Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ébredő szexualitás

Punci a tükörben

2018. máj 22.

A nagy óvszer teszt

írta: Polilili
A nagy óvszer teszt

Milyen a jó óvszer? Ízlés kérdése. Számomra a minél természetesebb, észrevétlenebb típus a nyerő. Ne legyen illata, színe, íze, mintázata, és minél kisebb fennakadást okozzon, azaz könnyű legyen kibontani és ne kelljen azon agyalni, melyik a teteje. Mintha ott se lenne…

Mostanában több típust is teszteltünk. Ahogy írtam , nem volt könnyű feladat. De most jöttem rá, hogy mi volt ennek az egyik fő oka: az, hogy nem szeretjük az óvszert. Úgy értem, inkább egyfajta akadályozó tényezőként tekintünk rá , amit használni kell, ami kellemetlen, amit szar felhelyezni, mert megakaszt és kizökkent a szenvedélyből, amiből hulladék keletkezik, ami útban van, ami miatt kevesebbet érzünk a másikból. De mi lenne, ha átprogramoznánk az ...

Tovább Szólj hozzá

2018. máj 16.

Hogyan szerettem meg a szexet? - Polilili előadás az Everness fesztiválon - 2018.06.21.

írta: Polilili
Hogyan szerettem meg a szexet? - Polilili előadás az Everness fesztiválon - 2018.06.21.

Megszerettem a szexet – Ébredő Szexualitás

Programvezető: Polilili (Ébredő Szexualitás blog írója)
Helyszín: Balaton - Alsóörs

Program típusa: beszélgetés

Időpontja: 2018.06.21. 12:30-kor kezdődik. A program másfél órás.

A beszélgetést követően lesz egy kerekasztal beszélgetésem is Eszterrel, Krisztivel, Jánossal, Szex-Túlevés-Klimax-Elakadások címmel. Dátum: 2018.06.21. 14:00-kor kezdődik. A program másfél órás.

everness_2_fb_cover.png

31 éves koromig a szex csak kötelesség, nyűg volt az életemben. Hittem, hogy lehet élvezni, de nem ment. Hosszú út vezetett odáig, hogy a saját gyönyöröm útjába állított falakat elkezdjem sorba ledönteni. Mára számtalan sikert tudhatok magaménak: vannak orgazmusaim és megszerettem az együttléteket. ...

Tovább Szólj hozzá

2018. máj 16.

Hogyan szerettem meg a szexet? - Polilili előadás Waldorfeszten - 2018.06.01.

írta: Polilili
Hogyan szerettem meg a szexet? - Polilili előadás Waldorfeszten - 2018.06.01.

Megszerettem a szexet – Ébredő Szexualitás

Programvezető: Polilili (Ébredő Szexualitás blog írója)
Helyszín: Szőnyi Tábor, Zebegény

Program típusa: beszélgetés

Időpontja: 2018.06.01. 19:30-kor kezdődik. A program egy órás.

waldorfest_fb_cover.png

31 éves koromig a szex csak kötelesség, nyűg volt az életemben. Hittem, hogy lehet élvezni, de nem ment. Hosszú út vezetett odáig, hogy a saját gyönyöröm útjába állított falakat elkezdjem sorba ledönteni. Mára számtalan sikert tudhatok magaménak: vannak orgazmusaim és megszerettem az együttléteket. Honnan indultam és hogy csináltam? – megosztom veled interaktív előadásomban, ahol remélem, Te is mesélsz majd saját utadról, elakadásaidról és felismeréseidről.

Elindultam egy úton, hogy megtaláljam ...

Tovább Szólj hozzá

2018. máj 15.

A punci bölcsessége

írta: Polilili
A punci bölcsessége

A punci nem hülye. És nem csak egy testrész, kikéri magának. Lelke van, akarata, hangulatai, érzései. Van, hogy szomorú, van, hogy dühös, van, hogy boldog, nyitott, de hatással van rá a stressz, a veszekedés . Tud félni, tud bizalmatlan lenni és tud rajongani, megnyílni.

