Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ébredő szexualitás

Punci a tükörben

2018. júl 16.

Vulkánkitörés

írta: Polilili
Vulkánkitörés

Elélvezett, és ezzel vége lett a szeretkezésnek. Ahogy szokott lenni, a férfinál volt a végszó. Vigyorogva elalélt , boldogan feküdt alattam, úszott az orgazmus mámorában, én pedig bár örültem az örömének, azt éreztem, mentem felrobbanok.

Nem ritka ez az eset. Gyakorlatilag a legtöbb szeretkezés végén úgy érzem magam, mint egy kitörés előtt álló vulkán. Érzem, hogy gyűlik bennem a feszültség, de nem értem, mi az, mi az oka, miért történik bennem ez. Küzdök a könnyeimmel , hogy ne rontsam el a partnerem orgazmus-élményét, úgyhogy rázárom a fedőt a kitörés előtt álló vulkánra, és amíg ő alszik, én szépen lenyelem a könnyeim. Mindezt egyedül, titokban.

Tulajdonképpen azóta velem van ez a kitörés-közeli állapot, ...

Tovább Szólj hozzá

orgazmus sírás szexuális frusztráció

2018. júl 06.

Ki szeretne szeretkezni?

írta: Polilili
Ki szeretne szeretkezni?

Vannak olyan tipikus helyzetek, amikor általában szeretkezni kezdünk: tipikus napszakok, helyszínek, napok. Ez talán a legtöbb kapcsolatra jellemző, nekem legalább is a legtöbbre az volt. Volt, akivel hétvégenként. Volt, akivel reggeli után. És volt, akivel nagy beszélgetéseket követően.

Spontán jöttek létre ezek a szokások. Valahogy mindig úgy alakult, hogy bizonyos helyzetekből az ágyban (vagy a füvön) kötöttünk ki. Egy idő után ezek rutinná váltak, és én már akkor is kezdeményeztem, amikor igazából egyikünk sem kívánta a szexet. Mert addigra megszoktam, hogy ilyen helyzetekben szex van, és feltételeztem, hogy ő ezt akarja. Az ő szükségletét pedig „ ki kell elégíteni ”.

Csak két dologról nem győződtem meg: hogy ő ...

Tovább Szólj hozzá

vágy nem kívánom

2018. júl 03.

15 hiedelem, ami a gyönyör útjában áll

írta: Polilili
15 hiedelem, ami a gyönyör útjában áll

Francia kutatók összeállítottak egy listát ( forrás ) a szexualitást övező téves hiedelmekről, irreális várakozásokról. Miért fontos ez? Ők úgy vélik, minél több állítást érzel igaznak, annál valószínűbb, hogy szexuális problémáid, nehézségeid vannak - vagy annál valószínűbb, hogy nem vagy maximálisan szabad a szexben.

Ezek mindegyike megérne egy külön cikket, az biztos...

1. Csak a melegeknek okoz örömöt az anális szex.

2. Csak a melegeknek okoz izgalmat az anális izgatás.

3. A nőknek nem okoz örömöt az anális szex.

Ó, csacskaság! Sokáig én is azt hittem, hogy ez egy mocskos dolog, egészen addig, míg egy olyan partnerre nem akadtam, aki tudta, hogyan érdemes izgatni egy popsit . Honnan tudta? Onnan, hogy még ...

Tovább Szólj hozzá

önkielégítés orgazmus szégyen anális szex szexi megcsalás nem szabad szexuális játékszer orgazmuskényszer

2018. jún 26.

Hogyan lehet jobb a szex óvszerrel?

írta: Polilili
Hogyan lehet jobb a szex óvszerrel?

Szeretnék egy útmutatót arra, hogyan lehet élvezettel használni a kondomokat. Mármint hogyan lehet például gördülékenyen elővenni és felhúzni. Mert én még nem éltem át olyan aktust, ahol ne jelentett volna fennakadást a gumihúzás.

Ahogy a lenti videót készítettem az óvszerekről, felmerült bennem, hogy basszus, nekem gyakorolnom kéne a használatukat. Mármint konkrétan fogni egy dildót (vagy akár uborkát), meg pár doboz olcsó gumit, és begyakorolni a felhúzását. Persze ez még nem ugyanaz, mert egyiknek sincs fitymája, meg jóval keményebbek, mint egy pénisz (lehet, krinolin kéne inkább), de legalább magabiztosabbá válok. Mert elképesztő kiábrándító, amikor megpróbálom felapplikálni a partneremre, de elakadok, és a végén ...

Tovább Szólj hozzá

fasz óvszer sperma óvszerfelhúzás

2018. jún 22.

