2016. jan 29.

Elfelejtettem, milyen a szex

írta: Polilili
Elfelejtettem, milyen a szex

Az agyam tudja, hogy voltak olyan alkalmak, amikor nagyon élveztem a szexet, mégis most képtelen vagyok ezt elképzelni. Túlnyomó többségben vannak azok az emlékek, amikor az ellenkezőjét éltem meg: nem voltam jelen a saját testemben, esetleg kimondottan szenvedtem, s most, hogy egy ideje távol maradt az extázis, csók, vagy egy-egy ártatlanabb érintés közben újra azok a képek jönnek elő, amiket régen gyűjtöttem össze. Újraélem azt a mozit, amit hosszú évekig néztem.

Ez normális. - mondja a bölcs. - Ez egy új minta, amit hónapok, évek munkája lesz felülírni. Ne legyél türelmetlen magaddal. Akkor fog beépülni az újdonság a személyiségedbe, ha már sokszor elismételted, sokat gyakoroltad. Távol ugrani sem egy alkalom alatt tanulsz meg. Ne úgy képzeld el, mintha csak meg kéne másznod egy hegycsúcsot: inkább úgy, mintha egy házat építenél egy hegycsúcsra, amihez egyesével kell felhordanod az alapanyagokat. Évek munkája lesz.

Szeretem ezt a képet, amit kaptam. Most azzal a játékkal próbálkozom, hogy megpróbálok olyan mozdulatokat, pillanatokat felidézni, amikor teljesen elvesztettem a fejem. Adok is magamnak egy harminc napos kihívást, mert az már többször is bejött: minden nap legalább egy olyan élményt felidézni, elképzelni (fantáziálni), ami nagyon jó volt.

Egyből arra asszociálok, hogy T farka van bennem. Teljesen kitölt. Így vagyunk 1-2 órán keresztül és imádom minden pillanatát.
- Jézusom, mit csinálsz te velem! - mondja. - Igazi boszorkány vagy.
- Ugyanazt, mint Te velem... Elveszed az eszem.

Napokkal az együttlét után is éreztem magamban a farkát, mikor eszembe jutott. Néhány hét távlatából viszont teljesen a távolba veszett az érzés. Elszomorodok és görcsbe rándulok, sőt, leginkább haragszom magamra, amiért nem vagyok képes visszahozni az emléket, úgyhogy gyorsan továbbkapcsolok a távirányítóval:

Pasi nyalja a puncimat. Széthúzom a szeméremajkaimat, érzem, ahogy egy rombusz-alakban az egész puncimat átjárja a bizsergés. Ezt még csak egy-egy pillanatra sikerül halványan felidézni, de haladunk. Jó kiindulási pont.

Mire végére járunk a gomba-kúrának, én is visszatornászom magam a régi-új formámba. Tudom. Vagyis akarom.

A kép forrása itt.

 

Szólj hozzá

gyakorlat nyalás fantázia nem megy