Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ébredő szexualitás

Punci a tükörben

2017. jún 24.

Orgazmusszakadék férfiak és nők között, avagy ki milyen könnyen élvez el

írta: Ébredő Szexualitás Blog
Orgazmusszakadék férfiak és nők között, avagy ki milyen könnyen élvez el

A férfiak számára sokkal rövidebb idő szükséges ahhoz, hogy a csúcsra jussanak, mint a nőknek - állítja Lisa Stern (Planned Parenthood,  Gynfizz.com ). A Planned Parenthood statisztikái szerint a nőknek legalább 20 perc izgatásra van szükségük ahhoz, hogy elélvezzenek.

Ahogy olvastam, végigpörgettem a fejemben a szexuális történetem, és egyre jobban bólogattam Stern állítására. Alig emlékszem olyan alkalomra, amikor a pasi ne élvezett volna el. Millió olyan példát tudok viszont felsorakoztatni, amikor én nem jutottam el az orgazmus közelébe sem.

Ez persze nem meglepő, mondja Stern, hisz 3-ból 1 nő orgazmusproblémákkal küzd. Sőt, 80%-unk behatolással nem is tud elélvezni! Ez persze nem egy végleges állapot, azaz ha most, abba a 30, ...

Tovább Szólj hozzá

orgazmus orális szex kikényszerített szex

2017. jún 22.

Rajzolj puncit!

írta: Ébredő Szexualitás Blog
Rajzolj puncit!

Ez itt az én puncim. Tükröt és színeseket ragadtam, és lerajzoltam a kicsikémet. Ahogy elkezdek írni róla, érzem, hogy már most, egy hét távlatából is teljesen más lett a viszonyom a puncikámhoz, mint amikor elindultam az 5 napos Heart and Sexuality női körbe .

puncirajzom.jpg

Évekkel ezelőtt még kifejezésem sem volt rá. Anyu azt mondta, "a nunusod". 30 körül találtam csak meg rá a szavam, addig igyekeztem kerülni, hogy beszéljek róla. A puncim - így szeretem hívni. Az, hogy most azt is hozzá tudtam tenni, "a kicsikém", őrült haladás.

Még nemrégiben is döbbenten csodálkoztam azon, mi a nyavalya tetszik a pasiknak a puncin. Mármint értem én, hogy finom, meg csodás gyönyöröket ad, de hogy szép legyen?!? ( Írtam is róla korábban már nem ...

Tovább Szólj hozzá

punci szintlépés

2017. jún 20.

Szőr, vagy nem szőr?

írta: Ébredő Szexualitás Blog
Szőr, vagy nem szőr?

Döbbenten hallottam több pasitól is, hogy attól fél, nem tartják normálisnak, hogy a természetes punci szőrzetre gerjed. Csak félve meri bevallani. Gergő is ezt mondta a legutóbbi videónkban .

Leány legyen a talpán, aki tud dönteni, milyen fazont válasszon. Az egyik tábor a csupasz puncira bukik, a másik azt mondja, neki nem kell "gyerek pina". Jó, persze, ha valaki csak egy partnernek akar tetszeni, akkor egyszerűen meg lehet kérdezni őt, válasszon.

Csak aztán erre jönnek az önismereti guruk, akik megkérdezik:

"Jó, de te milyet szeretsz?"

pussycollage.jpg Saját rajzok.

Igen, akarhatok magamnak is tetszeni. Csakhogy, ha tegyük fel nekem a természetes dzsungel tetszik (mert amúgy nekem igenis tetszene, ha dúsabb lenne az én bundácskám), a pasim viszont ...

Tovább Szólj hozzá

szégyen szőr szép vagyok

2017. jún 16.

Amitől szépségkirálynőnek éreztem magam

írta: Ébredő Szexualitás Blog
Amitől szépségkirálynőnek éreztem magam

- Táncolj szexin, mutasd meg a nőiességed! Közben pedig segítsd a többi nőt, hogy ők is még jobban megélhessék saját szépségüket! – kérte trénerünk, Maya ma reggel a  Heart & Sexuality Magyarország  workshopján .

