2016. jan 23.

A pénisz-masszázs

írta: Polilili
A pénisz-masszázs

Karácsonyra kaptam egy lingam-masszázs könyvet a főnökömtől, aki nő. "Lilikémnek kivirágzása karácsonyán" - írja. Nagyon jót mosolyogtam rajta, majd belevágtam.

A lingám szanszkrit szó, amely magában foglalja a férfi nemi szerveket - nemcsak anatómiai, hanem energetikai és spirituális értelemben is. A lingam-masszázs tantrikus és taoista tanokon, valamint a modern szexuális kutatások eredményein alapul. A szó legszorosabb értelmében felfedező utazás, amelynek során félretolhatjuk általánosan elfogadott... bővebben

Igazából még nem jutottam messzire az olvasásban (elég lassú olvasó vagyok), de már a bevezető nagyon magával ragadott. Olyannyira nagy hatással volt rám, hogy pasi ki is szúrta egyből.
- Bébi, milyen jó, hogy ellestél egy-két fogást G-éktől a múltkori szexelgetésünkből.
- Nem lestem én el semmit, ez a könyv miatt van.

Az izgalmas az, hogy egyáltalán nem jutottam el még semmilyen fogásokig a könyvben sem, csak elolvastam néhány oldalt, ami nagy szeretettel és tisztelettel ír a lingamról, azaz a péniszről. A hozzáállásomon változtatott, segít leküzdeni a kultúránk által mélyen belém kódolt undort a lingam iránt

Fuj, Lilike, nem szabad hozzáérni a fiúk fütyijéhez!

Én ezt köszönöm, de le akarom vetkőzni. Imádni, tisztelni szeretném a péniszt. Szeretgetni, nyalogatni, kényeztetni. Ehhez a fordulathoz járult hozzá a könyv, ami pasinak is feltűnt, hisz nagyobb szeretettel, odaadással simogattam. Elkezdtem masszírozni, s rájöttem, hogy élvezem. Pedig sosem szerettem masszírozni, sosem kötött le, ebben a levendula-olajos cirógatásban viszont teljesen elmerültem. Gyönyörűnek találtam a mozdulatsort.

Kaptam egy "orgasmic yoga" videót is. Gyakorlatilag semmi más nem történik rajta, csak a pasi meztelen kenegeti magát kókuszolajjal, simogatja a testét, néha nyújt egy kicsit, majd egyre többször ér a péniszéhez. Közben alámondással mesél arról, hogyan tiszteljük, szeressük a testünket. Még sosem láttam ehhez foghatót. Azt éreztem, csodálatos és gyönyörű, amit az az idősebb fickó csinál: szereti és tiszteli önmagát, kényezteti a saját testét. Nem csak ahhoz kaptam kedvet, hogy én is úgy kényeztessek egy lingamot, ahogy ő tette a sajátjával (itt már tényleg lestem el mozdulatokat), de érzem, a saját puncimhoz való viszonyomon is változtatott. Valószínűleg itt az idő, hogy a yoni masszázzsal is elkezdjek foglalkozni.

 

A kép forrása itt.

Szólj hozzá

fasz masszázs undor lingam-masszázs