Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ébredő szexualitás

Punci a tükörben

2017. sze 19.

A megfelelési kényszer a vágy gyilkosa

írta: Polilili
A megfelelési kényszer a vágy gyilkosa

Míg Ákos nagyon vágyközpontú, addig nekem komoly problémáim vannak már a saját vágyaim megfogalmazásával is. Nem csak, hogy nem tudom őket megélni, de még magamnak sem vallom be őket. Ez persze nem nagy újdonság, de úgy fest, még nagy szükségem van ennek tudatosítására, mert bár a problémát már diagnosztizáltam, de túljutni rajta még nem nagyon tudtam.

Ez volt az egyik dolog, ami feljött bennem a Movement Medicine múlt hétvégi workshopján tánc közben.

Mindent el lehet táncolni és tánc közben nagyon sok tudatalatti dolog fel tud jönni. Bennem legalább is tutira. Azt hiszem, ebben különösen jó is vagyok. Ezen a táncos (mozgás meditációnak hívják, de ez nálam mindig táncot jelent, mert ha zene van, én táncolok) workshopon ...

Tovább Szólj hozzá

vágy megfelelési kényszer jó kislány

2017. sze 16.

Nem kíván a párom. Miért? - Az elhidegült kapcsolat okai

írta: Polilili
Nem kíván a párom. Miért? - Az elhidegült kapcsolat okai

Már hónapok óta alig szexeltünk Ákossal. Szinte a falat kapartam. Én, aki millió féle szexuális problémával küzdöttem és tökéletesen jól meglettem volna évekig szex nélkül. Ha lehetett volna kapcsolat szex nélkül, én régen azt választottam volna. De ez a régen úgy fest, elmúlt, mert mikor ide jutottunk Ákossal, teljesen frusztrált lettem.

Miért? Mert az a férfi, aki a kapcsolatunk elején ÁLLANDÓAN szexelni akart, most hozzám se ért. Ölelni ölelt, voltak nagy beszélgetéseink is, de a vágy mintha teljesen kialudt volna belőle. 

Csak ezekre a dologra tudtam gondolni:

Én tehetek róla. Már nem vagyok elég kívánatos. És már nem szeret. Innen már tutira csak lefelé van út, ez már a kapcsolat végét jelenti.

És ...

Tovább Szólj hozzá

vita visszautasítás nemibetegség nem kívánom

2017. sze 14.

4 tipp, hogy válassz intim (jóni, lingam) masszőrt!

írta: Polilili
4 tipp, hogy válassz intim (jóni, lingam) masszőrt!

Sok mindent nem tudtam akkor, mikor az első intim-masszázsomra jelentkeztem, és hát jobb lett volna, ha rendesen felkészülök előtte, különben nem távoztam volna olyan nehéz szívvel .

Ildikóval, egy intim-masszőrrel beszélgetve megtudtam, hogy egy intim-masszázs csodálatos, gyógyító folyamat, ami legalább 2-3 órás a felkészítő beszélgetést is beleszámítva. (Ildikó elérhetőségét itt találjátok.) Nem egy szimpla masszázs és nem csak szex . Ha ügyesen csinálják, megoldást adhat például merevedési zavarokra, vagy épp segíthet jobban megismerni a hüvelyem. Én az utóbbit szeretném majd egyszer megkapni egy ilyen masszázstól.

 

 

Sokan kérdeztétek, mi alapján érdemes intim-masszőrt választani.

Én személy szerint még ...

Tovább Szólj hozzá

lingam-masszázs yoni masszázs intim-masszázs

2017. sze 12.

Egy gyógyító yoni- (punci) masszázst szeretnék

írta: Polilili
Egy gyógyító yoni- (punci) masszázst szeretnék

Egy finom, érzéki, elvarázsoló intim masszázs úgy kezdődik, hogy teljesen ellazulok. Megbízom a masszőrömben, kívánom az érintését. Otthon érzem magam a térben.