Én egyenesen repültem! Kecsesnek és játékosnak éreztem magam, mint egy flamingó. Csodálatosan éreztem magam a bőrömben. De aztán jött a sokk a következő instrukcióval:

- És most lépjetek oda a partneretekhez és súgjátok oda a fülébe, hogy mi tetszik nektek benne!

Teljesen lefagytam. Azt éreztem ugyanis, hogy a nő, akivel együtt táncoltam, olyan lélegzetelállítóan szép, kecses, olyan csodálatosan nőies és kívánatos, hogy arra nincsenek szavak. Képtelennek éreztem magam, hogy kifejezzem magam, ő viszont ...

Tovább Szólj hozzá

szép vagyok

2017. jún 15.

A szexualitás csodálatos és a puncid is az - mondja anyám

írta: Ébredő Szexualitás Blog
A szexualitás csodálatos és a puncid is az - mondja anyám

Ma is eljátszhattam, hogy az ideális anyámmal beszélgetek a Heart & Sexuality Magyarország  workshopján. Azzal a nővel, aki, ha egy tökéletes világban élnénk, tökéletes támaszt és nevelést tudott volna nekem adni. (Például azért, mert ő is tökéletes nevelést kapott és tudja, mit hogy csinál a legjobban.)

A mai játék során megmondtam az ideális anyámnak, mit szeretnék tőle hallani.

Mindebben szerintem az a kulcs, hogy ÉN végre kifejeztem az igényeimet. Merthogy szerencsétlen mégis honnan tudná, nekem mi a jó, ha én sosem mondom ki?
Terapeutánk, Maya is rávilágított, hogy az európai nők nagyon nagy hányada nem kapott megfelelő szexuális felvilágosítást, köztük az én anyám sem. Akkor meg mégis honnan tudhatná, ő mit tegyen?

...
Tovább Szólj hozzá

terápia félelem felvilágosítás punci szexi megfelelési kényszer jó kislány szép vagyok

2017. jún 14.

Tánc a puncimmal

írta: Ébredő Szexualitás Blog
Tánc a puncimmal

- Táncolj úgy, ahogy jól esik! – kérte trénerünk, Maya a  Heart & Sexuality Magyarország  workshopján.

- Ez könnyű! – gondoltam. Időtlen idők óta tudok már úgy táncolni, hogy ne érdekeljen, mit gondolnak mások. Csak le kell hunynom a szemem, és teljesen elengedem magam. Simán csinálok magamból bolondot, rázom a popsim, mint egy majom, görbítem a hátam, ugrálok fél lábon.

Aztán ma rájöttem: mégis csak van tabu a táncomban: az, hogy nem érek a saját testemhez. Nem simogatom magam, mert "az már nyilvános szex" lenne. Még az is, ha csak az arcom megcirógatnám…

pexels-photo-270856_1.jpegFotó: Pixabay  @ Pexels

De itt, egy ilyen biztonságos közegben, ahol tere van annak, hogy kipróbáljam magam, feszegessem a határaim, mégis miért nem merek ...

Tovább Szólj hozzá

terápia szégyen punci tabu lelkiismeret furdalás nem szabad jó kislány

2017. jún 10.

Kezdem megszeretni a puncim

írta: Ébredő Szexualitás Blog
Kezdem megszeretni a puncim

Sosem szerettem őt. Sőt, ha igazán őszinte vagyok, haragudtam rá. Sosem teljesítette a feléje támasztott elvárásokat. Akartam, hogy szeresse, ha simogatják, hogy rajongjon a férfiakért és az egekbe repítsen engem. Csakhogy ezt sosem tette meg. Nem engedelmeskedett.

Nézhetnénk fordítva is persze: én sem hallgattam meg sosem, én sem engedelmeskedtem neki. Ő bizsergett, én pedig csúnyák csöndre intettem még gyerekkoromban:

- Kussolj! Ez csúnya dolog! Ilyet nem szabad éreznünk! – és ezzel elfojtottam magamban minden gyönyört.