Ilyen volt a punci-masszázs

írta: Polilili
Ilyen volt a punci-masszázs

Izgatottan vártam a masszázst . Bevallom, abban reménykedtem, hogy szuperjó érzés lesz, és hogy megnyit majd olyan kapukat bennem, amiknek nem is tudok a létezéséről. Azt vártam, hogy felébreszti majd a hüvelyem addig alvó részeit.

Tudni kell az intim-masszázsról , hogy sokféle dolog történhet velünk közben, amit persze tudtam előre. Tudtam, hogy lehet, hogy nehéz lesz, és lehet, hogy csodálatos. Lehet, hogy felszakít régi sebeket és bőgni, zokogni, üvölteni fogok, meg az is lehet, hogy az egekig emel.

Az első alkalom engem a poklok legmélyére rántott le. Nem azért, mert rossz volt a masszőr – épp ellenkezőleg: nagyon is ügyes volt. És nem gondolom, hogy baj, hogy így történt. Egyszerűen szükségszerű volt, hogy ezek az érzések, ...

Tovább Szólj hozzá

félelem masszázs yoni masszázs intim-masszázs gyerekkori szexuális abúzus

2018. jún 18.

A legjobb óvszer? - Nyereményjáték

írta: Polilili
A legjobb óvszer? - Nyereményjáték

Megtaláltad már az igazit? Azt az óvszert, amit igazán szeretsz használni?

Támadt egy ötletem. Szeretnék nektek segíteni megtalálni az igazit.

Ezért felkerestem a Vágyaim.hu-t, és együtt karöltve szerveztünk nektek egy nyereményjátékot, mely során értékes óvszer válogatás csomaggal lehettek gazdagabbak.

Három nyertest fogok véletlenszerűen kisorsolni a nyereményjáték lezárultával, de hogy ne csak a három nyertes tudja meg, hogy milyenek a különböző típusú óvszerek.

Arra kérem őket, hogy írják meg (vagy meséljék el hangüzenetben, esetleg videóüzenetben), melyik, hogy tetszett nekik. Ezt pedig megosztom majd minden olvasóval!

Azaz: tényleges óvszer tesztelőket keresünk. :)

nyeremenyjatek.png

Ha érdekel a játék, és az élményt ...

Tovább Szólj hozzá

óvszer

2018. jún 16.

Az igazi férfi erősebb a farkánál

írta: Polilili
Az igazi férfi erősebb a farkánál

Az udvarlás bajnokai számomra a török férfiak. Ők voltak eddig azok, akik a legjobban le tudtak venni a lábamról. Végiggondoltam, mi a titkuk.

A franciákat tartják a romantika bajnokának, de nekem valahogy sosem jöttek be. Nem, mintha én olyan nagyon bejönnék nekik… Lehet, megérezték, hogy nem tetszenek. Olaszok, spanyolok? Szintén semmi közöm hozzájuk. Tudom, ez most erős általánosítás, de nagy többségben ez volt az igazság.

A német srácokat már sokkal jobban tudtam kedvelni. És ők is engem. Nagyon jól kijöttünk egymással, jókat viccelődtünk, buliztunk régen német fiúkkal. De szerintem ez az időszakom már elmúlt. Miért? Mert ők még inkább a fejemnek tetszettek, és nem a puncimnak . És azóta felébredt bennem a tűz .

man-2308464_640.jpg...

Tovább Szólj hozzá

vágy szexi kezdeményezés

2018. jún 12.

Biszex vágyak

írta: Polilili
Biszex vágyak

Mennyire vagy szabad a gátlásoktól a szexben? Hozzá tudnál érni egy azonos neműhöz is? Akár az intim testrészeihez is? És ha amúgy úgy érzed, nem vonzódsz ahhoz a nemhez?

Egyszer elmesélte nekem egy férfi, hogy amikor életükben először hármasoztak , és ment a bénázás, segített a másik férfinak, hogy be tudjon hatolni a barátnőjébe. Konkrétan besegítette kézzel a másik férfi péniszét . Rád milyen hatással van ez a történet? Engem lenyűgöz!

Mindig is szomorúsággal töltött el, amikor láttam, hogy tud taszítani egy férfit egy másik férfi közelsége. Sőt, kimondottan taszító számomra, amikor valaki ennyire irtózik a saját neme közeledésétől. És itt most nem csak szexuális közeledésre gondolok, hanem arra is, amikor ...

Tovább Szólj hozzá

szégyen vágy biszexuális lány lánnyal

2018. jún 11.

