2015. nov 18.

Ki a jobb az ágyban?

írta: Polilili
Ki a jobb az ágyban?

Ma rádöbbentem, hogy még sosem tettem olyan összehasonlítást, hogy X jobb az ágyban, mint Y. Az egyetlen összehasonlítási alapom az volt, hogy én hogy voltam abban a helyzetben, én mennyire tudtam ellazulni, jelen lenni, élvezni. Valahogy mindig az volt az érzésem, hogy nálam szinte mindegy a technika - inkább az számít, hogy el tudom-e engedni magam és ki tudom-e kapcsolni a gondolataimat. S hogy ez min múlik, el sem tudom képzelni. Még mindig nem értem, hogy X mellett miért tudtam elengedni magam, s Y mellett miért nem.

Különben is, mit jelent, hogy valaki jobb az ágyban? Amennyi pasit eddig ismertem, mind tök máshogy szerette, ha érintették. Ugyanaz a technika valakinek a csodát jelentheti, van akinek pedig rettenetes bénázás...

Azért sem tudnék értékítéletet alkotni (már, ha egyáltalán akarnék), mert úgy érzem, még nem ismerem eléggé magam. Amikor megkérdezik, hogy szeretem, általában csak habogok. Nem azért, mert nem merném elmondani - bár ez is belejátszik -, hanem mert leginkább fogalmam sincs. Azt hiszem, amíg azon túl nem jutottam, hogy magabiztosan el tudjam engedni magam szex közben, addig magamat sem ismerhetem meg. 

Addig pedig maradok nagyon nyitott és kísérletező és örülök, ha irányítanak, vezetnek, s ha kreatív kezek közé kerülök.

7265935656_897f3acee9.jpg

Fotó: Santa Bellicose @ FlickR

Szólj hozzá

irányítás