2017. ápr 30.

Végre élveztem a szopást!

írta: Polilili
Végre élveztem a szopást!

Sokat változom mostanában. Nyitottabbá, felszabadultabbá váltam az ágyban az elmúlt hónapban. (Valószínűleg a csiklóizgatóval kezdődött az egész.) Így volt ez most orális szexnél is: azon kaptam magam, hogy teljesen beleéltem magam az orális szexbe. Egyfajta transzba estem a szopástól!

Sosem volt még ilyen. Sosem azért szoptam, mert szeretem csinálni, vagy mert annyira kívántam. Jó, olyan volt, hogy megkívántam, hogy megnyaljam, kicsit szopogassam, de 3 perc után már szívem szerint abbahagytam volna. Elfáradtam, meguntam. 

Mindig a pasi kedvéért csináltam. Neki akartam örömet okozni. Közben pedig furdalt a lelkiismeret, amiért nem vagyok képes élvezni. Főleg, mikor valahol arról olvastam, létezik torok-orgazmus: innentől totál bénának is éreztem magam.

portrait-865007_640.jpg

Fotó: Picjumbo_com @ Pixabay

Bezzeg, amikor Árpi kinyal, akkor teljesen belemerül az adásba, beleveszik a puncimba, morog, becéz, a végtelenségig is folytatja, ha én azt kérem. Ezzel szemben én alig bírom orgazmusig kényeztetni a farkát. Elfáradok, lezsibbad az arcom, nem bírok már hogy támaszkodni...

Legutóbb azonban valamiért máshogy zajlott mindez. Előbb ébredtem, mint ő és meg akartam lepni. Imádja, ha azzal ébresztik, hogy a péniszével játszanak. Nem éreztem, hogy kívánom Ákost, inkább csak kedveskedni akartam neki. Ahogy azonban elkezdtem nyalogatni, megszállt az ihlet. Elkezdett ízleni a farka. Rákaptam az ízére.

Egyre jobban habzsoltam, faltam. Elkezdtem teljes testből mozogni. Hason feküdtem, amit nem szoktam. Valahogy kényelmesebb is volt, és ahogy a testem súrlódott a lepedőn és a lábaimat ingattam, akaratlanul elkezdtem izgatni a puncimat is.

Ő ütemesen mozgatta ki-be a farkát én pedig csak lélegeztem kinyújtott nyelvvel, ami a Tudatos Szex Alapítvány alaptanfolyamán végzett légzőgyakorlatot is felidézte. Egyfajta transzba, önkívületi állapotba estem most is és azon kaptam magam: élvezem ahogy a számat dugja!

Boldogan faltam be a spermáját és mivel teljesen felizgatott (ilyen se nagyon volt eddig), most kértem az én részem. 

Kedvem lenne pezsgőt bontani a nagy sikerre! Végre elindultam azon az úton, mikor elkezdek tényleg elmerülni a szex örvényeiben és egyre jobban kiszorulnak a fejemből a napi teendők.

Támogatásod fontos ahhoz, hogy újabb bejegyzések születhessenek.

heart-1450300_640.jpg

Fotó: Congerdesign @ Pixabay

Szólj hozzá

programajánló szopás jelenlét