A farok nem elég

írta: Polilili
A farok nem elég

Szeretne szexelni velem. Direkt nem más szót használok. Sok olyan olvasói levelet kapok férfiaktól, amiben kifejtik, mit szeretnének csinálni velem. Van, aki látni szeretne, van, aki a nyelvével érezni, van, aki belém hatolni. Ismeretlen emberek ők mind, akik még sosem láttak, maximum videón .

Te hogyan reagálnál az ilyen megkeresésekre?

Én próbálok empatikus lenni. Megértem, hogy ki van éhezve. De azt már nehezen érzem át, hogy hogyan tud egy képre ráizgulni. Tévedés ne essék, nem ítélem el, csak én tudom nehezen elképzelni ezt, hisz én alapból egy képre nem tudok felizgulni. Pornóra sem. Nekem valahogy kell az egész: a látvány, a mozdulatok, az illat, érezni az erejét, a határozottságát és lágyságát, látni a tekintetét…

pava.jpeg...

Tovább Szólj hozzá

olvasói levél vágy kielégülés kezdeményezés visszautasítás

2018. jún 08.

Te és a szex – A benned rejlő kincsek - Önismereti tábor

írta: Polilili
Te és a szex – A benned rejlő kincsek - Önismereti tábor

Te és a szex – A benned rejlő kincsek

Önismereti tábor

A szexben az az egyik legjobb, hogy akármilyen jó is most, mindig lehet még jobb! Mindig lehet fejleszteni a saját magadhoz, és a párodhoz való viszonyodat. Egy igazi csoda jön létre, ha képesek vagytok még jobban mélyíteni egymás- és saját magatok ismeretét, és a köztetek levő intimitást.

Neked szól ez a tábor akkor is, ha van párod, vagy ha nincs.

Az együtt töltött 4 nap célja, hogy egy támogató, nyitott közegben, jó hangulatban beszélgessünk olyan témákról, amik a hétköznapokban tabunak számítanak. Olyan befogadó csoportot szeretnék létrehozni, ahol bármilyen titkod biztonságban megoszthatod, és bármit megkérdezhetsz a többiektől. Természetesen ehhez én a ...

Tovább Szólj hozzá

programajánló beszélni a szexről

2018. jún 06.

Ébredő punci

írta: Polilili
Ébredő punci

Érzem, hogy végre kezd szabaddá válni a puncim. Bizsereg, ujjong, nyílik. Valami nagy változás indult el, és ennek rettentően örülök! Elmesélem, mi történt.

Nem voltak tökéletesek a szüleim. Nehéz beismernem, de sok mindenben hibáztak. De ne higyjétek, hogy most vádolni akarom őket! Nem. Szegények, nem tudhatták, mit kell kezdeni egy kislánnyal, akiben ott mocorog a szexuális energia . Mert nekik sem tanította ezt meg soha senki.

Te emlékszel, hogy reagáltak arra, amikor elkezdted felfedezni, milyen izgalmas a fütyid/puncid? Örömmel fogadták, megrémültek, vagy valami más történt? Ha nem emlékszel, hogy képzeled, hogy történhetett?

A helyzet az, hogy szexuális lények vagyunk. És nem csak kamaszkortól, hanem már egészen pici ...

Tovább Szólj hozzá

terápia punci

2018. jún 03.

Megcsalásnak számít az intim masszázs?

írta: Polilili
Megcsalásnak számít az intim masszázs?

Neked mit szólna a párod, ha bejelentenéd, hogy szeretnél elmenni intim masszázsra ? Vagy ha ő kérné, hogy elmehessen? Egyáltalán kell az ilyenhez engedélyt kérni?

Bejelentkeztem egy masszőrhöz, akiről egy olvasóm azt írta, az ország legjobb masszőre. Engem meggyőzött, főleg, hogy már többször találkoztam személyesen Kristóf Istvánnal , és éreztem, hogy megnyugtató személyisége segíteni fog abban, hogy meg tudjak nyílni előtte. Mert akárkihez nem érdemes elmenni egy ilyen masszázsra – ezt már írtam .

joni-masszazsra-keszulok.jpgFotó:  Aily Torres ,   Unsplash

Egyszerre lelkesedtem és féltem. Lelkesedtem, mert tudom, érzem, hogy egy ilyen masszázs-terápia nagyon sokat segíthet szexuális blokkjaim feloldásában, és bevallom, azt is vártam, hogy ...

Tovább Szólj hozzá

terápia masszázs megcsalás megnyílás yoni masszázs intim-masszázs

2018. máj 28.

