2017. jan 16.

Hogyan lehet visszaszokni a régi szexre?

írta: Polilili
Hogyan lehet visszaszokni a régi szexre?

Izgultam, mi lesz majd, ha hazatérek az afrikai kalandból. Vajon hogyan lesz más a szex itthon: nyitottabb leszek, jobban fogom tudni élvezni, vagy pont ellenkezőleg: túl magasra teszi a lécet, s ami addig jó volt, már nem fog tetszeni?

Még nem mernék ítéletet hirdetni, mert teljesen össze vagyok zavarodva.

Úgy tűnik, jobban megy az orgazmus. Már egy kis nyalástól is elélvezek. Dugás előtt vagy után - mindegy: néhány perc, és a fejemet dobálom a párnán.

A puncim érzékenyebb, tudatosabb lett. Jobban érzem, mi történik ott lent. Nem csak, hogy erősebbek az érzések, de jobban tisztában vagyok vele, most épp hol nyom, mit nyom, egyre jobban érzem, mire vágyom, milyen mozdulat esne jobban. Könnyebben megy az irányítás, mert javult az érzékelésem.

Nem kívánom a szexet. Annyira hiányzik Jay, hogy az étvágyam is elment tőle. Csak meglepetten pislogok a srácokra itthon: elszoktam tőlük. Elszoktam az illatuktól, a közeledésüktől, a testüktől, a farkuktól… Tudom, elméletben, ha Jay-re olyan könnyű volt rászokni, visszaszokni is annak kéne lennie, de sajnos nem így van. Össze vagyok zavarodva, azt sem tudom, hol vagyok és túlságosan hiányzik.

A kép forrása itt.

Túlságosan feszült vagyok, és ez a feszültség taszít. Eltaszítom magamtól, aki közelít. Begubóztam, mint a süni, a másik felem pedig ott guggol a rémült, zavarodott süni előtt, s piszkálja, próbálja rábírni, hogy engedjen ki.
- Ne félj, sünike, nincs veszély! – mondja az a Lili, aki el sem utazott.
- De én félek! Egy bottal piszkálsz most is!
- De hisz ezt a botot mindig is imádtad! A kedvenc játékod volt!
- Tudom, de most mégis ijesztő. Most nem akarok ezzel játszani! Hagyjál békén! – s még kisebbre próbál összetekeredni a süni, pedig jobban már nem is lehet. Minden izma feszül.
- Ne csináld már! El fogod ijeszteni a játszótársaid! Engem is! – rémül meg Lili. -  Nem szabad így bezárkóznod! Mi csak szeretünk!
- Ááááááááá! Hagyjatok! – sikítana, de helyette inkább csöndben marad, egy álmosolyt lejt, s résnyire kikukkant a tüskék közül. Erőt vesz magán, s szépen lassan kinyit. Pedig nem esik jól neki, de akar nyitni, mert nem szeretné bántani azokat, akik szeretik.

Nem akarom bántani azokat, akik szeretnek azzal, hogy nemet mondok.

 

Ha szereted a blogom, a képre kattintva kimutathatod! :)

szeress.jpg

Fotó: Kaboompics @ Pexels

Szólj hozzá

orgazmus félelem gyógyulás nyalás visszautasítás megnyílás nem kívánom