Az, hogy hogy van épp a punci, függ a nőtől, akihez tartozik : neki milyen a személyisége, miket élt át korábban, milyen örömök, vagy épp traumák kísérték az életét. Függ a nő aznapi hangulatától is, de még attól is, mit mondott neki a főnöke. És függ a partnertől is, aki közelít felé . Milyen volt vele korábban, milyen közös élményeik voltak eddig? Meg lehet benne bízni ezek alapján? Vajon ez a partner mindig odafigyelt arra, mire vágyik a punci, vagy csak úgy ...

Tovább Szólj hozzá

vágy punci hüvelygomba

2018. máj 12.

Beöltözős szex

írta: Polilili
Beöltözős szex

Beöltöztél már valaha egy légyotthoz? Esetleg szereted a jelmezeket? Emlékszem, jó 10 évvel ezelőtt megosztotta velem egy barátnőm, hogy van egy nővérke-ruhája, amit imád hordani. Akkor még sajnos túl szégyellős voltam, és nem kérdeztem meg a részletekről, pedig bevallom, nagyon érdekelt. Miért? Mert el sem tudtam képzelni magam egy ilyen helyzetben.

Persze gondolhatjátok, hogy nem arról van szó, hogy elítélném a szerepjátékokat! Egyszerűen csak képtelen voltam elképzelni magam, ahogy eljátszom a szexi nővérkét. Főként azért, mert nem éreztem magam szexinek, huncutnak. A gyönyör mélyebb ismerete nélkül rettentő nehéz volt ebbe beleélni magam.

szexi_noverke_jelmez.jpg Fotó: Pixabay

Bevallom, azóta is alig várom, amikor eljutok arra a "szintre", ...

Tovább Szólj hozzá

fantázia BDSM szexi ruha

2018. máj 09.

Erotikus, buja, extrém buli Pásztor Annával - újra nyereményjáték!

írta: Polilili
Erotikus, buja, extrém buli Pásztor Annával - újra nyereményjáték!

Erotikus, buja, minőségi... Ezekkel a jelzőkkel írta le Pásztor Anna az általa megálmodott bulit, amiről már korábban is írtam . Ha tetszett az előző, vagy ha szívesen megnéznéd a következőt, itt a lehetőség, hogy újra belépőt nyerj a bulira - csakhogy ezáltal 4db páros belépőt is kisorsolok !

Mire számíts a buliban? Erről mesél a lenti videómban Anna személyesen. De azért írok én is némi ízelítőt: lesz shibari (kötözés) bemutató, rúdtánc, Frenák Pál Társulat, és még sok egyéb minőségi showelem. És persze ne felejts el kiöltözni-beöltözni-levetkőzni. Itt, ezen az estén az lehetsz, aki a hétköznapokban nem - vagy az, amit szeretnél kipróbálni. hedonista_nyeremenyjatek2v2.png

A részvételhez  
1. töltsd ki az alábbi űrlapot ,
2. kedveld ezt a ...

Tovább Szólj hozzá

2018. máj 06.

Új kapcsolat: szükséges a nemibetegség szűrés?

írta: Polilili
Új kapcsolat: szükséges a nemibetegség szűrés?

Akárhányszor új kapcsolatom van, mindig felmerül az STD (Sexually Transmitted Diseases, azaz nemi úton terjedő betegségek) szűrés kérdése. Mert valamelyikünk általában elkezd izgulni: mi van, ha a másiknak van valami baja? Nem arról van szó, hogy olyan megbízhatatlan elemekkel jönnék össze, csak egyszerűen sosem lehet tudni. A betegségek nem válogatnak: nem csak a rosszfiúkat és -lányokat támadják.

