2016. nov 17.

Szexet akarok

írta: Polilili
Szexet akarok

Két napja egy hatalmasat szexeltünk, s én két napja fel vagyok izgulva. Két napja vágyom a folytatást, leginkább újra vele, de gyakorlatilag akárkivel. Szexet akarok, s talán ilyen még sosem volt velem.

A szexről beszélgettem egy testvérpárral: barátaim mindketten. A lány (aki abszolút pasinak néz ki), leszbikus, a fiú hetero. Mindketten rám voltak állva, egyértelmű utalásokat tettek, s ahogy hallgattam őket, ahogy a saját szexuális életükről mesélnek, s ahogy igyekeznek elcsábítani a fehér hercegnőt, újra, meg újra megremegett a lábam. Őszintén vágytam rá, hogy szexeljek velük. Mindkettőjükkel külön, külön.

A srácnak a dörmögő hangja volt, ami beindított, no meg az, ahogy elmesélte, hogyan szereti kényeztetni a nőt. Úgy festett, ért az előjátékhoz. A lány meg: te jó ég, miket mesélt! Na, ő aztán igazán járatos és tudatos a szexben az elmondottak alapján. Elmesélte, mennyire imád adni, kényeztetni, őrült dolgokat csinálni, mindenfélét kipróbálni, elveszni. Imádtam a bátorságát, a határozottságát, a tudatosságát és amiket elképzeltem a beszámolói alapján. Én is akartam belőlük!

Jó érzés volt. Boldog voltam, hogy fel tudnak izgatni ezek az idegenek, s hogy újra megtapasztaltam: akarom, vágyom a szexet. Kergetőznek a fantáziák a fejemben azok alapján, amiket meséltek.

A kép forrása itt.

Szólj hozzá

vágy fantázia beszélni a szexről felizgultam