akkor is, ha van párod, vagy ha nincs.

Az együtt töltött 4 nap célja, hogy egy támogató, nyitott közegben, jó hangulatban beszélgessünk olyan témákról, amik a hétköznapokban tabunak számítanak. Olyan befogadó csoportot szeretnék létrehozni, ahol bármilyen titkod biztonságban megoszthatod, és bármit megkérdezhetsz a többiektől. Természetesen ehhez én a blogomban megszokott nyíltságomat és őszinteségemet fogom adni. ;)

Részletekért kattints ide >>

 

 

 

Hogyan szerettem meg a szexet? - Polilili előadás a Everness fesztiválon - 2018.06.21.

 

31 éves koromig a szex csak kötelesség, nyűg volt az életemben. Hittem, hogy lehet élvezni, de nem ment. Hosszú út vezetett odáig, hogy a saját gyönyöröm útjába állított falakat elkezdjem sorba ledönteni. Mára számtalan sikert tudhatok magaménak: vannak orgazmusaim és megszerettem az együttléteket. Honnan indultam és hogy csináltam? – megosztom veled interaktív előadásomban, ahol remélem, Te is mesélsz majd saját utadról, elakadásaidról és felismeréseidről.

everness_2_fb_cover.png

 Részletekért kattints ide! >>

 

Eltitkolt vágyaink - Polilili előadás a Pride fesztiválon - 2018.06.13.

 

Szinte mindannyiunknak vannak olyan vágyai, amit nehezen vallunk be a párunknak, vagy ismerőseinknek. Félünk, hogy nem fogják megérteni, hogy elítélnek minket emiatt, perverznek címkéznek fel. Az ilyen titok nagyon nyomasztó tud lenni, nagy megkönnyebbülést adhat, ha már egy embernek is beszélhetünk róla. Hát még ha egy megértő, minket nyitottsággal hallgató csoportban tehetjük ezt meg. Csoportbeszélgetésünkön nagy köveket engedhetsz el a szívedről, amit ígérünk, titokként fogunk kezelni!

eltitkolt_vagyaink.png


Neked szól ez a rendezvény, ha például felizgatnak a lábbelik, vonz a swinger, szereted nyilvános helyen megélni a vágyaidat, rendhagyó fantáziáid vannak, szeretsz beöltözni, vagy bármi más, amit egyesek perverznek titulálhatnak. Itt mi nem fogunk ítélkezni feletted!

A program a 2018-as Budapest Pride LMBTQ Fesztivál keretében valósul meg.

 Részletekért kattints ide! >>

 

Hogyan szerettem meg a szexet? - Polilili előadás a Waldorfeszten - 2018.06.01.

 

31 éves koromig a szex csak kötelesség, nyűg volt az életemben. Hittem, hogy lehet élvezni, de nem ment. Hosszú út vezetett odáig, hogy a saját gyönyöröm útjába állított falakat elkezdjem sorba ledönteni. Mára számtalan sikert tudhatok magaménak: vannak orgazmusaim és megszerettem az együttléteket. Honnan indultam és hogy csináltam? – megosztom veled interaktív előadásomban, ahol remélem, Te is mesélsz majd saját utadról, elakadásaidról és felismeréseidről.

waldorfest_fb_cover.png

 Részletekért kattints ide! >>

 

A punci és a női lélek titka - Interaktív előadás - 2018.05.23.

 

Miért vagyok egyszer szégyenlős, félős az ágyban, máskor vad, ösztönös és zabolátlan? Milyen sokféle, gazdagon hullámzó lehet a szexualitásban való találkozás? Milyen tudás, bölcsesség, milyen témák kapcsolódnak a Punci különböző részeihez? - erről fog szólni Endes Györgyi előadása.


ferfi_kep_3.png

Ajánljuk ezt az előadást mindazoknak, akik szeretnének közelebb kerülni a női szexualitás megértéséhez: hölgyeknek és uraknak egyaránt.

Részletek és regisztráció itt! >>

 

Erotikus tanulás: Fejleszd művészetté a szexet! - Interaktív előadás - 2018.05.16.