Igenis vannak olyan nemibetegségek, amiket tünetmentesen hordozunk . Akár évekig is lappanghat bennünk, mégis tovább tudjuk adni. Ezért érdemes elmenni STD szűrésre legalább minden kapcsolat elején. Ha pedig valakinek sok partnere van, és főleg, ha nem nagyon szeret óvszert használni (ami egyébként elég veszélyes játék), akkor még ...

Tovább Szólj hozzá

óvszer nemibetegség HPV

2018. máj 01.

Ezért csökkent a vágy a kapcsolatunkban

írta: Polilili
Ezért csökkent a vágy a kapcsolatunkban

Éreztem, hogy már nem úgy kívánjuk egymást, mint eleinte. Már ritkábban szeretkeztünk, már nem volt jelen az a mindent elsöprő vágy, ami nem is engedte, hogy másra fókuszáljunk mellette.

Eleinte folyton csak faltuk egymást. Mindig kívántuk egymást, akár háromszor is egymásnak estünk egy nap. Imádtam ezt az állapotot, amikor viszont elmúlt, kétségbe estem: lehet, hogy már nem is szeretem igazán? Lehet, hogy ez a kapcsolatunk végét jelenti?

Valamiért él bennem az a téves hiedelem, hogy nekem mindig, a nap minden percében vágynom kell a páromra. Akkor vagyok jó társ, jó szerető. Persze tudom, hogy ez marhaság, de az eszemmel tudni ezt még nem elég…

vagy_kihult_kapcsolat.jpgFotó:   Jonas Weckschmied Unsplash

Tudom, hogy a kapcsolatok folyamatosan ...

Tovább Szólj hozzá

vágy elhidegülés nem kívánom

2018. ápr 25.

Erotikus tanulás: fejleszd művészetté a szexet! - Interaktív előadás - 05.16.

írta: Polilili
Erotikus tanulás: fejleszd művészetté a szexet! - Interaktív előadás - 05.16.

erotikus_tanulas_ferfi_1.png

Erotikus tanulás: fejleszd művészetté a szexet!

Interaktív előadás

A szex ugyanúgy tanulható, mint  a zene. Gyakorláskor nem mindig az egész darabot játszod végig, és ami kevésbé megy, annak többször nekifutsz. A tanár jó, ha szimpi. Amikor készség szinten játszol a hangszeren, gyakran már nem kottából játszol, hanem gyönyörű improvizációk születnek az ujjaid alatt, a szívedből és elvarázsolják a közönséget. Ilyen a szexuális önismeret is.  

  • Ha szeretnél változtatni a szexualitásodon.
  • Ha kíváncsi vagy a benned élő, még ki nem bontott lehetőségeidre.
  • Ha választani szeretnéd a gyönyört.
  • Ha túl sok bűntudat, tiltás és szégyen ért már.
  • Ha mélyre mennél, de nincs, aki veled tartson.
  • Ha keresed a ...
Tovább Szólj hozzá

programajánló jelenlét szexuális frusztráció beszélni a szexről nőieség szexuális önismeret

2018. ápr 25.

A punci és a női lélek titka - Interaktív előadás - 05. 23.

írta: Polilili
A punci és a női lélek titka - Interaktív előadás - 05. 23.

  ferfi_kep_3.png

Interaktív előadás a Punciról a női lélekrészek tükrében.

Miért vagyok egyszer szégyenlős, félős az ágyban, máskor vad, ösztönös és zabolátlan? Milyen sokféle, gazdagon hullámzó lehet a szexualitásban való találkozás? Milyen tudás, bölcsesség, milyen témák kapcsolódnak a Punci különböző részeihez? - erről fog szólni Endes Györgyi előadása.

Ajánljuk ezt az előadást mindazoknak, akik szeretnének közelebb kerülni a női szexualitás megértéséhez: hölgyeknek és uraknak egyaránt.

Kérlek, segíts, hogy eljuthasson az esemény azokhoz, akiknek szerinted sokat adhatna!

