2016. feb 11.

Masnival átkötött nők

írta: Polilili
Masnival átkötött nők

Izgat a kötözés. És itt most felháborodásomat is szeretném kifejezni egyből, mert már a kapcsolatunk eleje óta emlegeti pasi, hogy van egy kötözős szettje, amit kölcsönadott a barátainak, de majd vissza fog kérni. Szerintem direkt húzza az agyam, játszik velem, pedig igazán játszhatna velem úgy is, hogy megkötöz.

Karácsonykor már nagyon feszített a kíváncsiság, úgyhogy vettem neki (magamnak) pár szalagot, amivel szépen oda is kötözte a lakkozott kis kezeimet a combtövemhez. Iszonyat szexi volt, imádtam.

Őszinte leszek, eredetileg azért tetszett a gondolat annyira, mert ez valahol biztonságot ad: nincs az a nyomás, hogy nekem is "szolgáltatnom" kell, csak annyi a dolgom, hogy befogadjak. Azóta szerencsére ez a blokk már feloldódott bennem, már őszinte örömmel, vággyal tudom kényeztetni a partneremet, de régen nem ment ez olyan egyszerűen. 

Most ez már másképp van. Pasi csak meglengetett előttem egy nyakkendőt, s lazán elejtette:
- Majd jó lesz kötözőnek. - Én pedig teljesen benedvesedtem.

Máskor meg hencegett a társaság előtt, hogy ő milyen jól tud nyakkendőt kötni, majd felszólított:
- Bébi, nyújtsd ki magad előtt a karjaid, és tedd össze a csuklódat!
Engedelmeskedtem, ő pedig mögöttem ülve átkarolt, a nyakamhoz nyomta a szakállát, s szépen módszeresen megkötötte a nyakkendőt a csuklómon. Én fülig elvörösödve vihorásztam és alig bírtam magammal. Elképesztő izgató volt! Ráadásul szerencsére (direkt?) vagy háromszor is újrakezdte a performanszot, mert nem sikerült elég jól a csomó. Mmmmm... Végül aztán jó erősen meghúzta azt, s elégedetten szemlélte az eredményt, azaz a vágytól fészkelődő csaját.

Sajnos ekkor sem dugott meg megkötözve. Most már komolyan alig bírok magammal! De legalább voltam ajándék egy szülinapon két másik nővel. A karácsonyi szalagokat osztottam meg velük, szépen átkötöztük egymást a cicinknél, s úgy kényeztettük a boldog szülinapost, aki azóta is alig tér magához attól, hogy egyszerre három ilyen szuper csaj szopta a farkát. Én imádtam. A pasit is, az ajándék-társakat is, meg azt is, ahogy egy szál masniban billeghettem.

Hihetetlen, milyen magabiztos kis ribanc lettem - a legjobb értelemben vett ribanc. (Lásd The Ethical Slut)

A kép forrása itt.

Szólj hozzá

szopás vágy orgia kötözős felizgultam