2017. máj 17.

Kérdés nélkül letapiznak

írta: Polilili
Kérdés nélkül letapiznak

Totál felháborodok mindig, amikor egy szórakozóhelyen táncolok békésen, egy csávó pedig odalép mögém és kérdés nélkül hozzám dörgölőzik. Esélyt sem ad arra, hogy pl. megnézzem először, kivel van dolgom, nem kér fel táncolni, egyszerűen azt várja, hogy vakon  elfogadjam az érintését, akárki is ő.

Idegesítenek ezek a szituációk, ezért jobbnak látom megérteni őket, hogy aztán el tudjam fogadni őket.

Persze az első gondolatom nem az, hogy szeretnék empatikus lenni, hanem az, hogy felháborodok és szeretném megváltoztatni az egész világot. Szeretném, ha ezek a fickók megértenék, hogy ROSSZ a módszerük. Szeretnék az arcukba üvölteni és móresre tanítani őket. 

Jó lenne, ha ezek a pasik belegondolnának, milyen lenne, ha olyasvalaki fogdosná meg őket, aki nem tetszik nekik! Pl. erotikusan megfogná a csípőjüket a szomszéd néni. Vagy egy meleg pasi. (Elsősorban hetero férfiaknak szól az üzenetem, igen.)

kick.jpegFotó: Roei Shimron @ Pexels

Akármikor mesélem ezt felháborodva férfi barátaimnak, azt érzem, kiröhögnek.
- Nehogy már azért sajnáljunk, mert annyian meg akarnak dugni!
- Ja, mit nem adnék én is azért, ha ennyi csaj szeretne engem az ágyába vinni.

Köszi. Gyanítom, ilyenkor mindig azt képzelik, csupa adonisz közelít hozzám. Hát nem. Kiéhezett, tökrészeg, öntudatlan gyökerek többnyire. (Bocsánat, felhúztam magam.)

Bezzeg Kenyában! Ott képesek voltak úgy ismerkedni a férfiak, hogy előbb a szemembe néztek, kicsit beszélgettek, viccelődtek, flörtöltek és csak utána értek hozzám. De akkor is első körben inkább a kezemhez, nem a csípőmhöz, nem a fenekemhez. Esetleg megfogta a kezem és megkérdezte, táncolok-e vele (vagy leszek-e a felesége). Sokkal kevésbé erőltették rám az erotikát. 

Imádtam! Úgy éreztem, végre egy hely, ahol táncolhatok, ha akarok. Ahol a táncparkettre lépés nem egyelő a pasik fejében azzal, hogy szeretnék lefeküdni vele. Mindegyikükkel. (Tudom, sarkítok. Bocs.)

Végül is azt hiszem, nem megoldás, hogy felhúzom magam. Senkinek sem lesz ettől jobb. Talán egy-két pasi, aki olvassa ezt, észbe kap, de ettől még drasztikusan nem fog javulni a helyzet a parketten.

Inkább összehívtam egy interaktív programot, ahol remélem, segítetek majd jobban megérteni, mi zajlik ilyenkor a többiekben. Mit gondol pl. az a fickó, aki így akar ismerkedni. Biztos nem az van a fejében "most jól megerőszakolom ezt a kis ribancot", vagy hogy "mindegy, csak puncija legyen". Hiszem, hogy benne is mélyebb gondolatok dolgoznak ennél, csak nem tudom elképzelni, mik ezek. Szóval játszunk majd egy kis empátiát segítő gyakorlatot, ahol beleképzelhetjük magunkat a többiek szerepébe.

Megtisztelsz, ha eljössz május 22-én. Vagy ha most nem, akkor ha megírod a véleményed.

diszkoporno_fb_hirdetes.jpginteraktív beszélgetés
 Május 22. 18:30-20:30, Budapest

mobil_300x120.jpgKatt ide, ha nem szeretnél lemaradni újabb
bejegyzéseimről, programjaimról!

 

Szólj hozzá

kikényszerített szex