Regisztráció itt! >>

Az est háziasszonya Polilili, az Ébredő Szexualitás blog írója.

Ízelítőként egy videó-beszélgetés ...

Tovább Szólj hozzá

esemény programajánló punci beszélni a szexről

2018. ápr 24.

Nem lesz kommentelés

írta: Polilili
Nem lesz kommentelés

Megszületett bennem a már rég óta érő döntés: mivel rengeteg, számomra bántó komment érkezett a bejegyzések alatt, ezért pár nap múlva leállítom a kommentelés lehetőségét a blogon. Addig fel tudjátok venni a  kapcsolatot azokkal, akikkel még szeretnétek folytatni egy-egy beszélgetést. A továbbiakban  Facebook oldalamon sa ját profilotokkal tudtok majd megjegyzéseket fűzni az írásaimhoz. És ahogy eddig is, e-mailben is írhattok.

Szeretettel, Lili

chat-2389223_640.pngFotó: Pro Smile @Pixabay

Tovább Szólj hozzá

2018. ápr 23.

Kicsikém, avagy mit kezdjünk a kis pénisszel

írta: Polilili
Kicsikém, avagy mit kezdjünk a kis pénisszel

Amikor megláttam, mekkora a szerszáma, elszomorodtam. Ilyen kicsit még nem láttam. Na nem volt ez mikropénisz, de azért jóval kisebb volt, mint amivel valaha találkoztam.

Miért szomorodtam el? Jó kérdés, hisz akkoriban még semmilyen mérettel nem volt nagy sikerélményem, egyik partneremmel sem tudtam igazán élvezni a behatolást. Inkább arra gyanakszom, hogy annyi szó esik a méretről és annyira idealizálva van a nagy méret (szerintem indokolatlanul), hogy végül belém is beleitta magát a gondolat: kicsi = béna, használhatatlan, gyenge, nem elég.

markus-spiske-457257-unsplash.jpg  Fotó:  Markus Spiske,   Unsplash

Ezzel szemben a tapasztalatom más volt, mint amit a mesék ígértek.

  • • Pont ő volt az a férfi, aki igazán rendben volt a farkával. Szerette, tisztelte, tudta ...
Tovább Szólj hozzá

olvasói levél fasz méret lelkiismeret furdalás

2018. ápr 20.

Alalkul az új erogén zónám

írta: Polilili
Alalkul az új erogén zónám

Ha megoldódnak szépen lassan a szexuális elakadásaim, könnyen lehet, hogy a hasam egy szuperérzékeny erogén zónává alakul át – mondta a szexuálterapeutám. Ami azért különösen izgalmas, mert kicsi korom óta különböző gyomorproblémákkal küzdök. Hol püffed, hol görcsöl, hol feszül, én pedig évekig haragudtam a saját testemre ezek miatt a tünetek miatt.

„Tanuld meg szeretni a tested!” Hány helyen hallottam én már ezt, mire összeállt a fejemben a kép, hogy ez nem csak a fenekem formájára, a külső jegyekre vonatkozik, hanem akár a beleimre, vagy a puncimra is. Azt is fontos megtanulnom elfogadni, ahogy a testem működik, és nem haraggal, türelmetlenséggel fordulni magam felé, ha épp valami „nem jól” működik, ha valami fáj, ...

Tovább Szólj hozzá

terápia masszázs simogatás

2018. ápr 16.

A láb a fétisem

írta: Polilili
A láb a fétisem

Vajon létezik az a férfi, aki nem fordul meg egy szép női láb után? Csizma, magassaríkú, egy szép harisnya – sokan, ha szexik szeretnénk lenni, ezek az első eszközök, ami után nyúlunk. De vajon mi is az a lábfétis, normális-e, és érinti-e a nőket is? Erről kezdtem el gondolkodni az alábbi olvasói levél kapcsán:

Kedves Lili!

