Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ébredő szexualitás

Punci a tükörben

2018. jan 16.

7+1 tipp: mikor a legjobb elélvezni?

írta: Polilili
7+1 tipp: mikor a legjobb elélvezni?

Orgazmus egyszerre: ez az ideális, a vágyott állapot. A  romantikus filmek és könyvek, valamint a magazinok szextippjei alapján a magamfajta lány azt gondolja, akkor jó a szex, ha egyszerre élvezünk el a párommal. Ha ez nem sikerül, elbuktam.

Ehhez képest egy férfi elmesélte nekem, ő ugyanúgy fél attól, hogy "rosszkor" élvez el. Ha túl hamar , akkor fennáll annak a veszélye, hogy a párja hoppon marad: még nem ment el, pedig el tudott volna és ezáltal feszültség marad benne, frusztrálttá válik. Ezzel szemben, ha túl sokáig húzza , lehet, a párja már elunja, elfárad, esetleg kellemetlenné válik számára a behatolás.

mikor_jo_elelvezni_orgazmus_egyszerre.jpegFotó: Pexels

Mi az ideális?

Bár már pár dologra rájöttünk, úgy gondolom, erről is bőven van még mit tanulnom. ...

Tovább Szólj hozzá

orgazmus multiorgazmus orgazmuskényszer

2018. jan 12.

Szex a szabadban - télen is mennyei

írta: Polilili
Szex a szabadban - télen is mennyei

Teszteltük: a 10 fok még tutira nem akadály. Huncut mosollyal a szám szélén írom ezeket a sorokat. Millió féle gátlás él bennem, de egy valamit kifelejtettek a tervezőim: a legkevésbé sem zavar, ha meglátnak, vagy meghallanak. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, amikor a túrán egy tisztásra érve így szóltam Lacihoz:

Amikor majd legközelebb egy magaslest látunk, milyen jó lesz arra gondolni, milyen jót szeretkeztünk rajta egyszer!

Elmosolyodott és megcsókolt. Maximálisan benne volt a játékban.

szex_szabadban_magasles.jpg Saját fotó (igen, ez volt az a magasles :) )

Istenit szeretkeztünk. Már korábban is kiderült, hogy a természet rám nagyon jó hatással van, sokkal jobban át tudom adni magam a gyönyörnek . Talán a fák nyugtatnak meg, nem tudom.

...

Tovább Szólj hozzá

természetben felizgultam

2018. jan 09.

Ezért maszturbálok inkább titokban

írta: Polilili
Ezért maszturbálok inkább titokban

Hiszem, hogy egy boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolatban is szabad, sőt jó önmagunkat is kényeztetni. Jó, ha jobban megismerjük a saját testünket, jó, ha szeretjük azt és gyönyört adunk saját magunknak, hisz megérdemeljük. De mi a helyzet egy olyan párkapcsolatban, ahol (éppen) nincs szex?

Volt egy kisebb elakadásunk Ádámmal. Egy rövid szakasz, amikor én bezárkóztam, nem vágytam a szeretkezésre, és ezt kommunikáltam is felé. Azt írom, "kisebb", mert az én viszonylatomban egy 2-3 hetes vágytalanság már rövid időszak, és mert végre felfogtam, hogy az, hogy épp nem kívánom őt, az nem jelenti a kapcsolat végét, hisz már volt rá példa, hogy visszatért a libidóm .

Ádámot azonban ezúttal nagyon megijesztette a helyzet. Eddig ugyanis ...

Tovább Szólj hozzá

önkielégítés kielégülés elhidegülés csökkent libidó

2018. jan 05.

Orgazmus titokban

írta: Polilili
Orgazmus titokban

A magyar imád panaszkodni. Nemzeti sport. Én persze igyekszem ezzel szembemenni, sokszor szemet szúr másoknak az optimizmusom. Mégis van, amikor felfedezem, hogy nem tudom levetkőzni magamról ezt a rossz beidegződést.

Ha a szexualitásomról beszélek, gyakorlatilag állandóan a sikertelenségeket és a nehézségeket sorolom. Sorra beszámolok arról, ami nem ment, amivel küzdök, de arról, amit imádtam, szinte soha. Ákos hívta fel erre a figyelmem a múltkor:
- Sosem meséled el, ha orgazmusod van!

És én ledöbbentem. Bár már megtanultam a többségnél jóval nyíltabban beszélni a szexről (amit én is tanultam, nem ilyen voltam alapból), a gyönyörről még mindig csak gátlásokkal tudok beszámolni. Amikor rákérdezett, aznap volt-e orgazmusom, ...