 

A szex ugyanúgy tanulható, mint  a zene. Gyakorláskor nem mindig az egész darabot játszod végig, és ami kevésbé megy, annak többször nekifutsz. A tanár jó, ha szimpi. Amikor készség szinten játszol a hangszeren, gyakran már nem kottából játszol, hanem gyönyörű improvizációk születnek az ujjaid alatt, a szívedből és elvarázsolják a közönséget. Ilyen a szexuális önismeret is.  

 • Ha szeretnél változtatni a szexualitásodon.
 • Ha kíváncsi vagy a benned élő, még ki nem bontott lehetőségeidre.
 • Ha választani szeretnéd a gyönyört.
 • Ha túl sok bűntudat, tiltás és szégyen ért már.
 • Ha mélyre mennél, de nincs, aki veled tartson.
 • Ha keresed a biztonságot és a bizalmat.
 • Ha nagyon kulturáltan, mégis élvezetesen, színesen és szabadon szeretnél foglalkozni a szexualitás témájával, akkor várlak szeretettel.

 

erotikus_tanulas_ferfi_1.png

 Egy interaktív előadásra készülj, ahol a Rád is kíváncsiak leszünk, de természetesen tiszteletben tartjuk, ha inkább csak a háttérből figyelnéd az eseményeket.

Részletek és regisztráció itt.

 

Fétisbe zárva - előadás - 2018. 04. 25.

Csörgits Kinga alternatív szexuálterapeuta és Hummel Zsolt Intimitás Gourmet tart előadást fétis, azon belül is lábfétis témakörben. A program egy igen különleges alkalom, mivel a fétis világát egyedülálló módon több aspektusból mutatja be, személyes és szakmai tapasztalatok alapján. Kinga azt hangsúlyozza, hogy a fetisizmus egy lélekből fakadó, legtöbbször gyermekkorból hozott vágy, nem pedig felnőttkorban kialakult betegség. Mindenkinek vannak preferált fantáziái, így ebben a formában mindenki fetisiszta. Az előadás célja, hogy más, a szokásostól eltérő nézőpontokból is bemutassa a fétis világát és rávilágítson, a kiismert és megfelelően használt  szexuális fantázia felszabadít, nem pedig bezár.

A fétisem én vagyok

Az est háziasszonya Polilili, az Ébredő Szexualitás blog írója.

fetisbe_zarva.png

Részletek és regisztráció itt! >>

 

Beszélgetéssorozat a nyitott kapcsolatokról - 04.26.

 

Működhet egy nyitott kapcsolat? Ha igen, hogyan? Kinek való, és kinek nem? Hogyan tudunk nyitni, hogyan vonjam be a párom? Milyen szabályokat fektessünk le a kapcsolatunkban? Szerelem, swinger, vagy valami más? 

Ehhez hasonló kérdéseket járunk körbe a mostani beszélgetéssorozatunk alkalmával is.

nyitott_kapcsolat_beszelgetessorozat_0426.png

Egy beszélgetésre, és ne egy frontális előadásra készülj. Ez egy kör, ahol nyitott szívvel és fülekkel hallgatjuk meg egymás történeteit. Ahol nyugodtan megoszthatod félelmeidet, örömeidet, és felteheted a kérdéseidet ezzel a tabu témával kapcsolatban.

Farkas Dániel pszichológussal várunk, aki a beszélgetést vezeti majd.

Részletek és regisztráció itt.

 

Mi kell a nőnek, és mi kell a férfinak? - Beszélgetős est - 2018. 04.18.

 

Mi kell a nőnek? Mi kell a férfinak?

Sokszor tesszük fel ezt a kérdést magunknak, barátainknak, egymásnak. Sokféle választ kapunk rá, már ha kapunk egyáltalán. S ha kapunk, meghalljuk-e igazán?

Ezen az estén válaszokat kaphatsz. Nem univerzális, hanem személyes válaszokat, amitől reményeink szerint közelebb kerülsz ahhoz, hogy megértsd a másik nemet, a társad és embertársaid.

