Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ébredő szexualitás

Punci a tükörben

2017. nov 18.

A tökéletes előjáték - Tippek!

írta: Polilili
A tökéletes előjáték - Tippek!

"A nők számára hosszú előjáték szükséges, míg a pasik ezt szívesen megspórolnák." - hallani sokszor. De vajon mennyire igaz mindez? Mitől indulnak be a nők valójában? Erről kérdeztem Cserép Imre (Intimi) intim masszőrt.

 

És közben elgondolkodtam, engem mi indít be. Mert az ritka, hogy én csak úgy, derült égből rákívánjak a szexre. Engem be kell kapcsolni. 

Mi kell a nőnek? Eláruljam? Fogalmunk sincs!

hangzik el (kb. így) az egyik kedvenc filmemben, a P.S. I love you-ban. Én pedig mindig annyira igaznak éreztem ezt magamra! Legtöbbször (főleg az ágyban) fogalmam sincs, mit szeretnék.  

Ott van az előjáték. Szeretem, ahogy összebújunk, simogatjuk egymást, csókolózunk. Elkezdődik egy kis orális szex és én ...

Tovább Szólj hozzá

előjáték orgazmuskényszer

2017. nov 16.

Túl hamar elélvezett, így elkezdtem masztizni

írta: Polilili
Túl hamar elélvezett, így elkezdtem masztizni

"Még ne élvezz el! Még neeeee!" Ismerős? Nekem nem, mivel általában inkább az szokott lenni, hogy én fáradok el előbb és nem a partnerem (lásd a keddi bejegyzésem ). De most szerencsére épp fordítva esett meg.

Azért írom, hogy szerencsére, mert hatalmas öröm volt számomra, hogy azok után, hogy ő elment, én még továbbra is rettenetesen kívántam, hogy bennem legyen. Ez pedig ritka, mert bár legtöbbször már isteni a szex Lacival, de azért sokszor van, hogy kizökkenek. Még mindig nehéz megtartanom a fókuszt a gyönyörön , sokszor elkalandozik a tudatom.

De most nem így volt. Elélvezett, majd elaludt . Klasszikus.

korai_magomles_tovabb_birni_a_szexet_hamar_elelvezett_bealudt.jpg Fotó: Olichel @ Pixabay

Én pedig zsizsegtem tovább. Bizsergett a puncim, nagyon kívántam a folytatást. Reméltem, hogy ...

Tovább Szólj hozzá

önkielégítés orgazmus

2017. nov 15.

Bevezető a poliamoriába

írta: Polilili
Bevezető a poliamoriába

Sokan hallottatok a Rádió 1-en a poliamoriáról beszélni. Köszönöm a kedves üzeneteket az adást követően!

Ha mélyebben érdekel a többszerelműség, ezeket az anyagokat ajánlom, és persze leginkább a Poliamoria Magyarország weblapját .

A két adás itt hallgatható meg. 2017.11.14-én és 15-én is rólam beszéltek. (A 15-dikei itt van  kiemelve .)

 

 

 

Fejlemények: november 16-án az RTL Klub Reggel műsora is meghívott beszélgetni:

 
A beszélgetés a Facebookon folytatódott élőben:

 

Tovább Szólj hozzá

poliamoria

2017. nov 14.

Mikor jó elélvezni? Nehéz az időzítés

írta: Polilili
Mikor jó elélvezni? Nehéz az időzítés

Meddig tartson a szex? Van, hogy túl rövid az aktus és van, hogy úgy tűnik, sosem lesz vége. Nehéz megtalálni azt az egyensúlyi állapotot, ami mindkettőnknek pont jó. Nekem általában túl hosszú.

