2016. jan 18.

Szőrös, vagy csupasz punci a szép?

írta: Polilili
Szőrös, vagy csupasz punci a szép?

Pasi tegnap véletlenül letolta 3 milisre a puncimon a szőrt, amivel gyakorlatilag csupasszá vált. Számomra legalább is szinte csupasz, hisz ennyin keresztül már látszik a bőr és a vágás. Tudom, hogy ez a divat, hogy minden pornófilmben ez megy, de én nem tudom felfogni, miért a kislányos punci a sikk. A pedofíliát juttatja eszembe és ez elborzaszt.

Tisztában vagyok azzal is, hogy a szőrt nem jó nyalogatni. Tele lesz vele az ember szája, aztán köpködhet, ami nem tesz jót a szexuális vágynak. De ha én alul - ahol nyalnak - leborotválom, az nem elég?

Egyszer kipróbáltam, letoltam az egész szőrt borotvával. Napokig nem tudtam tükörbe nézni, annyira nem tetszett. Úgy éreztem, ez nem én vagyok, hanem egy kislány. A kislányok pedig nem szexelnek.

Nekem tetszik a szőr, akkor is, ha nem ez dől a médiából. Szerintem szép. Szépnek találom a zuhanyzóban az idős hölgyek dús szőrzetét. Irigykedek, hogy nekem ilyen nem lehet, s emiatt visszasírom azt, amikor nem volt szexuális életem, s megtehettem, hogy nem borotválkozok. Nem csak hogy jobban tetszik a puncim szőrösen, de a friss borosta (amit még nem tudok újra kiszedni) is borzasztóan irritál, viszket. Szerintem a vakarózás, meg a begyulladt szőrtüsző sem túl szexi...

Most újra rövid, szinte eltűnt a szőr. Barátkozom az új puncimmal, kíváncsi vagyok, meg tudom-e szeretni. Nem azért, mert erre vágynék, hanem mert így mások kedvében járhatok. Elvégre annyi minden új bennem és a szexualitásomban - a külsőmön is változtathatok így. A csipke body is ijesztőnek tűnt elsőre, de egy kis masnival már tetszettem magamnak benne. Új Lili új köntösben. 

Ennek a gyönyörű lánynak a képei a Vöröshajú lányok blogon jelentek meg, méghozzá itt.
Van belőle több is! :)

Szólj hozzá

pedofil punci szőr