Ádám segített először, hogy meghalljam a puncim hangját: közvetített, mit tapasztalt, elmondta, mit csinált épp az én vaginám. Tolmácsolt köztünk addig, míg elkezdtem én is odafigyelni és érteni. Elkezdtem ...

Tovább Szólj hozzá

önkielégítés vágy punci lány lánnyal

2017. jún 08.

A vibrátorom a barátom

írta: Ébredő Szexualitás Blog
A vibrátorom a barátom

Ma jót vitatkoztam egy férfival a szexuális játékszerekről egy konferencia kávészünetében. Mostanában egyre többször történik velem ilyesmi. Megkérdezik, mivel foglalkozom, miről szól a blog és már jönnek is a teljesen szürreális beszélgetések, amiknek amúgy nem kéne szokatlannak lenniük, hisz miért ne beszélgethetnénk úgy a csikóizgatómról , mint a napelemekről?

Ez a férfi valahol azt olvasta valami szexológustól, hogy a szexuális játékszerek károsak. Rontja az orgazmus-készséget, vagy ilyesmi, hát utána olvastam.

A helyzet az, hogy egy kutatásban* hölgyek két csoportját tanulmányozták: akik sosem használtak vibrátort és akik rendszeresen tették ezt. Utóbbiaknál azt tapasztalták, hogy gyakrabban volt orgazmusuk, erősebb ...

Tovább Szólj hozzá

orgazmus vágy vibrátor

2017. jún 06.

Csak a testét akarom

írta: Ébredő Szexualitás Blog
Csak a testét akarom

Elmeséljem, min stresszelem mostanában magam? Azon, hogy "Jay igazából csak a pénzem miatt szeretett". Aztán ezt gyorsan megcáfotam azzal, hogy nem is csak az anyagi biztonságot adtam neki, hanem csodálatos szexet is. Na, ilyenkor aztán bekapcsol a következő hülyeségem: " a rohadéknak csak a testem kellett ".

Szépen végigzongoráztam ezt a gondolatsort (Byron Katie 4 kérdés módszerével) és vicces mód többek között arra jutottam, hogy 1. túlságosan is akarom vissza a pénzt, amit tőlem kapott, 2. leginkább az hiányzik, hogy megdugjon. "Vicces" - gondolom magamban - "ilyen, amikor "csak a testéért kell" valaki".

Szeretünk haragudni a pasikra amiatt, ha "csak arra kellünk nekik, hogy egy jót dughassanak". "Tárgyiasít minket" - gondoljuk és egy ...

Tovább Szólj hozzá

vágy

2017. jún 03.

A gyönyör halmozható

írta: Ébredő Szexualitás Blog
A gyönyör halmozható

Azt hiszem, valami olyasmi a célom, mint Janiék szexuális élete. 11 éve alkotnak egy párt és még mindig imádják egymást: egymás társaságát is és testét is. Amikor tanácsot kértem tőle, kiderült, hogy nem is nagyon volt még vágy nélküli időszakuk.

Szeretem a vágyat. Nem csak akarom (agyból), nem csak azt gondolom, hogy ettől leszek ... nem is tudom ... jó társ / nő / ember, ettől leszek normális (fú, ezt a baromságot, tudom), hanem tényleg szeretem, amikor kívánom a szexet. Amikor bizseregni kezd a puncim, vele mosolygok. 

Az ilyen történetek, mint Janiéké mozgatnak előre. Hitet adnak, hogy igenis lehetséges az, amit meg szeretnék élni. Tudom, hogy ha tovább gyógyítom magam, tovább oldom a blokkjaimat, gyomlálom a hiedelmeimet, ...

Tovább Szólj hozzá

könyv vágy multiorgazmus

2017. jún 01.

Mennyi szex elég egy jó kapcsolatban?

írta: Ébredő Szexualitás Blog
Mennyi szex elég egy jó kapcsolatban?