Tovább Szólj hozzá

orgazmus nem megy

2018. jan 01.

Tilos a gyönyör?

írta: Polilili
Tilos a gyönyör?

Rájöttem, hogy működik bennem egy elhúzódó reflex. Amikor valami incsi-fincsi éri a csiklómat, vagy a hüvelyem valamelyik pontját, a testem automatikusan elhúzódik és nem nagyon tudok ellene tenni semmit, mert olyan erővel történik mindez, hogy azzal alig tudok szembeszállni.

Próbáltam! Amikor ezt felfedeztem, elkezdtem kísérletezni azzal, hogy miközben Ádám a nyelvével kényeztetett, én rátoljam a csiklómat a gyönyört adó mozdulatokra. Hihetetlen nehéz volt! Mintha valami emberfeletti erő tolta volna el a testem az ellenkező irányba!

Amikor finomat érzek, vagy elhúzódok, vagy úgy feszítem be az izmaimat, hogy attól ne lehessen jó . Hogy elmúljon a kéjérzet. Csak tudnám, hogyan szüntethetném meg ezt a késztetést! Hogyan ...

Tovább Szólj hozzá

önkielégítés félelem szexuális játékszer

2017. dec 29.

Hogyan csalogatható vissza a szexuális étvágy?

írta: Polilili
Hogyan csalogatható vissza a szexuális étvágy?

Beszélgettünk egy csomót arról, hogy hogyan tartható fenn a vágy a kapcsolatban, írtam erről több bejegyzést is. Fontos a minőségi együtt töltött idő, a gyengédség, érintések, bizalom, játékosság, őszinteség... Jó-jó, de mit tudok tenni, ha nem a páromban, hanem magamban érzem az ellenállást?

Újra elment a szexuális étvágyam, és ezt utálom. Azt meg még jobban utálom, hogy kínzom magam emiatt. Az ugyanis az alapvető elvárásom magam felé, hogy mindig készen kell álljak a szexre és a gyönyörre . És ha nem így van, elkezdek neheztelni magamra. Vicces, hogy nem is a pasimat zavarja, ha nem kap szexet, hanem engem zavar, ha ő (!) nem kap szexet .

Egyszerre akarom, és nem akarom az együttléteket. Egy részemnek nagyon hiányzik, hogy ...

Tovább Szólj hozzá

vágy elhidegülés csökkent libidó

2017. dec 27.

Ribancok és cuki kislányok

írta: Polilili
Ribancok és cuki kislányok

Tanulok rosszkislánnyá válni. Vettem magamnak egy tankönyvet is hozzá : Barbara Keesling: Jó kislányok, rossz kislányok , csábítás és gyönyör. Meglepetés magamnak a fa alá... 

Mit jelent az írónő szerint a rossz kislányság (ami szerintem borzasztó kifejezés)?

Aki imádja a szexet, szexuálisan magabiztos, fizikai gátlások nélkül él, szexuális étvágyat érez és tudja is, hogyan elégítse ki azt, rámenős, nem szégyellősködik, teljes életet él és rendkívüli orgazmuskészséggel rendelkezik.

Naná, hogy ezt szeretném. Ez kell nekem! "Én is rossz akarok lenni!" - mondogatom magamnak már napok óta, de közben érzem, nem ez a megfelelő kifejezés. Talán inkább (jó értelemben vett) ribancoknak kéne őket hívni. 

Az egyik ...

Tovább Szólj hozzá

könyv gyerek szexi jó nő jó kislány szexi ruha

2017. dec 23.

Hol jár az eszem? - Egy szexmániás naplója

írta: Polilili
Hol jár az eszem? - Egy szexmániás naplója

Nagy hatással volt rám Abby története . Ő egy szexéhes nő, akinek napi több alkalommal is szüksége van a szexre. Ha más nincs, maszturbál a munkahelye mosdójában.

Annyira más, mint én, hogy az teljesen lenyűgözött a róla szóló könyv . Szerettem volna én is hozzá hasonló lenni. Persze nem tökéletesen ugyanolyan, mert ő már függőnek tűnt, de legalább egy kicsit... Szerettem volna legalább ennyire szeretni a szexet. 

abby_lee_hol_jar_az_eszem_szexmanias_naploja.jpg

Karácsonyra megkaptam ugyanezt a könyvet újra egy olyan nőtől, akihez sok tekintetben szintén szeretnék hasonlítani: Soma Mamagésától. Mivel azonban a könyv már meg volt, úgy döntöttem, az én eredeti példányomat tovább ajándékozom egy olvasómnak.

A könyvet azok között fogom kisorsolni, akik 2017 év ...