Nagyon-nagyon sokszor volt már, hogy a végét kívántam. Már elég volt, elfáradtam, elvesztettem a fókuszt. Egyszer csak elillant a vágy és lement a libidóm a béka segge alá. Már terhes a szex, nem akarom, hogy a puncimhoz érjen bármi is. Egyre kevésbé vagyok nedves, elkezd kellemetlenné válni a behatolás. De nem szólok semmit, mert nem akarom, hogy a másik hoppon maradjon. Nem akarom, hogy ne élvezzen el , nem akarom cserben hagyni. 

mikor_elvezzek_el_korai_magomles_szex_hossza.jpg Fotó: Annca @ Pixabay

Hosszú perceken keresztül reménykedek, hogy hátha mindjárt elélvez. Folyamatosan ...

Tovább Szólj hozzá

terápia orgazmus nem megy kikényszerített szex nem kívánom

2017. nov 09.

Kérem a büntetésem! A terápiás paskolás.

írta: Polilili
Kérem a büntetésem! A terápiás paskolás.

Fogalmam sem volt róla, hogy szeretem a játék-fenyítést a szexben . Esküszöm, nem is sejtettem, hogy ez izgat, amíg meg nem érkezett a paskolóm . Megsuhintottam a kezemben és bizsergés futott végig a hátamon.

Később kiderült, az egy dolog, hogy szívesen cukkolom vele Lacit, de az egész igazából arra megy ki, hogy elvegye tőlem a pálcát, és engem kapjon el vele

Megvilágosodás-szerű volt beszélgetni a szexuálterapeutámmal, Csörgits Kingával . Ő világított rá, hogy valójában nekem valószínűleg büntetésre van szükségem. Terápiás korbácsolásra. Viccesen hangzik, de nekem nagyon is igaznak tűnik. Azzal magyarázta, hogy jól látszik, hogy mélyen belém ivódott egy nagy adag bűntudat és szégyenérzet. Egy jó kis fenekelés ...

Tovább Szólj hozzá

terápia szégyen szadomazo lelkiismeret furdalás BDSM szexuális játékszer

2017. nov 07.

Nem elég a szex? - Mit tehetek, hogy helyreálljon a vágy a kapcsolatunkban?

írta: Polilili
Nem elég a szex? - Mit tehetek, hogy helyreálljon a vágy a kapcsolatunkban?

"Az évek során a partnerek szexuális étvágya elapad, már nem kívánják egymást olyan mértékben, mint a kapcsolat elején." - hallom sok helyről. És azt hiszem, nem vagyok egyedül azzal, hogy ebbe nem vagyok hajlandó beletörődni. Jó, a napi 2 szexet még el tudom engedni, de a heti 2-3 alkalom szeretném, ha megmaradna.

És ezzel most a világért sem akarom azt mondani, hogy a heti 2-3 alkalom a "normális" , mert olyan nincs. Mindenkinek annyi való, amennyit jónak érez. Amennyire vágyik. De én speciel, ha nincs meg a kb. heti 2-3 együttlét, már megijedek, hogy eltávolodtunk egymástól és már nem szeretjük egymást annyira, mint korábban. Tudom, hogy a vágy és a szeretet nem feltétlenül következik egymásból, tudom, hogy szex nélkül is létezik ...

Tovább Szólj hozzá

nyitott kapcsolat elhidegülés nem megy beszélni a szexről

2017. nov 04.

Ne maradjon titok: beszélni kell a molesztálásról (#metoo)

írta: Polilili
Ne maradjon titok: beszélni kell a molesztálásról (#metoo)

Évek óta nyomasztott a titok. Két éve írom nektek a blogot, és utáltam, hogy nem beszélek arról, ahogy gyerekkoromban molesztáltak. Mivel azonban a családom nem tudott az esetről, nem akartam, hogy az Internetről szerezzenek tudomás, mi történt a pici Lilikével, mikor 8-10 éves volt. Azt tartottam fairnek, hogy személyesen mondjam el nekik. Csakhogy ez életem legnehezebb dolga volt.