Elegem van azokból a statisztikákból, amik azt taglalják, hogy mennyit szexel az átlag. Létezik az, aki nem kezdi egyből összevetni magát az átlaggal? És persze, ha már hasonlítgatok, akkor nem ahhoz kezdem el mérni magam, ami az én országomban jellemző, hanem a legaktívabb népek átlagához.

Rakok ide neked számokat, hogy jobban átérezd:

  • A 25 és 34 év közöttiek átlagosan 108-szor szexelnek egy évben. (Ebbe a korosztályba esek én.) A legtöbbet amúgy a 35 és 44 között szexelnek a Durex statisztikái szerint. (Ez pedig jövőre lesz aktuális nálam.)
  • Az emberek leginkább hétvégén vágynak az együttlétre. A hétfő és kedd lelombozóan hat ránk.
  • A görögök a legforróbb vérűek, ők átlagosan 164-szer szeretkeznek, míg a ...
Tovább Szólj hozzá

aggodalom elvárások csökkent libidó beparáztam

2017. máj 30.

Tanuld meg szeretni a tested!

írta: Ébredő Szexualitás Blog
Tanuld meg szeretni a tested!

Te szép vagy? Hogy érzed magad, mikor a tükörbe nézel? És amikor a párod lát téged meztelenül? 

Egy kutatás szerint a nők 90%-a rosszul érzi magát, ha tükörbe néz. Hiába gyönyörű az a hölgy, aki visszaköszön ránk, hiába hevernek a lábunk előtt a férfiak és dicsérnek ismerőseink, mi attól még hajlamosak vagyunk a hibákat keresni: itt egy kicsit sok, ott az nem kéne. Ebben a lelkiállapotban pedig már nem tudunk mosolyogni, odalesz a ragyogásunk, ettől pedig csak még komorabb lesz az a kép a tükörben.

Kislány koromban imádtam a tükör előtt billegni. Talán még kamaszként is az volt az egyik kedvencem, hogy esténként mindenféle ruhakölteményeket tekertem magamra a törölközőből. Vigyorogtam, grimaszoltam, barátkoztam az ...

Tovább Szólj hozzá

jó nő meztelenség tükör előtt szép vagyok

2017. máj 28.

Ölelj rövidebben!

írta: Ébredő Szexualitás Blog
Ölelj rövidebben!

"Napi négy ölelés kell a túléléshez, nyolc a szinten tartáshoz és tizenkettő a gyarapodáshoz" - állítja Virginia Satir amerikai pszichológus. Más cikk napi 14-et, harmadik 7-et mond, van aki pedig 20 másodpercre esküszik.

Doris Wolf szerint „Az érintés hiánya sokkal súlyosabb lelki zavarokat okoz, mint a szex hiánya.”

Egyvalamiben azonban mind egyetértenek: az ölelés fontos, építő, tápláló. Megnyugvást ad, önbizalmat épít. Én is imádom - többnyire. De olyan is van, hogy túl sok!

Egyre többet mozgok olyan közösségekben, ahol a hosszú, mély ölelések divatosak köszönésképp és egyre inkább azt veszem észre magamon, hogy igyekszem kimenekülni belőlük.

pexels-photo-215482.jpeg Fotó: Unsplash @ Pexels

Nem nagyon van választásom, általában ...

Tovább Szólj hozzá

programajánló jelenlét nem megy

2017. máj 26.

Poliamoria az ágyban - 7 ok, amiért imádom

írta: Ébredő Szexualitás Blog
Poliamoria az ágyban - 7 ok, amiért imádom

Igen, sok a logisztika és nehéz a nemi betegségekkel, ahogy azt már írtam , de az igazság az, hogy imádok poliamor lenni. Mégis én azt mondanám, a pozitívumok, messze túlszárnyalják a nehézségeket az én többszerelmű életemben.