Sajnos az én első intim masszázsomnál ez nem így történt. Meséltem már, hogy milyen volt a nulladik, ismerkedő alkalom önkéntes masszőrömmel. Nagyon bizakodva indultam a második találkozóra, ami viszont sajnos beváltotta az előzetes félelmeimet

Ott kezdődött, hogy nem igazán tudtam, hol vagyunk, kinek a lakása az. Kicsit hideg is volt és hiányoltam a lágy zenét, a gyertyákat, az erotikus környezetet. 

A masszőrt ugyan feltételezem, a legnagyobb jó szándék vezérelte, de sajnos nem kellett volna hagynom, hogy hozzám érjen. Miért? Mert rossz érzéseim voltak. ...

Tovább Szólj hozzá

yoni masszázs

2017. sze 09.

Ez nem Kinder tojás, hanem egy szexuális játékszer

írta: Polilili
Ez nem Kinder tojás, hanem egy szexuális játékszer

Annyira kíváncsivá tett, hogy nem tudtam otthagyni a polcon. Egy tojás , amivel a pasi a farkát tudja kényeztetni. El nem tudtam képzelni, hogy lehetséges. Mert mégis hogy férne bele egy tojás-méretű valamibe egy átlagos méretű pénisz?

Volt már olyan szerzeményem, ami kíváncsivá tett, de ettől a meglepetés tojástól teljesen lázba jöttem. De az eredmény felülmúlta képzeletem, és ez nem egy nyálas marketing-szöveg. Tényleg imádtuk.

tenga9.jpg

Tenga Egg Clicker a neve

Belül egy zselés csoda található. Puha, mint az ajkak, de nyúlik, mint egy takonylabda. Úgy rácsusszan a péniszre, mint a nő, aki már ANNÁL is jobban kívánta a pasit. Csodálatosan gyengéd anyag, belül pedig többféle mintázattal kapható.

Én a pöttyöset ...

Tovább Szólj hozzá

önkielégítés szexuális játékszer

2017. sze 07.

Kinek szabad érinteni a csiklót aktus közben?

írta: Polilili
Kinek szabad érinteni a csiklót aktus közben?

A legtöbb nő csak a hüvelye izgatásával nem tud elélvezni és ezt nagyon sokan nem tudják. Én sem tudtam. Sőt, meg sem fordult a fejemben évekig, hogy akár izgathatnám is a saját csiklómat, miközben a párom belém hatol. Merthogy neki kvázi lehetetlen ugyanezt megtennie abból a szögből. Főleg, ha ő van felül.

A klitorisz egyfajta asszisztens, akit segítségül tudunk hívni az aktus során. (Ildikó, intim masszőr) 

Márpedig a legtöbb nő igenis izgatja a saját csiklóját az együttlét során, írják itt is , amit bár én őszintén remélek, mégis nehezen hiszek el. Már csak amiatt is nehezen hiszem el, hogy amikor egy-egy új partnernél elkezdem simogatni magam, úgy tűnt, ez őt kellemetlenül érinti. Minthogyha azt kommunikálnám ...

Tovább Szólj hozzá

programajánló szégyen csikló nem szabad beszélni szex közben beszélni a szexről

2017. sze 05.

Mi a helyzet a görbe péniszekkel?

írta: Polilili
Mi a helyzet a görbe péniszekkel?

Bevallom, megijedtem, amikor életemben először megláttam egy görbe péniszt. Meredezett felém, azaz, nem felém, mert egy kicsit mellém mutatott a hegye, mintha kancsal lenne.

"Mi ilyenkor a teendő?" - rémültem meg. Nem tetszett. Meg sajnáltam is, amiért biztos zavarja, hogy nem szép merőlegesen áll a testére. Féltettem, hogy szégyenkezik miatta.