Előző írásom a témában itt. >>

"... a trauma feldolgozásához, a gyógyuláshoz vezető első lépcső mindig az, hogy a bántalmazottak megtörik a titkot, és elmesélik a történetüket. „A hallgatás nemcsak az áldozatot betegíti meg, hanem az egész társadalmat is. Ha belegondolunk, hogy minden tizedik gyerek érintett , az azt jelenti, hogy minden tizedik ...

Tovább Szólj hozzá

terápia programajánló abúzus gyerekkori szexuális abúzus

2017. nov 02.

Minek nevezzelek: önkielégítés, önfelfedezés, vagy öngyönyörszerzés?

írta: Polilili
Minek nevezzelek: önkielégítés, önfelfedezés, vagy öngyönyörszerzés?

Már nem az első alkalom, hogy azt a jótanácsot kapom, maszturbáljak, hogy megismerjem a testem . Megtanuljam, mit hogy szeret és hogy nem, hogy aztán ezt a partnerem felé is kommunikálni tudjam. Tulajdonképpen ez mindenkinek a jól felfogott érdeke, hisz aki jobban ismeri magát, annak a partnerével is jobb lehet a szex, ami tartósabb kapcsolatokat eredményez. Ehhez képest még mindig milyen sok helyen kommunikálják azt, hogy ez egy bűnös, káros, szükségtelen, hűtlen cselekedet. Inkább dicsőítő himnuszokat kéne írni a maszturbációhoz, nem büntetni, tiltani, szégyennel köríteni.

Ma kezdtem el a terápiámat Csörgits Kinga alternatív szexuálterapeutával. A szeánsz végén (amiről még jó sokat fogok írni) azt az egyik házi feladatot kaptam, ...

Tovább Szólj hozzá

terápia önkielégítés szexuálterápia

2017. okt 31.

Bármivel lehet játszani az ágyban

írta: Polilili
Bármivel lehet játszani az ágyban

Olyan lelkesen beszélgettek a játékokról , mint a gyerekek! Csillogott a szemük és izgatottan vigyorogtak. Látszott, hogy imádnak játszani az ágyban . - emlékeztem vissza a múltkori eseményem résztvevőire, ahol a szexuális játékszerekről beszélgettünk.

Bármi lehet játékszer az ágyban. Egy jégkocka, egy ruhacsipesz, de még a WC-papír is.

- mondta az egyik hölgy résztvevő huncut mosollyal.

Számomra is van az a helyzet, amikor imádok játszani. Persze spontán. Csiklandozom a másikat és közben birkózunk: ez a kedvencem.  Meg persze a harapdálás . Addig vadulok, míg végre lefognak. Akkor vagyok a legboldogabb. Most már sejtem, hogy a szexjátékszerekkel is valami hasonlót élhetnénk át.

Van egy csomó játékom , amiről ...

Tovább Szólj hozzá

BDSM szexuális játékszer első szeretkezés

2017. okt 28.

Létezik szerelem szex nélkül?

írta: Polilili
Létezik szerelem szex nélkül?

Újra elkövettem azt a hibát, hogy lefeküdtem a szerelmemmel, amikor nem is kívántam a szexet. Hiába hozta már tudomásomra több partnerem is, hogy nyugodtan mondhatok nemet és hiába kötöttem én is a saját lelkemre, hogy figyeljek oda arra, amit a puncim kér , mégis képtelen vagyok megtenni. Nem tudok nemet mondani a partneremnek, akit szeretek.

Van egy hiedelem, ami jó mélyen belém égett, és egyelőre nem tudom kigyomlálni: 

Ki kell elégítenem a partnerem.

Létezik kapcsolat szex nélkül?

Hány filmet láttunk, amiben kiegyensúlyozott szinglik szerepelnek? Vagy ahol boldog párkapcsolatot mutatnak be szex nélkül? Minden csapból az folyik, hogy a párkapcsolat akkor jó, ha kielégítő szexuális életet élnek a felek . Ha van benne egy ...