Gyere el,

- ha arról álmodsz, hogy a tökéleteset add a párodnak,
- ha arra vágysz, hogy mindkettőtök számára egyformán csodálatos élmény legyen a szeretkezés,
- vagy "egyszerűen csak" szeretnéd megérteni, mire vágyik a másik nem.

mi_kell_a_nonek_1.png

Próbáld ki milyen az, ha erről egy teljesen biztonságos körben beszélünk, ahol a szívünkből szólunk és őszintén figyelünk egymásra! Amikor nem másokról mondunk véleményt, csak a saját történetünket osztjuk meg. Ahol nem készülünk hosszan arra, amit mondani akarunk, hanem hagyjuk, hogy eljöjjön a megfelelő pillanat és megnyílunk. 

Mi kell a másiknak? Biztosak vagyunk benne, hogy a különleges alkalomnak és az ebből fakadó őszinte figyelemnek köszönhetően olyat is elmondunk és meghallunk, amit máskor talán nem.

Részletek és regisztráció itt.

 

Szeretni többet, szerelemmel - A poliamória előadás - 2018. 04.13.

 

Érezhet valaki szerelmet egyszerre több ember iránt is? És ha igen, valóban fenntartható párhuzamosan több szerelmi kapcsolat minden fél közös szándéka mellett?

Léteznek olyanok Magyarországon, akik boldogok poliamor (többszerelmű) kapcsolatrendszerükben. Hogy csinálják?

poli_1.png

Erről fog mesélni a Poliamoria Magyarország közösség képviseletében Dittera-Balogh Andrea és Polilili április 13-án, ahol az előadást követően nektek is lehetőségetek lesz feltenni kérdéseiteket.

Részletek és regisztráció itt.

 

Beszélgetéssorozat a nyitott kapcsolatokról - 03. 28.

 

Működhet egy nyitott kapcsolat? Ha igen, hogyan? Kinek való, és kinek nem? Hogyan tudunk nyitni, hogyan vonjam be a párom? Milyen szabályokat fektessünk le a kapcsolatunkban? Szerelem, swinger, vagy valami más? 

Ehhez hasonló kérdéseket járunk körbe a mostani beszélgetéssorozatunk alkalmával is.

1200x628.jpg

 

Egy beszélgetésre, és ne egy frontális előadásra készülj. Ez egy kör, ahol nyitott szívvel és fülekkel hallgatjuk meg egymás történeteit. Ahol nyugodtan megoszthatod félelmeidet, örömeidet, és felteheted a kérdéseidet ezzel a tabu témával kapcsolatban.

Farkas Dániel pszichológussal várunk, aki a beszélgetést vezeti majd.

Részletek és regisztráció itt.

 

A G-pont titkai és ajándékai - előadás - 2018. 03. 07.

Pontosan hol van a G-pont? Mi az? Milyen? Hogyan működik?
Miért érzékeny? Miért nem? Hogyan ébreszthetem fel?
Miért fáj? Hogyan gyógyíthatom?
Mi valójában a női ejakuláció, a „spriccelős orgazmus”?
Mi a jelentősége egy nő számára?
Vajon hányféle női orgazmus létezik?
Egyáltalán miért fontos a G-pont?
Deborah Sundahl szerint a G-pont a női szexualitás szíve.
Ez vajon mit jelent? Milyen testi és lelki ajándékokat tartogat egy nő számára?

7gvb_1.png

Ha a fenti kérdésekre könnyedén válaszolsz, akkor ez a meghívás nem neked szól.
Ha 
ez nem így van, de felébredt benned a vágy, hogy megtudd a válaszokat, akkor tarts velem.


A férfi multiorgazmus - előadás - 2018. 02. 21.

Egy férfi is képes több alkalommal a csúcsra jutni egy szeretkezés alatt. Gilján János, a Boldogság és szenvedély c. könyv szerzője személyesen avat be minket a férfi multiorgazmus működésébe és elárulja, hogyan gyakorolható be mindez. Az előadás azon hölgyek számára is tanulságos lehet, akik szeretnék mélyebben megérteni a férfi szexualitás működését.agybanbujos.png

Érdemes lehet elsajátítani ezt a technikát nem csak akkor, ha egy férfi szeretné többször átélni az orgazmust egy aktus alatt, hanem akkor is, ha szeretné, hogy tovább tarthasson az együttlét, hisz a szárazorgazmust követően tovább tudja folytatni a behatolást. (Ezáltal akár korai magömléssel küzdők számára is segítséget jelenthet.)