Talán kétszer láttam ilyet életemben. Furcsa mód úgy emlékszem, gyakorlatilag az első alkalommal volt csak ilyen a farkuk. Amikor másodszor bújtunk ágyba, már egyenesen állt.

Tomi farka viszont később is ferde maradt... Sőt, igazából nagyon szerettem, ahogy görbült, merthogy így pont eltalált egy édes pontot a hüvelyem bal oldalán.

pexels-photo-176384.jpeg Foto: Miro Alt @ Pexels

Ez a cikk azt mondja, hogy ...

Tovább Szólj hozzá

fasz

2017. sze 02.

Mocskos szavak az ágyban - Mit szeret a nő hallani?

írta: Polilili
Mocskos szavak az ágyban - Mit szeret a nő hallani?

Van, aki mocskosan, van, ki gyengéden, van, ki némán szereti. Laci például gyakorlatilag csak durva szavakat szeret (és szokott) használni szeretkezés közben. Azaz, hogy kúrás közben, mert vele igazából nem lehet szeretkezni , csak baszni. Ami nem gond. Legtöbbször...

Ez a "hogyan húzzuk fel a pasinkat mocskos beszéddel" útmutató azt mondja, senki sem szereti némán és esküszik rá, hogy minden pasi imádja ezeket a kifejezéseket. Nos, nekem nem ez a tapasztalatom... Bár lehet, azoknál, akik teljesen hangtalanul dugtak és beszélni sem lehetett velük a szexről, az elfojtásaik és félelmeik okozták a csend iránti igényüket... Nem tudhatom. Mindenesetre Laci szerintem egy extrém példa, a kedvencei ugyanis ezek:

"Szereted a faszomat?"

"Kéred ...

Tovább Szólj hozzá

hangos beszélni szex közben

2017. aug 31.

Elaludt szex közben - mit csináljak?

írta: Polilili
Elaludt szex közben - mit csináljak?

"Lassan szeretkeztünk és a pasim elaludt, miközben bennem volt. Annyira szégyellem magam! Normális ez?"

- hangzott el a kétségbeesett kérdés egy nemzetközi fórumon . Én pedig magamra ismertem.

Szeretkeztünk, hanyatt fekve. Éreztem, hogy egye lassabban mozog, de nem értettem, miért. De legfőképp azt nem értettem, hogy én mit csináljak. Hisz többnyire úgy vagyok jelen az ágyban, hogy a pasi irányít, az történik, amit ő épp megkíván. Nem azért, mert ő önző, vagy erőszakos, hanem mert én nem fejezem ki az igényeim.

Szóval egyre lassult a mozgása, már-már végtelen hosszú idő telt el két lökés között én pedig teljesen tanácstalanná váltam. Szerettem volna megkérdezni, mi történik most, mit szeretne, de képtelen voltam ...

Tovább Szólj hozzá

szégyen megfelelési kényszer

2017. aug 29.

Máig meghatároz az első csókom

írta: Polilili
Máig meghatároz az első csókom

Bevallom, a mai napig én is rengeteget gondolok az első csókra, mint ahogy olvasóm, Vivi is (álnév). Mélyen megérintett az írása, amit nektek küldött, hisz sok-sok ponton együtt tudtam vele érezni. 

Az én első csókom tökéletes volt. Gyengéd, nem tolakodó, romantikus és elképesztő finom. Teljesen beszippantott, imádtam vele csókolózni az első pillanattól kezdve. Sokszor szoktam is mesélni, hogy a mai napig bánom, hogy nem vele veszítettem el a szüzességem , mert az tutira jobb lett volna, mint ahogy igazából történt. Miért? Mert őt tényleg kívántam. Csak hát nem mertem megtenni, mert úgy gondoltam, ilyen hirtelen nem lenne helyénvaló . Azt hittem, ezt az ajándékot annak kell odaadnom, akibe szerelmes vagyok. Márpedig ő nem szerelem ...

