Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ébredő szexualitás

Punci a tükörben

2018. már 20.

Milyen a jó puncinyalás?

írta: Polilili
Milyen a jó puncinyalás?

Kaptam egy felkérést, hogy írjak egy cikket arról, mi a titka a jó nyalásnak . Leizzadtam a feladattól. Talán a szégyenérzet az oka, ami miatt hosszú éveken át képtelen voltam odafigyelni arra, konkrétan mi történik a pucimban. Elfojtottam az érzéseket. Emiatt aztán tényleg lövésem sem volt arról sem, nyalás közben mi történik. Úgy döntöttem hát, megkérdezlek titeket, kedves olvasók, nektek milyen bevált technikáitok vannak. Szerintem nagyon tanulságos válaszokat kaptam!

Szeretném kihangsúlyozni, hogy szerintem minden nő és minden pillanat mást kíván, nincs tuti recept. Így úgy gondolom, az alábbi írások inkább inspirációként szolgálhatnak, amikkel tudtok majd kísérletezni, ha szeretnétek.

Íme tehát a szerintem ...

Tovább Szólj hozzá

nyalás orális szex

2018. már 13.

Beszélgetéssorozat a nyitott kapcsolatokról - 03. 28.

írta: Polilili
Beszélgetéssorozat a nyitott kapcsolatokról - 03. 28.

1200x628.jpg

Működhet egy nyitott kapcsolat? Ha igen, hogyan? Kinek való, és kinek nem? Hogyan tudunk nyitni, hogyan vonjam be a párom? Milyen szabályokat fektessünk le a kapcsolatunkban? Szerelem, swinger, vagy valami más? 

Ehhez hasonló kérdéseket járunk körbe a mostani beszélgetéssorozatunk alkalmával is.

Minden alkalommal valami más téma kerül majd terítékre, így aztán érdemes eljönni minden alkalomra, de az se baj, ha csak egyszer-egyszer szeretnél bekapcsolódni.

Egy beszélgetésre, és ne egy frontális előadásra készülj. Ez egy kör, ahol nyitott szívvel és fülekkel hallgatjuk meg egymás történeteit. Ahol nyugodtan megoszthatod félelmeidet, örömeidet, és felteheted a kérdéseidet ezzel a tabu témával kapcsolatban.

Farkas Dániel ...

Tovább Szólj hozzá

programajánló szerelem poliamoria fantázia tabu swinger nyitottság nyitott kapcsolat szexuális vágyak beszélni a szexről Farkas Dániel beszélgetéssorozat beszélgetéssorozat a nyitott kapcsolatokról Polilili

2018. már 12.

Mennyi ideig hagyható szex nélkül a férfi?

írta: Polilili
Mennyi ideig hagyható szex nélkül a férfi?

A szexben mindent szabad – írtam le múltkor Bori Anitával való beszélgetésem alapján. Szabad bármit érezni és bármire vágyni. De tényleg így van ez?

Vajon meddig szabad nem vágyni a szexre?

Vannak időszakok, amikor bezárkózom és eluralkodnak rajtam a félelmeim. Olyankor egyáltalán nem kívánom a szexet. De ez nem olyan békés, „kösz, most nem kérek” állapot, hanem egy feszült, elvárásokkal teli időszak, ugyanis ennyi év önmunka alatt sem sikerült még kiirtanom magamból az elvárást, hogy egy párkapcsolatban nekem bizony szexelnem kell .

kapcsolat_szex_nelkul.jpgFotó:  Alexandra Gorn  ( Unsplash)

Peti megpróbált megnyugtatni, miután újra belementem egy olyan aktusba, amire a puncim nem állt készen:  "Innentől szerintem legyen az, hogy csak akkor ...

Tovább Szólj hozzá

megfelelési kényszer nem megy csökkent libidó kikényszerített szex nem kívánom

2018. már 06.

Az est, ahol mindenki szexi volt

írta: Polilili
Az est, ahol mindenki szexi volt

Szexi, ragyogó, huncut - arra vágytam, hogy ilyennek érezzem magam a Hedonista Party -ban. Igazából nem is annyira a buli érdekelt, mint az, hogy kicsinosítsanak, és egy szuper szexi ruhában ragyoghassak kívül-belül . Tudjátok, ez a téma már foglalkoztatott egy ideje, ezért is készítettem róla egy videót .

hedonista_1.jpg

Mert az, ahogyan kinézünk, a belsőnkre is hatással van . Ha vannak olyan napok, amikor tökéletesnek érzem a külsőmet, attól az önértékelésem is javul. Ebből a megfontolásból én már itthon is csak olyan melegítőt hordok, amiben szépnek érzem magam , és a játszós ruháim is olyanok, amiben csinosnak gondolom magam. Még a pizsamám is. Mert megérdemlem .

Nagyon vártam a Hedonista Party napját, hosszasan tervezgettük a ...

Tovább Szólj hozzá

programajánló szexi szexi ruha

2018. már 05.