35 éves férfi vagyok. Nagyon tetszik a blogod, azonban feltűnt, hogy valamiért nem került elő egy téma (vagy legalábbis nem találom), ez pedig a fétis, azon belül is a lábfétis. Szerintem jóval több pasit érint ez a dolog, mint gondolni lehetne.

Én 10 éves koromban kezdtem el önkielégítést végezni. Kamaszkoromban mosolyogva olvastam egy cikket, amelyben arról írtak, hogy kutatók vizsgálják van-e a ...

Tovább Szólj hozzá

perverz fétis

2018. ápr 14.

Szabad a szex a buliban?

írta: Polilili
Szabad a szex a buliban?

A buli hevében, alkoholittasan egyetlen szó váltása nélkül kezdtünk smárolni. Emlékszem, már rég óta tetszett a srác, és most végre ő is felfedezett. Csak úgy faltuk egymást egészen addig, míg el nem kezdett a magas ablakokat keretező masszív sötétítő függönyök felé húzni. Egy pillanat alatt világossá vált: ott szeretne engem megdugni, a parkett szélén, a függöny mögött.

Mérhetetlenül felháborodtam. Mégis hogy képzelni, hogy engem itt?

Mára már lehet, hogy izgatna is a gondolat, akkor azonban úgy éreztem, engem nem becsülnek, csak egy tárgyként kezelnek. Szegény csávónak fogalma sem volt róla, hogy én csak a csókolózást imádtam, meg azt, hogy ez a jóképű pasi végre kiszúrt magának. Reménykedtem, hogy majd több is ...

Tovább Szólj hozzá

vágy kezdeményezés felizgultam

2018. ápr 11.

Fétisbe zárva - előadás - 04.25.

írta: Polilili
Fétisbe zárva - előadás - 04.25.

A fétisem én vagyok

Csörgits Kinga alternatív szexuálterapeuta és Hummel Zsolt Intimitás Gourmet tart előadást fétis, azon belül is lábfétis témakörben. A program egy igen különleges alkalom, mivel a fétis világát egyedülálló módon több aspektusból mutatja be, személyes és szakmai tapasztalatok alapján. Kinga azt hangsúlyozza, hogy a fetisizmus egy lélekből fakadó, legtöbbször gyermekkorból hozott vágy, nem pedig felnőttkorban kialakult betegség.

Mindenkinek vannak preferált fantáziái , így ebben a formában mindenki fetisiszta. Az előadás célja, hogy más, a szokásostól eltérő nézőpontokból is bemutassa a fétis világát és rávilágítson, a kiismert és megfelelően használt  szexuális fantázia felszabadít, nem pedig ...

Tovább Szólj hozzá

programajánló vágy fétis lábfétis fenekelés szexuális játékszer

2018. ápr 10.

Honnan lehet felismerni, hogy orgazmusa volt egy nőnek?

írta: Polilili
Honnan lehet felismerni, hogy orgazmusa volt egy nőnek?

"Honnan lehet felismerni, hogy orgazmusa volt egy nőnek?" Ezt a szerintem nagyon jogos kérdést tette fel egy olvasóm, ugyanis a közhiedelemmel ellentétben tényleg nem olyan egyszerű felismerni a női orgazmust.

Nagyon együttéreztem vele, hisz még tisztán emlékszem a pár évvel ezelőtti  dilemmámra , hogy mi is az orgazmus. Évekig fogalmam sem volt róla, hogy nekem vajon volt-e már orgazmusom, vagy sem, mígnem kiderült, valószínűleg volt, csak sem én, sem a partnerem nem tudtunk róla.

hogyan_ismerheto_fel_a_noi_orgazmus.jpg
Fotó:  Lauren Roberts,   Unsplash

Persze nem mondanám, hogy ez "így normális". Nem tagadom, én az a nő vagyok, aki sok hátránnyal, sok traumával indult a szexuális életében. Ezért aztán nem is csoda, hogy olyan nehéz volt megengedni magamnak és ...