"POLIAMOR (TÖBBSZERELMŰ) IRÁNYULTSÁGÚ AZ, AKI KÉPES ÉS AKAR EGYNÉL TÖBB PARTNERHEZ SZERELEMMEL KÖTŐDNI , VELÜK PÁRKAPCSOLATOT FENNTARTANI, ÉS EZT PARTNEREI TUDTÁVAL ÉS BELEEGYEZÉSÉVEL TESZI, RÉSZÜKRE MÁS PARTNEREKKEL KÖTENDŐ KAPCSOLAT SZABADSÁGÁT MEGADJA." FORRÁS: POLIAMORIA MAGYARORSZÁG

Két éve élek nyitott , poliamor kapcsolatban (mert amúgy nem minden poli kapcsolat nyitott, lásd polihűség ), ez az időszak pedig millió csodát hozott az életembe. Hogy miket is?

1. Csoportszex

Lányok, ha ...

Tovább Szólj hozzá

poliamoria gruppen fantázia biszexuális előjáték libidó jó nő nyitott kapcsolat lány lánnyal

2017. máj 24.

Poliamoria és a szex - A nehézségek

írta: Ébredő Szexualitás Blog
Poliamoria és a szex - A nehézségek

A több szexuális partner nagyobb felelősséget jelent. Márpedig, ha valaki többszerelmű és van olyan szerencsés, hogy nem csak szívében az, de meg is élheti, hogy egyszerre többeket szeressen szerelemmel, valószínű, hogy abból együttlét is lesz: ketten, vagy akár többen.

"Poliamor (többszerelmű) irányultságú az, aki képes és akar egynél több partnerhez szerelemmel kötődni , velük párkapcsolatot fenntartani, és ezt partnerei tudtával és beleegyezésével teszi, részükre más partnerekkel kötendő kapcsolat szabadságát megadja." Forrás: Poliamoria Magyarország

Nekem is több partnerem van, csak úgy, mint a partnereimnek. Van, akit szerelemből szeretek, van, akit máshogy és van, akivel még csak most ismerkedek. Sőt, nem vagyok ...

Tovább Szólj hozzá

félelem poliamoria hüvelygomba nemibetegség HPV

2017. máj 21.

Mit mondjak aktus közben?

írta: Ébredő Szexualitás Blog
Mit mondjak aktus közben?

Még nem sikerült eldöntenem, izgat-e engem, ha beszélnek hozzám szex közben. Egyszerre szeretem és taszít.

A jó oldala az, hogy a jelenben tart. A síri csendben ugyanis hajlamos vagyok elkalandozni a testemből és elkezdeni tervezni a másnapi teendőket, átrendezni a lakást, vagy újraírni azt a régi beszélgetést a főnökömmel. Ilyenkor jól jön a „Bébi, kívánsz?” kérdés. Hirtelen muszáj lesz mégiscsak a szexszel foglalkoznom, ami jó.

Ugyanakkor a „Szereted a faszomat?” kérdést már kevésbé szívlelem. Például azért, mert még mindig van bennem egyfajta félelem a péniszekkel kapcsolatban. Valahogy még nem tudom őket őszintén csodálni és imádni. Amikor azt mondom, „Imádom!”, valahol igazából hazudok. Közben pedig nem ...

Tovább Szólj hozzá

programajánló vágy jelenlét lelkiismeret furdalás beszélni szex közben

2017. máj 19.

Mennyi erotika elfogadott nyilvános helyen?

írta: Ébredő Szexualitás Blog
Mennyi erotika elfogadott nyilvános helyen?

Mit lehet és mit nem lehet? Már azóta foglalkoztat ez a kérdés, mióta gimiben egyszer ránk szólt az igazgatóhelyettes:
- A magánélet eme megnyilvánulásai nem az iskola folyosójára tartoznak. - Máig visszhangzik a mondata a fülemben, amit azért kaptunk, mert a srác ölében ülve csókolóztunk.

Persze semmiben sem gátolt meg ez a jövőre nézve. Emlékszem egy kanadai pasimra, akivel vadul smároltam Krakkó utcáin: szegénykém, tök zavarban volt.