Tovább Szólj hozzá

könyv szexmániás

2017. dec 21.

Így segíts a párodnak a szexben

írta: Polilili
Így segíts a párodnak a szexben

Elmondom, mi volt az egyik legnagyobb segítség abban, hogy megtanultam élvezni a szexet. Vagyis, hogy ki. Ádám, a szerelmem, aki született szexuálterapeuta. Sosem tanulta, de hihetetlen érzéke van ahhoz, hogy megtanítsa a nőket elengedni magukat az ágyban, vagy épp megélni életük első orgazmusát. Én is neki köszönhetem az enyémet.

Persze nem elvárható egy férfitól, hogy alapból ilyen érzéke legyen ahhoz, hogy segítse a nőket önmaguk elfogadásában és felfedezésében. Ugyanakkor hiszem, hogy ez tanulható, fejleszthető.

Találkoztam egy elkeseredett férfival, aki imádja a párját, de teljesen kétségbeesetten mesélte nekem, hogy egyre kevesebb a szex a kapcsolatukban. És bár a tőlem kért konzultáció során nagy szeretettel mesélt a ...

Tovább Szólj hozzá

visszautasítás elhidegülés beszélni a szexről

2017. dec 19.

Igenis vágyhatok nagyobb farokra

írta: Polilili
Igenis vágyhatok nagyobb farokra

Izgalmas életem van. Szeretem, hogy a blog kapcsán random idegenekkel is nagyokat beszélgethetek a szexről . Így történt ez legutóbb is, amikor egy idegen férfi a saját méretével kapcsoaltos félelmeiről kezdett mesélni.

penisz_meret_a_lenyeg.jpg  Fotó: arielrobin @ Pixabay

Nem volt mindig így... Gyakorlatilag harmincegynéhány éves koromig alig volt valaki, akivel úgy mélyebben szóba került volna a szex. Persze a viccelődés ment. Most is mennyiszer megfigyelhető, hogy ha kényesebb témára terelődik a szó, sokan elkezdenek zavarukban poénkodni . Így enyhítenek a hirtelen keletkezett feszültségen.

De a bloggal más a helyzet. Tipikus konferencia kávészünet-szitu:
- Elnézést, meg tudod mondani, melyik edényben van a kávé? – kérdezi mellém lépve egy idegen.
...

Tovább Szólj hozzá

fasz méret beszélni a szexről

2017. dec 16.

Kínzás szeretetből – több, mint egy kis paskolás

írta: Polilili
Kínzás szeretetből – több, mint egy kis paskolás

Te meddig mész el az ágyban? Egy kis paskolás? Szereted, ha beleharapnak a mellbimbódba? Hogy állsz a szerepjátékokkal? És azzal, ha egy csövet dugnak fel a húgycsövedbe, vagy meggyújtják a tested?

Egy kicsit belekóstoltam abba a világba, amit a Szürke ötven árnyalata szeretett volna lefesteni, csak nem sikerült neki: elmentem az idei II. Magyar BDSM Konferenciára . Van, aki azért jött, hogy tippeket szerezzen, hogyan teheti izgalmasabbá a szexuális életét, hisz itt többek között szakértőktől tanulhattunk korbácsolni, kötözni, vagy épp áramot vezetni a másik testébe. Én magam bár kacérkodok a BDSM világával, inkább csak távolról szerettem volna szemlélni az eseményeket, illetve a hazai és nemzetközi BDSM közösség tagjait, akik ...

Tovább Szólj hozzá

BDSM

2017. dec 14.

Hogyan beszélsz a párodról a háta mögött?

írta: Polilili
Hogyan beszélsz a párodról a háta mögött?

Az, ahogy a párunkról beszélünk, hatással van a kapcsolatunkra még akkor is, ha azt nem hallja a kedvesünk. Panaszkodni szoktál inkább róla, vagy áradozni? Megfigyeltem, hogy minél több problémát osztok meg a kapcsoaltomról, annál inkább ezek a negatív gondolatok lesznek meghatározóak számomra, annál borúsabbnak látom a kettőnk helyzetét. Azt látom, amit nézek. Sőt, ha sokat mesélek a barátaimnak a nehézségekről, akkor az ő arcukon is ezeket a negatív gondolatokat látom majd visszatükröződni. És ha csak a problémákról beszélek, érthető módon, azt fogják gondolni, hogy ez egy nem működő kapcsolat, ami miatt elkezdenek félteni tőle. És lehet, ez a gondolatuk rám is átragad...

Gilján Jani hozta be ezt a témát legutóbbi ...

Tovább Szólj hozzá

vágy

2017. dec 12.