 

Hogyan működhet egy nyitott kapcsolat? - beszélgetés - 2018.02.14.

Nem csak a megcsalás lehet megoldás arra, ha többeket szeretnénk szeretni, akár teljes szívvel, akár “csak” testileg. Sok olyan párt ismerek, akik jól működő nyitott kapcsolatban élnek: poliamorok, swingereznek, vagy épp engedik párjukat, hogy nyugodtan kalandozzanak.3kez.pngAhányan, annyi féle kapcsolatban élnek. Mi a titkuk? Következő beszélgetős programomon Farkas Dániel, pszichológus megoszt velünk néhány praktikát, de fő célja az lesz, hogy segítsen neked rálelni a számodra legmegfelelőbb megoldásokra. Ha eljössz… :)

Részletek és regisztráció itt.

Ismerd meg és bontakoztasd ki az erotikus lényed! - előadás 2018.02.07.

Az igazán eszményi együttlétekre azok képesek, akik ismerik magukat és meg tudják teremteni belső szabadságukat. Akik tisztában vannak saját vágyaikkal, határaikkal és erogén zónáikkal. Kosári Móni évek óta foglalkozik önismerettel, egyéni és csoportos folyamatokat is vezet. Előadása elkalauzol minket a szexuális önismeret világában.

kosari_moni_feb_7_fb_event_cover.jpg

Az előadást ajánljuk azoknak, aki szeretnének még jobban kapcsolódni önmagukhoz és a társukhoz és azoknak is, akik még csak most kezdenek megismerkedni saját erotikus lényükkel. Külön örülünk, ha elhozzátok saját tapasztalataitokat, felismeréseiteket, és megosztjátok velünk!

Részletek és regisztráció itt. 

A férfi multiorgazmus titka - előadás 2018.01.24.

Egy férfi is képes több alkalommal a csúcsra jutni egy szeretkezés alatt. Gilján János, a Boldogság és szenvedély c. könyv szerzője személyesen avat be minket a férfi multiorgazmus működésébe és elárulja, hogyan gyakorolható be mindez.

giljan_eloadas_01_05_multiorg_fbcover.jpg

Az előadás azon hölgyek számára is tanulságos lehet, akik szeretnék mélyebben megérteni a férfi szexualitás működését.

Részletek és regisztráció itt. 

A szerelem és szenvedély fenntartható hosszú távon is! - előadás 2017.12.06.

Szeretnéd tudni, mi a boldog párkapcsolat kulcsa? Hogyan lehet megteremteni és fenntartani egy olyan kapcsolatot, amiben kiegyensúlyozottan boldog lehet a párod és te magad is? Hogyan maradhatsz szerelemes a párodba évek múltán is megtartva (vagy akár erősítve) a köztetek levő intimitást és szenvedélyt?

giljan_eloadas_12_06.jpg

Előadása során Gilján János életmód, párkapcsolati és szexuál coach ezeket a kérdéseket fogja körbejárni velünk és elhozza nekünk saját tanulságait, ami az ő párkapcsolatában már bizonyítottak. Nem hiszek az általános receptekben, de Gilján János élete és saját tapasztalatai szerintem nagyon inspirálóak lehetnek sokatok számára. Veszíteni valód nincs, sőt, ha úgy érzed, vitatkozhatsz is vele! :)

Részletek és regisztráció itt.

Tűz a hosszú távú kapcsolatban - előadás 2017.11.29.

Vajon hogyan őrizhető meg egy hosszú távú párkapcsolatban a vágy, az érzékiség tüze? Mi működik és mi nem?