Engem egyrészt izgat a nyilvánosság, másrészt el nem tudom képzelni, mit kéne ezen szégyellnem, vagy mit árthatok vele. Persze, tudom, aki magányos, annak szarul eshet. Hát, kérem szépen, akkor ennyi erővel a drága autód sem parkolhatod az utcán, mert rosszul eshet annak, akinek nem futja rá. ...

Tovább Szólj hozzá

csók vágy erkölcs prűd felizgultam

2017. máj 17.

Kérdés nélkül letapiznak

írta: Ébredő Szexualitás Blog
Kérdés nélkül letapiznak

Totál felháborodok mindig, amikor egy szórakozóhelyen táncolok békésen, egy csávó pedig odalép mögém és kérdés nélkül hozzám dörgölőzik. Esélyt sem ad arra, hogy pl. megnézzem először, kivel van dolgom, nem kér fel táncolni, egyszerűen azt várja, hogy vakon  elfogadjam az érintését, akárki is ő.

Idegesítenek ezek a szituációk, ezért jobbnak látom megérteni őket, hogy aztán el tudjam fogadni őket.

Persze az első gondolatom nem az, hogy szeretnék empatikus lenni, hanem az, hogy felháborodok és szeretném megváltoztatni az egész világot. Szeretném, ha ezek a fickók megértenék, hogy ROSSZ a módszerük. Szeretnék az arcukba üvölteni és móresre tanítani őket. 

Jó lenne, ha ezek a pasik belegondolnának, milyen lenne, ha ...

Tovább Szólj hozzá

kikényszerített szex

2017. máj 16.

A szeretkezés, ami a csontomig hatol

írta: Ébredő Szexualitás Blog
A szeretkezés, ami a csontomig hatol

Hiányzik, hogy átjárjon a szex. Talán ez a legjobb kifejezés rá. Idejét sem tudom, mikor szeretkeztem utoljára olyan igazán hatalmasat. 

Érzek valami űrt a testemben. Érzem, ahogy hiányzik egy farok, ami kitölt. Nem csak úgy egy menet erejéig, hanem kitölt térben és időben. A lelkemig hatol és eltűnik tőle a valóság.

Nem egy orgazmusra vágyom és nem kettőre. Az egybefonódás hiányzik, az összekapcsolódás. Amikor az egész testemet átjárja a kéj és a csontomig hatol.

dress-864107_640.jpgFotó: LisaLiza @ Pixabay

Nem kaptam ilyet sokszor az életben. Talán csak pár alkalommal Jay-el. Azok a szeretkezések egészen földön túliak voltak és megmagyarázhatatlanok. Azt éreztem, megérkeztem. Végre megérkeztem a testembe. Nem tudom, mi volt a titka, miért ...

Tovább Szólj hozzá

orgazmus vágy

2017. máj 14.

Szabad péniszt nézegetni?

írta: Ébredő Szexualitás Blog
Szabad péniszt nézegetni?

Beleakadtam egy képbe, ami egy péniszt ábrázol. Fotó, teljesen élethű. Nem is pornós, teljesen életszerű, amolyan "rendes, igazi" pénisz. Még egy korábbi bejegyzésemhez használtam illusztrációnak, amikor még nem figyeltem arra, hogy bárhol olvashatóak legyenek a bejegyzéseim - ne legyen ciki munkahelyen, vagy a metrón megnyitni.

Olyan helyzetben nyitottam meg a képet, ahol egyáltalán nem gáz, ha kiderül, hogy ezt nézem. Mégis igyekeztem a lehető leggyorsabban tovább görgetni a képernyőt és törölni a képet a számítógépről is.

Miért van ez még mindig bennem, hogy a fasz csúnya? De nem csak, hogy nem attraktív, de még úgy is érzem, rossz kislány vagyok, ha ilyen képet nézek. Még úgy is, ha nem tetszik, amit látok.

Mégis mi ...

Tovább Szólj hozzá

fasz szégyen jó kislány