Miért színleljük az orgazmust?

írta: Polilili
Miért színleljük az orgazmust?

Millió statisztikát olvasni arról, hogy a nők hány százaléka színlelt már orgazmust. De vajon miért? Nézzünk be az okok mögé!

Én persze még sosem játszottam meg az orgazmust... Legfőképp azért, mert azt se nagyon tudtam, hogy hogy néz ki az, amikor a csúcsra jutok, annyira nem ismertem még ezt az érzést. Nem tudtam, mit játszok el. Viszont bevallom, már az első orgazmusom előtt is számtalanszor színleltem a gyönyört: úgy hangoskodtam, mint aki élvezi. Pedig nem igazán.. Miért?

1. Hogy felpörgessem saját magam

Milliószor volt, hogy szex közben elvesztettem a fókuszt . Tudtam, hogy a nyögdécselés, hangoskodás  viszont  feltüzel. Ezt viszont csak kevés pasi szokta megadni (legalább is nekem kevés ilyen partnerem volt), ezért a ...

Tovább Szólj hozzá

orgazmus hangos színlelés megjátszott orgazmuskényszer nyögdécselés

2017. dec 08.

A rosszkislány az új jókislány

írta: Polilili
A rosszkislány az új jókislány

- Legyél jó, vigyázz magadra! - köszönt el tőlem anyukám a telefonban, de ezúttal visszautasítottam.
- Nem, köszönöm, inkább nem leszek jó. Nem akarok. 

Szeretnék végre megtanulni rosszalkodni. Tudom, vicces ezt olvasni egy raszta hajú szexbloggertől, de az igazság az, hogy mindig is görcsösen szabálykövető voltam. Még a bliccelésre is képtelen vagyok. Olyan mértéket öltött bennem a megfelelési kényszer, hogy ez a szexualitásomat is megnyomorította.

Mindent úgy teszek, ahogy követelik tőlem. Ha a tanító néni előírja, hogy legyen kész a házi feladat, én megírom. Ha a pasim szexet vár , megteszem. 

Sőt, tovább megyek, meg sem várom, hogy megszülessen a páromban az elvárás: én magam várom el magamtól , hogy X naponta ...

Tovább Szólj hozzá

jó kislány

2017. dec 05.

Házi gyógyítás punci masszázzsal?

írta: Polilili
Házi gyógyítás punci masszázzsal?

Laci még sosem érzett ennyire befogadónak , mesélte a szeretkezést követően. "Egyre szabadabbnak érezlek!" - bíztatott. Nagyon meglepődtem a kijelentésén, mivel az együttlét alatt végig a hüvelyemben érzett mély fájdalommal voltam elfoglalva . De mégsem voltam annyira meglepve, mert ez egy olyan fájdalom volt, amit szerettem.

Létezik jó fájdalom a szexben, és most nem a szado-mazochizmusról beszélek. (Arról majd legközelebb írok újra.) Igyekszem érthetően elmagyarázni a megélésem, amit egyelőre elég nehezen öltök szavakba. Biztos ismered az izomgörcsöket, amiket egy kellemes masszázs során fel tudnak oldani. Nem tudom pontosan, hogy működik ez az intim-masszázsterápiában, de Csörgits Kinga a közös terápiánk során ilyen fájó, ...

Tovább Szólj hozzá

terápia fáj yoni masszázs

2017. nov 30.

Gyerek előtt nem szexelünk - gyerekkel pedig pláne nem! #meetoo

írta: Polilili
Gyerek előtt nem szexelünk - gyerekkel pedig pláne nem! #meetoo

Könnyes szemmel hallgatta végig a gyerekkori szexuális visszaélésről szóló történetemet ma egy újságíró. Pedig "csak" arról meséltem, hogy egy felnőtt férfi megkóstolta a puncim, amikor 8-10 éves voltam . Csak. Sokáig azt hittem, hogy ez nem nagy dolog.

A helyzet az, hogy szerintem sok felnőtt (köztük sok férfi) fel sem fogja, hogy bármilyen szexuális viselkedés egy gyerekkel szemben káros hatású . Akkor is, ha a gyerek nem tiltakozik, hisz gondoljunk csak bele, a legtöbbünket kényszerítették, hogy puszilja meg az undok nagybácsit és legyen kedves minden felnőttel, aki kérdezés nélkül megérinti. Sosem tanulunk meg nemet mondani a nem kívánatos érintésekre . És az is összezavarja a gyereket, ha a szüleit hallja szexelni (főleg, ha a ...