Tovább Szólj hozzá

orgazmus őszinteség orgazmuskényszer beszélni a szexről

2018. ápr 08.

A nyalás nem izgatásra való

írta: Polilili
A nyalás nem izgatásra való

A nyalás csodálatos dolog, de nem tud felizgatni. Mármint olyankor nem, amikor amúgy nem kívánom a szexet.

Több partneremmel is előfordult már, hogy amikor azt tapasztaltuk, hogy nem állok még készen a behatolásra, akkor elkezdett nyalogatni, hogy felizgasson . Csakhogy hiába nyal akármennyit, hiába lesz akár két orgazmusom is egymás után ettől, amikor befejezi, megcsókol, és közeledik, hogy most akkor végre következzen a jól kiérdemelt behatolás, amiért úgy megdolgozott (ezt nem ő mondja, hanem én gondolom), akkor én képes vagyok újra pillanatok alatt bezárkózni. Ha már eleve bennem volt a félelem a behatolástól, vagy nem volt meg köztünk a megfelelő bizalom, hiába élveztem előtte kettőt, ugyanúgy nem fogok készen állni a ...

Tovább Szólj hozzá

félelem nyalás előjáték orális szex nem kívánom

2018. ápr 03.

Síkosító teszt - csalásnak számít, vagy inkább áldás?

írta: Polilili
Síkosító teszt - csalásnak számít, vagy inkább áldás?

Folyamatosan változik a véleményem a síkosítókról. Eleinte csalásnak éreztem. Nem akartam egy ilyen mesterséges dolgot behozni az együttlétbe. Bár tudom, az óvszer is mesterséges, de ez más. Azt éreztem, hogy nem vagyok elég jó, ha nem vagyok elég nedves. Ha pedig síkosítót használnék, az azt jelentené, nem sikerült eléggé benedvesednem. Pedig hát egyrészt a nedvesedés mértéke lehet alkati kérdés is, a ciklustól is függ. Meg attól is, mennyire izgultam fel.

Emlékszem az első élményre. Már nem is tudom, hogy én, vagy a partnerem ruházott-e be egy tubusra. Rég volt. Olyan ritkán használtuk, hogy egy idő után, amikor újra elővettem, elkezdett baromira csípni. Akkor tudtam meg, hogy ezek elég hamar lejárnak felbontás után . Nagyon ...

Tovább Szólj hozzá

punci síkosító szexuális játékszer nem kívánom felizgultam

2018. ápr 01.

Mit tennél, ha felbukkanna egy harmadik? Csalnál? Lemondanál róla? Vagy nyitnál?

írta: Polilili
Mit tennél, ha felbukkanna egy harmadik? Csalnál? Lemondanál róla? Vagy nyitnál?

Hány partnerem legyen, mi a normális? Az a jó, ha kalandozok, vagy ha egy férfi mellett cövekelek le? Talán mi magunk sem tudjuk rá a választ, mert elvakít minket az, hogy másokhoz hasonlítsuk magunkat és meg akarjunk felelni a többieknek.

Emlékszem, milyen kínos tud lenni a felelsz, vagy mersz játék. Szinte kivétel nélkül előkerülnek ilyenkor a szexszel kapcsolatos kérdések. Kétféle kimenetelét láttam eddig ezeknek a helyzeteknek: vagy lapítanak a résztvevők, és igyekszenek elhallgatni a valóságot, vagy elkezdenek egymás fölé licitálni. De a többség vagy azért szorong, mert túl extrémnek gondolja magát, vagy azért, mert nem elég izgalmas a szexuális múltja .

Így van ez a partnerek számával kapcsolatban is. Ha több partnerünk ...

Tovább Szólj hozzá

kapcsolat poliamoria megcsalás nyitott kapcsolat