Tovább Szólj hozzá

olvasói levél első csók

2017. aug 26.

Mennyi maszturbálás normális?

írta: Polilili
Mennyi maszturbálás normális?

"Mennyi maszturbálás normális?" - kérdezte múltkor egy olvasóm. "Jótól kérdi, hisz én nem is szoktam önkielégíteni" - ez volt az első gondolatom, de aztán elmosolyodtam, mert ez már nem igaz. Igenis szoktam.

De ha már itt tartunk, utánajártam, mennyit maszturbálnak mások. Persze csak az amerikaiakra találtam adatokat , de kiindulásnak az is valami.

Kiderült, hogy a korombeli nők 37%-a egyáltalán nem önkielégített az elmúlt évben és 30% is csak max havonta. Azaz csak a maradék egyharmad nyúl magához kvázi rendszeresen. Nem úgy, mint a korombeli férfiak: nekik legalább a fele kényezteti magát rendszeresen. 60-70 év felett kezdenek csak lemondani erről. (Részletesebb adatokért itt ez a klassz infografika .)

Mindez megnyugtatott kicsit. ...

Tovább Szólj hozzá

önkielégítés csikló szexuális játékszer

2017. aug 24.

Így érzi magát a nő az első (és utolsó?) éjszaka után

írta: Polilili
Így érzi magát a nő az első (és utolsó?) éjszaka után

Felvisz a lakására, szexelünk, majd elalszik, én pedig ott fekszem mellette tök elárvultan és úgy érzem, eldobtak. Ilyen volt a régi Lili. És őrült büszke vagyok az új Lilire! 

Általában kapásból az történt, hogy nem élveztem a szexet, ami elképesztő csalódottá tett. A sírás szélén egyensúlyoztam, mert nem akartam elbőgni magam az új pasinak, így is elég szar volt már a szitu, hogy nem azt a buja, vad szeretőt kapta, akinek egyébként tűntem.

Aztán ő elalszik, mert már késő van, én pedig még hosszan vergődök mellette,  mert nem ölel át .

Onnantól, hogy hátat fordít és elalszik, én totálisan visszautasítva éreztem magam. Úgy éreztem, már nem kellek. Csak a szexet akarta, és ennyi. Nem ölel már, nem simogat, ...

Tovább Szólj hozzá

félelem első szeretkezés egy éjszakás kaland beparáztam

2017. aug 22.

Első szex az új partnerrel - ezért sikerült jól

írta: Polilili
Első szex az új partnerrel - ezért sikerült jól

Minden máshogy történt ezen az első éjszakán Botonddal . Vigyáztam, figyeltem és nagyon óvatos voltam magammal. Már a hozzáállásom is nagyon más volt alapból: nem akartam alárendelni magam, nem akartam egy elképzelt pasi után sóvárogni és nem akartam belekényszeríteni a puncim semmibe, amit nem akar. 

Az első meglepetés az volt, hogy azon kaptam magam, hogy egyfolytában mosolygok. Minden idegszálam a biztonságot kereste és úgy festett, meg is kapta, mert teljesen nyugodtnak éreztem magam.

Túlságosan kedveltem Botondot ahhoz, hogy elszúrjam ezt a régi mintával : azzal, hogy hagyom, hogy akkor és úgy tegyen magáévá, ahogy nekem nem jó. Ezzel ugyanis rendre elvettem a pasik kedvét tőlem, mert végtére is azért látszott, hogy nekem nem ...

Tovább Szólj hozzá

fasz félelem szopás punci nyalás orális szex első szeretkezés beparáztam

2017. aug 19.

Swingerklub - a film

írta: Polilili
Swingerklub - a film

Egyrészt tudom, hogy egyszer még eljutok egy swingerklubba, másrészt valamiért őrülten vonz, hogy nyissak egy sajátot, pedig még sosem voltam egyben sem. Ezért is éreztem azt, hogy mindenképp el kell mennem erre a Swingerklub c. dán filmre.