Manapság elég magasra tesszük a mércét. Mindent egy lapra teszünk fel: a házasságunk vagy párkapcsolatunk nyújtson egyszerre tartós szerelmet, szenvedélyt, ugyanakkor biztonságot és családi fészket. (A tv-ben is ezt mutatják... :D ) Vajon lehetséges mindezt elérni? És vajon milyen szerepet játszik ebben a szexualitás?

tuz_a_hosszu_tavu_kapcsolatban_nov29_crop.jpg

Végh Ildikó, intim masszőr és párkapcsolati coach sok-sok okos tanácsot áttekintve és a saját tapasztalataira támaszkodva fog nekünk arról mesélni, hogy őszerinte melyek a legfontosabbak ezek közül a szexuális töltés, a vonzalom megőrzéséhez a  párkapcsolatban. Segít a párkapcsolati tippek mögé nézni és utat mutatni, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb irányt. Vajon neked / nektek mi lehet a legjobb következő lépés?

Részletek és regisztráció itt!

Nyitott kapcsolat és féltékenység - 2017.11.22.

Mi történik akkor, ha egy pár úgy dönti, kinyitja a kapcsolatát? Vajon mindenképpen felüti a fejét ilyen esetekben a féltékenység? Hogy csinálják azok, akik el tudják engedni a párjukat, hogy mással is megéljen szexuális, vagy akár szerelmi kapcsolatot?

A nagy érdeklődésre való tekintettel egy újabb beszélgetést hirdetek meg a nyitott kapcsolatokról, melynek fókuszában ezúttal a féltékenység áll.

Tarts velünk november 22-én!

Részletek és regisztráció itt.

nyitott_kapcsolat_es_feltekenyseg_11_22.jpg

 

Szexuális játékszerek a párkapcsolatban - 2017.10.25.

Szerinted szabad játékszereket, kiegészítőket használni az ágyban? Elronthatja ez a kapcsolatot, vagy inkább színesíti? Valóban megalapozott a félelem, hogy a vibrátor helyettesítheti a férfit?

Ezekről a kérdésekről szeretnék veletek beszélgetni október 25-én este. 

Részletek és regisztráció itt.

szexualis_jatekszerek_okt25.jpg

Kötelességtől a gyönyörig - Hogyan szerettem meg a szexet - 2017.10.18.

31 éves koromig a szex csak kötelesség, nyűg volt az életemben. Hittem benne, hogy lehet élvezni, de nekem egyáltalán nem ment. Hosszú út vezetett odáig, hogy a saját gyönyöröm útjában álló falak omladozni kezdjenek. Jó úton járok az önfeledt szex felé, volt már sok orgazmusom és egyre jobban szeretem az együttléteket is.

Ebben az előadásban a saját tapasztalataimat szeretném megosztani veletek azzal a céllal, hogy inspirációt meríthessetek belőle saját fejlődésetekhez. Mesélek azokról a módszerekről, felismerésekről, amik nekem a legtöbbet segítettek a megnyílásban, kivirágzásban.

Részletek és regisztráció itt.

megszerettem_2017_10_18.jpg

Működhet egy nyitott kapcsolat? – Őszintén a szexről – 2017.10.10.

Jól működő, tartós kapcsolatban, szilárd elköteleződés mellett le szabad feküdni mással is? Megengedhetjük ezt a másiknak? Vajon, ha megtörténik, ez milyen hatással van a meglévő párkapcsolatra?

Vannak olyanok, akik úgy tudnak kiteljesedni és szárnyalni, ha folyamatosan flörtölnek. És van, akit megöl a féltékenység, ha a társuk nem velük foglalkozik.

Ahány nyitott kapcsolat, annyi féle! Vannak, akik elengedik a másikat, de köszönik, tudni sem szeretnének arról, hol járt a párjuk és kivel. Van, ahol együtt jár a pár swingerezni és vannak, akik egy harmadikat szeretnének bevenni.

Szerinted mik egy nyitott kapcsolat előnyei és buktatói? Hogyan lehet ezt jól csinálni, mire kell figyelni?

Tarts velünk október 10-én és derítsük ki együtt!

Részletek és regisztráció itt.

nyitott_kapcsoalt_fb.jpg

"A párom nem akar szexelni, mit tegyek?"  2017.09.19.

oszinten_a_szexrol_2017_09_19.jpg

A részletekért kattints ide...

Szólj hozzá

programajánló