Tovább Szólj hozzá

lelkiismeret furdalás kikényszerített szex orgazmuskényszer nem kívánom

2017. okt 26.

A harapás szexi, vagy beteg?

írta: Polilili
A harapás szexi, vagy beteg?

Imádom harapdálni, csípni, csiklandozni gyakorlatilag az összes partnerem. Ennél viszont talán még jobban begerjeszt, ha engem harapnak, vagy fognak le. Szeretem érezni a partnerem erejét és vadságát.

Sokszor annyira bele tudok felejtkezni a birkózásba, a harapásba, hogy már komolyan nehezemre esik leállni vele. Kezdem azt érezni, hogy ez valamiféle függőséget kapcsol be, mert egy ponton túl tényleg nem tudok megállni. Teljesen bepörgök. Aztán rátaláltam az "odaxelagnia" névre hallgató parafíliára, azaz szexuális devianciára. Tessék, már ennek is van neve, igaz, nem tudom kimondani.

szex_harapas.jpg Fotó: klimkin @ Pixabay

Az odaxelagnia egy parafília, amely a harapás, vagy a harapás által okozott szexuális izgalmat vonja maga után. Az ...

Tovább Szólj hozzá

perverz BDSM

2017. okt 24.

Nem szabad szexelni egy nyolcévessel! (#metoo)

írta: Polilili
Nem szabad szexelni egy nyolcévessel! (#metoo)

Már rég óta akartam mesélni nektek arról, hogy igazából 8-10 évesen ért az első szexuális élményem. Nem így szoktam mesélni, mert rendszeresen elfelejtkezek arról, hogy nem az első pasim volt, aki szexuálisan közeledett felém...  Gyerekkori szexuális abúzus áldozata vagyok én is, mint a magyar nők 60%-a. Fiúknál ezt az arányt 5-10%-ra teszik. 

A gyerekkori szexuális abúzus meghatározása körül sok a tévhit és a homályos pont. Abúzusnak vagy visszaélésnek nevezünk minden olyan traumatikus élményt, tapasztalatot, amelyet másik személy okoz, általában nem egyszeri, és az abúzus elszenvedőjének – az áldozatnak vagy túlélőnek – fájdalmat okoz, és/vagy amely által sérül önmagáról és a világról kialakult képe, meginog ...

Tovább Szólj hozzá

abúzus gyerekkori szexuális abúzus

2017. okt 21.

Ki legyen a domina?

írta: Polilili
Ki legyen a domina?

Azt hiszem, mélyen belül ott rejtőzik bennem a domina, csak még nem tört a felszínre. Érzem, hogy élvezném az irányítást. Csak egyelőre fogalmam sincs, mit  kéne tennem. Pedig alapvetően elég domináns típus vagyok a hétköznapjaimban. Szeretek irányítani, szabályokat alkotni, igaz, szabályokat betartani is. De a szexben félek vezető szerepet vállalni. Nyuszi vagyok, nem vadmacska.

Nincs olyan párkapcsolat, vagy kapcsolat, ahol ne jelenne meg az alá-fölé rendeltség.

Csörgits Kinga alternatív szexterapeuta kifejtette, miért:

 

Én eddig mindig alárendelt voltam az ágyban , azt hiszem. Miért? Mert ötletem sem volt, hogyan irányítsak. Azt sem tudom, mit szeretnék , nehezen adok visszajelzést és folyamatosan elbizonytalanodom ...

Tovább Szólj hozzá

nem megy BDSM

2017. okt 19.

Szőrös, vagy sima punci? A tökéletes intim fazon megtalálása 7 lépésben

írta: Polilili
Szőrös, vagy sima punci? A tökéletes intim fazon megtalálása 7 lépésben

Hány embertől hallottam már, hogy az intim szőrzet igénytelen! Már túljutottunk azon is, hogy egyszerűen arról vitatkozzunk, szexi-e: most már egyenesen megbélyegezzük azokat, akik érintetlenül hagyják vénuszuk. Pedig okkal születünk így, komoly védekező funkciója van ezek szőrszálaknak! A legfőbb szerepük, hogy a végbél és a hüvely baktériumait elválasszák egymástól, ne vándoroljanak át egyik helyről a másikra. 