Nem csalódtam.

Nem, ez nem pornó. Nem is valami erotikus film. Ez kőkemény dán társadalomkritika, amiben megszürkült (ha egyáltalán voltak valaha mások, mint szürkék) ötven feletti házaspárok spékelnék fel unalmas hétköznapjaikat egy swinger hétvégével, csakhogy még ezt is annyira középszerűen és unottan teszik, hogy az egészen döbbenetes.

A film elején elgondolkodtam, hogy bírják majd ezek a középszerű házasok azt elnézni, ha a párjuk mást kefél, hisz zéró őszinteség van a ...

Tovább Szólj hozzá

film swinger

2017. aug 17.

Ezt tanultam az intim-masszőrtől

írta: Polilili
Ezt tanultam az intim-masszőrtől

Pontosan azt a türelmet, tiszteletet, szeretetet, elfogadást érdemelné meg a puncim, ahogy elképzelek egy igazán jó intim masszázst Ildikó elbeszélése alapján. És ezt nem csak a pasiknak mondom, hanem magamnak is. Igen, nekem kell elsősorban megtanulnom, hogy egészen addig megálljt kell parancsolnom a partneremnek, amíg valamit nem érzek komfortosnak. És bár csodálatos, ha a partner ügyesen tud olvasni a jelekből, elsősorban az én felelősségem, hogy kommunikáljam, ha még nem állok készen valamire, például a behatolásra.

 

Sosem voltam még profi jóni (punci) masszázson, de ha mennék, szerintem Ildikóhoz mennék (akivel interjút is készítettem). Szeretem azt a szelídséget, amivel a témáról beszél. Nem az erotikát, inkább a ...

Tovább Szólj hozzá

önkielégítés punci simogatás elvárások yoni masszázs

2017. aug 15.

Csak az agyam kívánta?

írta: Polilili
Csak az agyam kívánta?

Nem múlt még el a blokk, ami esetenként meggátolja, hogy a puncim felébredjen és elkezdjen vágyni. Gyakori első alkalmas probléma ez nálam: teljesen rá vagyok kattanva az új pasira, szikrázik a bőrünk, amikor egymáshoz érünk, nem tudok betelni a csókjával, majd egyszer csak, amikor a bezárul mögöttünk az ajtó és megnyílik a lehetőség a szex előtt, nálam mintha elvágnák az egészet.

Olyan, mintha csak nyaktól felfelé kívánnám a férfit, a puncim meg, mintha ott sem lenne. Vagy még inkább úgy tesz, mintha ott sem lenne és észre sem vette volna, hogy itt most helyzet közeleg. Mintha a befordult volna a sarok felé és befogta volna a fülét. Mint a gyerek, akik nem akar tudomást venni a körülötte történő dolgokról.

Megfogadtam , ...

Tovább Szólj hozzá

punci nem megy első szeretkezés beparáztam nem kívánom leblokkoltam

2017. aug 12.

Az intim-masszőr válaszol: szerinte is szex a puncimasszázs

írta: Polilili
Az intim-masszőr válaszol: szerinte is szex a puncimasszázs

Egyértelműen hiszek az intim masszázs varázserejében. Nem csak, hogy hiszem, hogy csodálatos gyönyöröket adhat, de úgy gondolom, meg is taníthatja a testem jobban nyitni az élvezet felé, megtaníthat új érzéseket befogadni és gyógyíthat is elakadásokat. 

Egy olyan olvasói levelet kaptam (a puncimasszázsról szóló bejegyzésem kapcsán), amit szerintem hiba lenne megvonni tőletek. Egy ex-masszőrtől érkezett (egy férfitól), aki intim masszázzsal is foglalkozott és anonimitást kérve megengedte, hogy leközöljem az írását.

relax-1690338_640.jpg Fotó: htdayspa @ Pixabay

"Kedves Lili!

