2017. máj 07.

Mindig van hova fejlődni a szexben

írta: Polilili
Mindig van hova fejlődni a szexben

Gilján János valahol pont az a típus, akit szeretek: elképesztő lendületes és lelkes. Mindig kell, hogy legyen egy hobbija, amiben szakértővé válhat. Amellett, hogy mérnök, egyszerre hobbi-DJ, testépítő, trambulin-oktató és még ki tudja, mi minden. Nem fordulhatott elő, hogy pont az egyik szenvedélyében, a szexben ne keresse a továbbfejlődési lehetőséget! 

Jót mosolyogtam rajta: valahol tényleg nagyon komolyan veszi a szexet. De nem úgy, hogy mindig jár az agya közben (mint nekem)! Ő egyszerűen nagyon szeretne benne fejlődni: szeretne többet adni és még nagyobb csodákat megélni. Ezért is vágott bele a multiorgazmus kitanulásába, amiről aztán könyvet is írt.

Amúgy 11 éve van együtt a párjával és ahogy hallgattam a történeteit, nagyon elégedett az aktivitásukkal. Kísérleteznek rendíthetetlenül még most is.

18289739_1586543518025616_45279740_o.jpg

Fotó: Gilján János

Csípem nagyon a hozzáállását: igenis fontos, hogy az intimitást is tanuljuk. Mindig van hova fejlődni. Igenis fontos róla olvasni, beszélgetni, ha már nincs normális szexuális felvilágosítás és nemi életre való felkészítés az iskolákban! Persze, megtanuljuk, hogy működnek a nemi szervek és hogy áll össze fizikailag az aktus, hogyan védekezzünk, de azt, hogy hogyan figyeljünk oda egymás reakcióira, hogyan okozhatunk örömöt, milyen érzéseket kelthet bennünk, arról mélyen hallgatunk, hisz ez "magánügy". Annyira magánügy, hogy még a párunkkal is nehéz megosztani, ha valami nem tetszik.

Aki beszél a szexről, attól sokszor azt hallom, ő mekkora király az ágyban. Azt már nehezebben osztja meg velem, hogy "úgy elbizonytalanodtam tegnap, mikor kinyaltam a feleségem, mert úgy tűnt, nem élvezi annyira, mint máskor szokta".

Belekezdtem a múltkor abba, milyen pasival érdemes kezdeni, hát most folytatom: olyannal, akinek fontos, hogy fejlődjön az ágyban is. Nem azért, mert béna, hanem mert mindig van feljebb. Tanulhat felőlem multiorgazmust, vagy tantrát, vagy masszázst, vagy bármi más módszert, a lényeg ugyanaz: legyen benne alázat, igyekezet, ambíció.

Támogasd a blogom, hogy olvasóim is még tudatosabbá válhassanak! :)

paypal_svg.png

Szólj hozzá

könyv szégyen példakép tabu tudatos