Tovább Szólj hozzá

terápia abúzus kikényszerített szex gyerekkori szexuális abúzus

2017. nov 28.

Kikötözött, majd megkorbácsolt

írta: Polilili
Kikötözött, majd megkorbácsolt

És én élveztem. Csörgits Kinga egy nem mindennapi szexuálterapeuta . Amiket eddig írtam róla, közel sem takartak mindent. Az első alkalommal ugyanis, miután beszélgettünk egy nagyot, kimondta: azt gyanítja, hogy nekem segítene, ha némi BDSM elemet is vinnénk a terápiába .

"A BDSM gyűjtőszó az angol Bondage & discipline (B&D), Domination & submission (D&S), Sadism and masochism (S&M) szavakból képzett rövidítés, magyarul 'kötözés-fegyelmezés, dominancia-alávetettség és szadizmus-mazochizmus' fogalmakat jelöli. Korábban egyszerűen a szado-mazochizmus (SM) volt az elterjedtebb kifejezése." - Wikipedia

Felcsillant a szemem , amikor ezt mondta. Akkortájt kezdtem el ugyanis sejteni, hogy vonz engem ez a világ. Nem hiszem, hogy az extremitások ...

Tovább Szólj hozzá

terápia lelkiismeret furdalás BDSM szexuális játékszer

2017. nov 23.

Meg akarom csalni. Mit tegyek?

írta: Polilili
Meg akarom csalni. Mit tegyek?

Van olyan, hogy hiába szeretem a párom, megkívánok mást is. Van olyan, aki ennek ellen tud állni. Van, aki megpróbál ennek ellenállni. És van, aki úgysem tud ellenállni a vágynak. Ilyen vagyok én is.

Egy olvasói levél inspirálta ezt az írásom. Egy hölgytől kaptam, aki boldog házasságban él, amiben nincs elég szex. De valószínűleg, ha lenne, akkor is megkívánta volna a sármos bankárt. No meg a jóképű szerelőt. 

>> Tűz a hosszú távú kapcsolatban - előadás november 29-én! <<

Tudta magáról, hogy egy időzített bomba. Érezte, hogy a kisugárzása miatt egyre több flörtöt vonz be és már egyre kevésbé akart ellenállni a kísértésnek . Aztán egy ponton már eljutott oda, hogy megadja magát: már alig várja, hogy ...

Tovább Szólj hozzá

poliamoria megcsalás nyitott kapcsolat

2017. nov 21.

Most már szeretem a péniszét

írta: Polilili
Most már szeretem a péniszét

Volt az az időszak, amikor el nem tudtam képzelni, mi tetszik a férfiaknak a puncin : miért tartják szépnek és hogy lehetséges, hogy ízlik nekik... De volt valami, amit még nehezebben vallottam be: hogy a pénisszel is ugyanígy voltam. Nem láttam szépnek, nem vonzott, hogy megérintsem és nem kívántam, hogy bárcsak a számba vehetném. (Nem is értettem sosem azokat a lányokat, akik csak úgy lepippantottak egy srácot a szórakozóhely mosdójában.) 

Nem mertem bevallani sokszor még magamnak sem, hogy nem tartom sem vonzónak, sem szépnek a párom falloszát. Persze sokszor volt, hogy szerettem, ahogy kényeztetett (főleg, ahogy haladtunk előre és egyre jobban nyílt ki a szexualitásom), de tetszeni sehogy sem tudott az a virsli (szafaládé).

Tényleg, ...

Tovább Szólj hozzá

fasz szexuális játékszer

2017. nov 18.

A tökéletes előjáték - Tippek!

írta: Polilili
A tökéletes előjáték - Tippek!

"A nők számára hosszú előjáték szükséges, míg a pasik ezt szívesen megspórolnák." - hallani sokszor. De vajon mennyire igaz mindez? Mitől indulnak be a nők valójában? Erről kérdeztem Cserép Imre (Intimi) intim masszőrt.

 

És közben elgondolkodtam, engem mi indít be. Mert az ritka, hogy én csak úgy, derült égből rákívánjak a szexre. Engem be kell kapcsolni. 

Mi kell a nőnek? Eláruljam? Fogalmunk sincs!

hangzik el (kb. így) az egyik kedvenc filmemben, a P.S. I love you-ban. Én pedig mindig annyira igaznak éreztem ezt magamra! Legtöbbször (főleg az ágyban) fogalmam sincs, mit szeretnék.  

Ott van az előjáték. Szeretem, ahogy összebújunk, simogatjuk egymást, csókolózunk. Elkezdődik egy kis orális szex és én ...

Tovább Szólj hozzá

előjáték orgazmuskényszer