Olvastam a blogbejegyzésedet és szívesen adok egy kis bepillantást a yoni-masszázs titkaiba a masszőr szemszögéből. Ez egy erősen szubjektív, kifejezetten rám (és nem ...
Tovább Szólj hozzá

yoni masszázs

2017. aug 10.

Ezért jó a kemény baszás (igen, baszás!)

írta: Polilili
Ezért jó a kemény baszás (igen, baszás!)

Imádom, amikor Ádám keményen basz meg. (Erre nem tudok más szót használni, mint hogy megbasz.) Valami egészen más tudatállapotba kerülök, ahogy ütemesen hozzám veri magát. Nem is annyira a puncimban érzem a gyönyört, mint inkább végig a gerincemen.

Nem szoktam benne elélvezni és ahogy mondtam, nem is a puncim az, ami igazán belebizsereg. Megfürdök a nyers férfierőben, gyönyörködöm a vadságában és valami végigfut a gerincemen.

Azt hiszem, az egésznek a kulcsa a farokcsont ritmusos ütögetése. Nem fogok nektek csakrákról beszélni, de valami nagyon lehet abban, hogy a farokcsont egy szexközpont.

man-1508670_640.jpg Fotó: Tabeajaichhalt  @ Pixabay

Ha kérdezed, mi az, ami hozzájárult a szexualitásom gyógyulásához, Huszti Sanyi élőzenés jam ...

Tovább Szólj hozzá

terápia gyógyulás gyakorlat durva szex

2017. aug 08.

Belefelejtkeztem a szopásba

írta: Polilili
Belefelejtkeztem a szopásba

Megszerettem a 69-est és megszerettem a szopást . Elég klassz. 

Régen valahogy sehogy sem ment. Mondjuk a szex sem, úgyhogy nem meglepő. De nem csak hogy nagyon nehezen éltem bele magam, de még kényelmetlen is volt. Nem találtuk a megfelelő helyzetet úgy, ha én vagyok felül, oldalt fekve pedig sehogy sem fértem hozzá rendesen a péniszhez.

A helyzetet aztán megoldotta az, hogy Ákos közölte: ő nem tud egyszerre kétfelé koncentrálni. Így aztán meg sem próbáltuk.

lollipop-lady-2467056_1280.jpg Kép: Sakkanan11 @ Pixabay

Mi lett helyette? Miközben Ákos a puncimat nyalta, én mindenféle izgalmasat képzeltem el . Nagyon jól működött például, hogy Peti farkát képzeltem oda a számba pluszban. Egy jó eszköz volt ez arra, hogy végre rálazuljak a szexre és ne ...

Tovább Szólj hozzá

szopás nyalás pozíció

2017. aug 05.

De, a punci-masszázs igenis szex!

írta: Polilili
De, a punci-masszázs igenis szex!

Összeszedtem minden bátorságom, és végre elmentem a yoni-masszázsra. (Ami miatt már izgultam korábbi bejegyzésemben is.) Végül egy bevezető alkalomban egyeztünk meg, ahol most még csak egy hátmasszázst kaptam, s majd ez alapján találhatom ki, szeretnék-e folytatást. Spoyler-alert: meggyőzött, hogy legyen következő találkozó is!

Megmondom őszintén, nekem ez nem egy hátmasszázs volt, hanem egy erotikus masszázs (de akinek jobb úgy, hívhatja intim-masszázsnak is). Hason feküdtem végig, teljesen meztelenül. Mindenhol beolajozott, majd elkezdett finoman masszírozni. Csakhogy itt most nem a vállam kapott kiemelt szerepet, hanem a fenekem, a combjaim...

massage-therapy-1584711_640_1.jpg

Fotó: tremaestro @ Pixabay

Bár konkrétan nem volt behatolás a puncimba, addig simogatta, ...

Tovább Szólj hozzá

orgazmus gyógyulás punci masszázs yoni masszázs