Szabadon megélt vágyak bulija - Hedonista beszámoló

írta: Polilili
Szabadon megélt vágyak bulija - Hedonista beszámoló

Van néhány hely, ahol bármilyen szokatlan dolog is az, ami izgat téged szexuálisan, azt nem kell takargatnod . Olyan hely, ahol nem érzed, hogy fura vagy, ahol lehetsz önmagad. Ilyen a Hedonista Party , melyről most egy olvasóm, Johanna beszámolóját szeretném veletek megosztani:

" Végül egyedül mentem a buliba, és az volt az érdekes, hogy tök komfortosan éreztem magam így.

Egy átlag buliban szerintem fél óra múlva jött volna egy nyomulós pasi: "Szia cica, van gazdád?". Ezzel szemben itt valahogy olyan benyomás alakult ki bennem, hogy sokkal nagyobb tisztelettel vannak az emberek a másik irányába, nagyobb a személyes tér, és senki sem tolakodik. Lehet, hogy a pokol később szabadult el, és az elején még mindenki meg volt szeppenve, nem tudom... ...

Tovább Szólj hozzá

perverz vágy masszázs hedonista BDSM lingam-masszázs

2018. máj 25.

A legnépszerűbb puncifrizura

írta: Polilili
A legnépszerűbb puncifrizura

Azt gyanítom, egészen rémisztő lenne az eredmény, ha kiszámolnánk, mennyi időt töltünk életünk során szőrtelenítéssel. Férfiak és nők is. Mindez persze igazából csak divat. Tudom, van, aki szerint higiénikusabb szőrtelenül, mások szerint meg pont nem. Czutor Zoli szerint például határozottan nem az, lásd a lenti videóban.

Mire tippelsz, mi manapság a legnépszerűbb? A simára borotvált, vagy a helyes kis formára vágott, rövid szőrzet? Mit szeretnek a nők, és mit a férfiak? Tavaly készítettem egy kérdőívet, amit a legnagyobb meglepetésemre 14 ezren ki is töltöttek! Jöjjön hát a 2017 -es év összegzése, illetve ünnepélyesen megnyitom a szavazást a 2018-as nyár intim legkedveltebb női és férfi fazonjaira!

intim_borotvalkozas_gyanta_bikinivonal.jpgPhoto by  Vidar ...

Tovább Szólj hozzá

szexi gyanta szőr

2018. máj 22.

A nagy óvszer teszt

írta: Polilili
A nagy óvszer teszt

Milyen a jó óvszer? Ízlés kérdése. Számomra a minél természetesebb, észrevétlenebb típus a nyerő. Ne legyen illata, színe, íze, mintázata, és minél kisebb fennakadást okozzon, azaz könnyű legyen kibontani és ne kelljen azon agyalni, melyik a teteje. Mintha ott se lenne…

Mostanában több típust is teszteltünk. Ahogy írtam , nem volt könnyű feladat. De most jöttem rá, hogy mi volt ennek az egyik fő oka: az, hogy nem szeretjük az óvszert. Úgy értem, inkább egyfajta akadályozó tényezőként tekintünk rá , amit használni kell, ami kellemetlen, amit szar felhelyezni, mert megakaszt és kizökkent a szenvedélyből, amiből hulladék keletkezik, ami útban van, ami miatt kevesebbet érzünk a másikból. De mi lenne, ha átprogramoznánk az ...

Tovább Szólj hozzá

óvszer

2018. máj 16.

Hogyan szerettem meg a szexet? - Polilili előadás az Everness fesztiválon - 2018.06.21.

írta: Polilili
Hogyan szerettem meg a szexet? - Polilili előadás az Everness fesztiválon - 2018.06.21.

Megszerettem a szexet – Ébredő Szexualitás

Programvezető: Polilili (Ébredő Szexualitás blog írója)
Helyszín: Balaton - Alsóörs

Program típusa: beszélgetés

Időpontja: 2018.06.21. 12:30-kor kezdődik. A program másfél órás.

A beszélgetést követően lesz egy kerekasztal beszélgetésem is Eszterrel, Krisztivel, Jánossal, Szex-Túlevés-Klimax-Elakadások címmel. Dátum: 2018.06.21. 14:00-kor kezdődik. A program másfél órás.

everness_2_fb_cover.png

31 éves koromig a szex csak kötelesség, nyűg volt az életemben. Hittem, hogy lehet élvezni, de nem ment. Hosszú út vezetett odáig, hogy a saját gyönyöröm útjába állított falakat elkezdjem sorba ledönteni. Mára számtalan sikert tudhatok magaménak: vannak orgazmusaim és megszerettem az együttléteket. ...

Tovább Szólj hozzá

2018. máj 16.

