2016. már 29.

A tükörképem szex közben

írta: Polilili
A tükörképem szex közben

Újra előkerült a tükör előtti szex. Ahányszor próbáltuk, annyiféleképpen éltem meg. Mintha mindig más lenne a tükörképem... De nem az változik, ahogy kinézek, csak a lelkiállapotom járja be egy hullámvasút pályáját újra, meg újra.

Szexeltünk már úgy, hogy paróka volt rajtam. Nem működött... Szeretem azt a parókát, de nagyon másképp nézek ki benne, mint amit megszoktam. Inkább azt szeretem, ahogy mások néznek rám, ha rajtam van, ahogy a tekintetükben látom vissza a tükörképem. De ha én nézek bele a tükörbe, összerezzenek...

Laci elkapott, és a tükör elé fordított, úgy, a parókában. Nem tudtam máshova nézni. Azazhogy nagyon is tudtam volna, nézhettem volna őt, vagy a farkát, ahogy ki-be jár bennem, de valamiért én, a feladatcentrikus megint úgy éreztem, hogy itt most teendő van: néznem kell magam. Lehetőleg a saját arcom, ahogy élvezek. Csakhogy borzasztóan zavarba jöttem, s ettől csúnyának éreztem magam.

Kérdem én: mégis ki írja elő, hogy nekem magamat kelljen nézni a tükörben?!? Azt nézek, amit csak akarok! Sőt, akár be is csukhatom a szemem! A szex azért van, hogy jól érezzük magunkat, nem azért, hogy folyamatosan magamon dolgozzak. Az Isten szerelmére, lazíthatnék már végre!

Bezzeg legutóbb! Újra elkapott, s ezúttal úgy forgatott be, hogy egyszerre két tükörben is láttam magunkat: oldalról és szemből is. Csakhogy most valami más volt bennem. Volt belül valami béke talán, ami miatt egyszer csak azt láttam, hogy a hajam szépen, összetekerve omlik a jobb vállamra és én meseszép vagyok. Felszabadultan mosolyogtam és élvezkedtem. Azt hiszem, még sosem láttam magam ennyire gyönyörűnek. Ott, abban a helyzetben megkockáztatom, nem is volt nálam szebb a világon. Elképesztő volt ezt megélni!

Másnap táncon újra nem bírtam szembenézni a tükörképemmel. Nőies tündér-táncot kellett volna lejteni, örömöt megélni, de én csak nyögtem, sóhajtoztam. Nem ment. Ronda voltam, esetlen és merev. Köddé foszlott az előző esti vadmacska, egy teljesen más nő vette át a helyet a testemben.

Hogy van ez? Hogyan lehet felülkerekedni az ilyen napokon?

A kép forrása itt.

Szólj hozzá

tükör előtt