2017. máj 21.

Mit mondjak aktus közben?

írta: Polilili
Mit mondjak aktus közben?

Még nem sikerült eldöntenem, izgat-e engem, ha beszélnek hozzám szex közben. Egyszerre szeretem és taszít.

A jó oldala az, hogy a jelenben tart. A síri csendben ugyanis hajlamos vagyok elkalandozni a testemből és elkezdeni tervezni a másnapi teendőket, átrendezni a lakást, vagy újraírni azt a régi beszélgetést a főnökömmel. Ilyenkor jól jön a „Bébi, kívánsz?” kérdés. Hirtelen muszáj lesz mégiscsak a szexszel foglalkoznom, ami jó.

Ugyanakkor a „Szereted a faszomat?” kérdést már kevésbé szívlelem. Például azért, mert még mindig van bennem egyfajta félelem a péniszekkel kapcsolatban. Valahogy még nem tudom őket őszintén csodálni és imádni. Amikor azt mondom, „Imádom!”, valahol igazából hazudok. Közben pedig nem nagyon van más választásom, hisz nem az őszinteségemre kíváncsi ott az aktus hevében, hanem inkább egyfajta játékot űz, ahol a számba adja azokat a mondatokat, amik számára szexik.

angel-1402794_640.jpg

Fotó: meinTAL @ Pixabay

Ja. Neki szexi. Én viszont nem tudok mit kezdeni a bűntudatommal azért, mert hazudtam és azért, mert nem rajongok eléggé a szerszámáért. Ez pedig már egyáltalán nem vágykeltő. Őt izgatjuk, engem meg lelombozunk.

Persze az más, amikor azzal jön nyalás közben: „Úgy imádom a puncikádat!”. Elképesztő megnyugtató tud ez lenni, mikor épp azon parázok, hogy ő most hatalmas áldozatot tesz azzal, hogy már 20 perce engem kényeztet. Ettől egy kicsit jobban el tudom hinni, hogy ő ezt tényleg élvezi.

***

Ezek zajlanak bennem. Nagyon másképp voltak viszont ezzel az az áprilisi beszélgetős programom résztvevői! A többség abban egyezett ki, hogy őket bizony kizökkenti, ha a párjuk beszél hozzájuk az aktus közben. Köszönik, ők inkább utána szeretnének dumálni.

Már beírhatod a naptáradba a következő programom, ahol szintén a szexről fogunk beszélgetni kendőzetlenül.

diszkoporno_fb_hirdetes.jpg

mobil_300x120.jpgKatt ide, ha nem szeretnél lemaradni újabb
bejegyzéseimről, programjaimról!

 

Szólj hozzá

programajánló vágy jelenlét lelkiismeret furdalás beszélni szex közben