Hogyan szerettem meg a szexet? - Polilili előadás Waldorfeszten - 2018.06.01.

írta: Polilili
Hogyan szerettem meg a szexet? - Polilili előadás Waldorfeszten - 2018.06.01.

Megszerettem a szexet – Ébredő Szexualitás

Programvezető: Polilili (Ébredő Szexualitás blog írója)
Helyszín: Szőnyi Tábor, Zebegény

Program típusa: beszélgetés

Időpontja: 2018.06.01. 19:30-kor kezdődik. A program egy órás.

waldorfest_fb_cover.png

31 éves koromig a szex csak kötelesség, nyűg volt az életemben. Hittem, hogy lehet élvezni, de nem ment. Hosszú út vezetett odáig, hogy a saját gyönyöröm útjába állított falakat elkezdjem sorba ledönteni. Mára számtalan sikert tudhatok magaménak: vannak orgazmusaim és megszerettem az együttléteket. Honnan indultam és hogy csináltam? – megosztom veled interaktív előadásomban, ahol remélem, Te is mesélsz majd saját utadról, elakadásaidról és felismeréseidről.

Elindultam egy úton, hogy megtaláljam ...

Tovább Szólj hozzá

2018. máj 15.

A punci bölcsessége

írta: Polilili
A punci bölcsessége

A punci nem hülye. És nem csak egy testrész, kikéri magának. Lelke van, akarata, hangulatai, érzései. Van, hogy szomorú, van, hogy dühös, van, hogy boldog, nyitott, de hatással van rá a stressz, a veszekedés . Tud félni, tud bizalmatlan lenni és tud rajongani, megnyílni.

Az, hogy hogy van épp a punci, függ a nőtől, akihez tartozik : neki milyen a személyisége, miket élt át korábban, milyen örömök, vagy épp traumák kísérték az életét. Függ a nő aznapi hangulatától is, de még attól is, mit mondott neki a főnöke. És függ a partnertől is, aki közelít felé . Milyen volt vele korábban, milyen közös élményeik voltak eddig? Meg lehet benne bízni ezek alapján? Vajon ez a partner mindig odafigyelt arra, mire vágyik a punci, vagy csak úgy ...

Tovább Szólj hozzá

vágy punci hüvelygomba

2018. máj 12.

Beöltözős szex

írta: Polilili
Beöltözős szex

Beöltöztél már valaha egy légyotthoz? Esetleg szereted a jelmezeket? Emlékszem, jó 10 évvel ezelőtt megosztotta velem egy barátnőm, hogy van egy nővérke-ruhája, amit imád hordani. Akkor még sajnos túl szégyellős voltam, és nem kérdeztem meg a részletekről, pedig bevallom, nagyon érdekelt. Miért? Mert el sem tudtam képzelni magam egy ilyen helyzetben.

Persze gondolhatjátok, hogy nem arról van szó, hogy elítélném a szerepjátékokat! Egyszerűen csak képtelen voltam elképzelni magam, ahogy eljátszom a szexi nővérkét. Főként azért, mert nem éreztem magam szexinek, huncutnak. A gyönyör mélyebb ismerete nélkül rettentő nehéz volt ebbe beleélni magam.

szexi_noverke_jelmez.jpg Fotó: Pixabay

Bevallom, azóta is alig várom, amikor eljutok arra a "szintre", ...

Tovább Szólj hozzá

fantázia BDSM szexi ruha

2018. máj 09.

Erotikus, buja, extrém buli Pásztor Annával - újra nyereményjáték!

írta: Polilili
Erotikus, buja, extrém buli Pásztor Annával - újra nyereményjáték!

Erotikus, buja, minőségi... Ezekkel a jelzőkkel írta le Pásztor Anna az általa megálmodott bulit, amiről már korábban is írtam . Ha tetszett az előző, vagy ha szívesen megnéznéd a következőt, itt a lehetőség, hogy újra belépőt nyerj a bulira - csakhogy ezáltal 4db páros belépőt is kisorsolok !

Mire számíts a buliban? Erről mesél a lenti videómban Anna személyesen. De azért írok én is némi ízelítőt: lesz shibari (kötözés) bemutató, rúdtánc, Frenák Pál Társulat, és még sok egyéb minőségi showelem. És persze ne felejts el kiöltözni-beöltözni-levetkőzni. Itt, ezen az estén az lehetsz, aki a hétköznapokban nem - vagy az, amit szeretnél kipróbálni. hedonista_nyeremenyjatek2v2.png

A részvételhez  
1. töltsd ki az alábbi űrlapot ,
2. kedveld ezt a ...

Tovább Szólj hozzá