Bevallom, én szerettem a fanszőrzetem . Nekem tetszett. Szerelmem azonban egy szexibb fazonról álmodott, így úgy döntöttem, meglepem. Most pedig megosztom veletek a kanossza-járásom lépéseit, azaz, hogy milyen módszerek vannak a fazon-csinosításra és ezek hogy váltak be nálam.

 1. A kézi borotva

Vele már évek ...

Tovább Szólj hozzá

punci gyanta szőr

2017. okt 17.

Mennyi idő alatt lesz egy nőnek orgazmusa?

írta: Polilili
Mennyi idő alatt lesz egy nőnek orgazmusa?

A legtöbb férfi kevesebb, mint 5 perc alatt elélvez. Ezzel szemben a nőknek jellemzően 20 percre van szükségük. (Írják itt .) Ráadásul a nők csupán 20%-a képes kizárólag behatolás által elélvezni. A többieknek szükségük van a csikló segítségére is. Na, ehhez képest nekem hónapokra van szükségem.. .

orgazmus_hany_perc_utan.jpg Fotó: SplitShire @ Pexels

Kb. 2 éve volt, hogy életem első orgazmusát átéltem. 32 éves voltam. Valószínűleg előtte is eljutott a testem a csúcsra, csak a tudatom elnyomta azt. Magyarán: ugyan a puncim beleremegett, de én erről mit sem tudtam. A gyönyör, az öröm elmaradt. 

Sajnos nem tudok visszaemlékezni, mennyi idő, hány együttlét kellett ahhoz, hogy végre el tudjak élvezni azokkal, akikkel egyáltalán sikerült. Laci ...

Tovább Szólj hozzá

orgazmus

2017. okt 14.

Miért maszturbálok?

írta: Polilili
Miért maszturbálok?

Léteznek olyanok, akik nem csak elégedettek a saját testükkel és szeretik, tisztelik önmagukat, de még meg is kívánják saját magukat. Tudom, mert ismerek is ilyet, és Mester Dóra Djamila is erről írt.  Cikkében  valaki (talán ő?) elmeséli, milyen élmény volt, mikor először tapasztalta meg a saját maga iránt ébredő vágyat

Most először nem úgy nézek magamra, ahogy kívülről képzelem, hogy látnak – nehéz ezt megfogalmazni. Hanem valami hihetetlenül erotikus, bensőséges intimitással. Ahogy a pasim testébe tudok belegyönyörödni szeretkezés közben.
Nem tudom levenni a látványról a szemem, és amit látok, gyönyörködtet, felizgat. - Forrás: Mester Dóra Djamila

Öngyönyörszerzés. Intimitás Gourmet így hívja a ...

Tovább Szólj hozzá

önkielégítés vágy

2017. okt 12.

A jó kislányok nem élvezik a szexet

írta: Polilili
A jó kislányok nem élvezik a szexet

Évekig tartott, míg megtanultam élvezni a szexet. Sőt, még most is dolgozom rajta. És minél többeknek beszélek erről, annál inkább kiderül: problémáimmal nem vagyok egyedül. Rengeteg nőtársam hallgat arról, hogy valami nincs rendben. (De hallgatnak a férfiak is...) Szégyellik, bűntudatuk van, a meg nem értettségtől tartanak, vagy azt hiszik, ezzel csakis ők küzdenek. Elég csak azt említeni, hogy a nők 30%-a nehezen jut el az orgazmusig, 80%-uk számára pedig egyszerűen nem elég a behatolás ahhoz, hogy a csúcsra jussanak. ( Forrás .) Azaz: ha nehezen megy, nem vagy abnormális.

Mi az oka mindennek? Saját önfelfedezésem során számtalan kiváltó tényezőt fedeztem fel. Gátlásaim egyik fő okozója, hogy mindig is jó kislány szerettem volna ...

Tovább Szólj hozzá

orgazmus szégyen lelkiismeret furdalás jó kislány

2017. okt 10.

Hogy éreznek a pasik, ha magaddal viszed a kedvenc vibrátorod az ágyba?

írta: Polilili
Hogy éreznek a pasik, ha magaddal viszed a kedvenc vibrátorod az ágyba?

Egyre több szexuális játékszert halmozok fel. Imádom ezeket a kis kütyüket, vagy eszközöket, mégis többnyire a fiókban árválkodnak. Miért? Mert nem merem felvetni, hogy használjuk őket. Nem merek teret engedni a vágyaimnak. Pedig lehetne…

Egy párkapcsolatban élő férfitól olvastam a következőt: (forrás: Em&Lo )

„Nem tudom, hogy érez a legtöbb férfi, de én mindig nagy örömmel fogadtam, mikor a partnerem a bizalmába fogadott és megosztotta velem, mit szeret a hálószobában, legyen az egy játékszer, egy ötlet, vagy a saját ujjai. Szeretem, mikor a saját kezét használja olyan pozíciókban, ahol én nehezen érném őt el. És szeretem, mikor élvezettel mutogatja magát és fogadja az én „kukkolásom”. Az is jó, mikor nem elég ...

Tovább Szólj hozzá

fa vágy vibrátor lelkiismeret furdalás nem szabad szexuális játékszer

2017. okt 08.

"Szex" nélküli házasság

írta: Polilili
"Szex" nélküli házasság

Vajon létezik házasság szex nélkül? És kevés szexszel? Vagy behatolás nélkül? Már nem az első ilyen történet talált meg engem és mélységesen meghatott, mert az derült ki belőle, hogy azzal együtt, hogy a nőnek komoly problémái vannak a szexszel, a férfi kitart mellette és nagyon-nagyon szeretne neki segíteni. Nem éreztem őket sem tolakodónak, sem önzőnek, inkább aggódónak.

Én mindig a másik oldalon voltam : az a nő, aki bár imádja a párját, a szexet nem kívánja. És hogy aggódtam! Féltem, hogy emiatt el fogom veszíteni, hogy nem tudok rendes társa lenni. Azon aggódtam, hogy nem normális a kapcsolatunk és ezért rendre belekényszerítettem saját magam az aktusokba, hátha majd így megszeretem őket. Hátha ettől belejövök, menet ...

Tovább Szólj hozzá

programajánló olvasói levél nem megy első szeretkezés kikényszerített szex

2017. okt 05.

A szeretkezés, amiben elvesztettem az eszem

írta: Polilili
A szeretkezés, amiben elvesztettem az eszem

Bencével egyre jobb a szex. Sőt, visszaszívom. Bencével csodálatos a szex. Igaz, hogy az orgazmusig még nem nagyon jutottam el vele, de egyre izgalmasabb mélységekig jutok el, és igen, kimondhatom, hogy imádok szeretkezni vele. Legutóbb konkrétan már azt éreztem: oké, most végeztünk, de egy-két óra múlva szeretném folytatni.

Ilyen eddig még csak Jay-el volt talán. Azt a bizonyos eszméletlen , „elvesztem az eszem” szexet még csak vele éltem át eddig, és most erősen közelítünk ehhez.

Miért izgalmas ez? Azért, mert nekem korábban nagyon nehezemre esett elmerülni a szexben. Valószínűleg az történt, hogy ilyenkor erősen tiltakozott a tudatom az ellen, hogy ezt a „bűnös dolgot” élvezzem és ezért nem is hagyta, hogy megéljem a kéjt. ...

Tovább Szólj hozzá

orgazmus vágy nem megy nem szabad első szeretkezés orgazmuskényszer