Kommunikáció az ágyban - beszéd szavakkal és szavak nélkül - előadás 03.14.

írta: Polilili
Kommunikáció az ágyban - beszéd szavakkal és szavak nélkül  - előadás 03.14.

ver_2_esemenykep_2.pngHogyan kaphatod meg, amire igazán vágysz… Akárhol is tartasz a szexuális utadon, mindig van tovább. Csak néha nem tudod, hogy pontosan mi is az… vagy tudod, de nem tudod, hogyan kérd! Az is lehet, hogy jól kommunikálsz, de mégsem találod a szavakat, amikor együtt vagytok az ágyban.

Ezen az estén az lesz a középpontban, hogyan építs olyan, a gyakorlatban használható eszköztárat, ami a Te szexuális kiteljesedésedet támogatja.

Honnan tudod, mi az, ami igazán izgat? Szexuális szuverenitás és önazonosság.

Hogyan segíthet kommunikálni a tested, amikor nem találod a szavakat? (Ez nem az a testbeszéd.)

És hogyan találd meg könnyen a megfelelő szavakat az ágyban vagy az asztalon vagy…

Sokan azt gondolják, hogy vannak olyan ...

Tovább Szólj hozzá

programajánló beszélni szex közben beszélni a szexről

2018. már 01.

Nehéz a dolga az óvszer-tesztelőnek

írta: Polilili
Nehéz a dolga az óvszer-tesztelőnek

Tudjátok, vannak olyan cikkek, amiben különböző termékeket tesztelnek, majd összehasonlító elemzést írnak a küzönböző márkákról. Mi egy házi óvszer-összehasonlító cikk előkészületeinél járunk már vagy két hónapja. Elakadtunk már sokadszor.

Az egész úgy kezdődött, hogy már az ötletet is csak félve vetettem fel Ádámnak. Mert mégis milyen már, hogy a saját párom akarom tesztnyuszinak használni? Még inkább a legféltettebb testrészét? Beleegyezett, bár nem volt boldog.

Megérkezett a csomag, 5 féle óvszerrel, köztük a Lelo Hex , amit már rég óta ki akartam próbálni. Az óvszerek Porshéja. Naná, hogy ezzel kezdtük a tesztelést, és naná, hogy nem volt kedvünk utána máshoz nyúlni... Ezzel itt le is ragadtunk pár ...

Tovább Szólj hozzá

fasz félelem óvszer libidó

2018. feb 26.

Amikor titkolt, elfojtott és már rég beporosodott vágyak a felszínre kerülhetnek

írta: Polilili
Amikor titkolt, elfojtott és már rég beporosodott vágyak a felszínre kerülhetnek

Vallomást teszek: teljesen odavagyok Pásztor Annáért. Ő az Anna and the Barbies énekese, de számomra nem a zene miatt érdekes, hanem amiatt, aki és amilyen. Nyilvánvaló, hogy azoknak, akik a színpadon, vagy épp a képernyőn megjelennek, hatalmas felelősségük van, hisz véleményvezérek. Nagyon nem mindegy, mit mondanak, mit csinálnak, és mit viselnek. Anna pedig olyan értékeket és olyan minőségi kommunikációt, olyan gyönyörű szelíd kedvesség és izgalmas vadság keverékét mutatja, amitől szerintem nem lehet őt nem imádni.

És akkor ennek tetejében kiderült, hogy ez a csodanő még a vágyakkal és szexualitással is mer foglalkozni nyilvánosan . Persze gondolhatjátok, hogy nem pornóra gondolok, és nem is valami olyasféle erotikus ...

Tovább Szólj hozzá

perverz vágy

2018. feb 24.

Szexi buliba készülök. Jössz velem? Nyereményjáték!

írta: Polilili
Szexi buliba készülök. Jössz velem? Nyereményjáték!

Voltál már olyan buliban, ahol igazán szexi ruhában kellett megjelenni? Nekem a Hedonista Party lesz az első, és már eléggé izgulok... Vannak azok a pillanatok, amikor szexinek és szabadnak érzem magam, de van, amikor szürke kisegérnek. A tervem az, hogy nagyon kiöltözöm, valami olyasmiben, amiben igazi dívának érezhetem majd magam. Még sosem voltam díva. Kíváncsi vagyok...

Ha szeretnél, te is velem tarthatsz a buliban! Pásztor Annáék jóvoltából ugyanis most egy páros belépőt sorsolok ki a 2. Hedonista Partyra.

hedonista_nyeremenyjatek.jpg

A részvételhez  
1. töltsd ki az alábbi űrlapot,
2. kedveld ezt a Facebook bejegyzést ,
3. hagyj egy kedves hozzászólást a Facebook bejegyzés alatt (pl, hogy miért szeretnél jönni, miért szereted Annát, vagy a blogot.  
...

Tovább Szólj hozzá

szexi

2018. feb 22.

Őrült az, aki a fájdalomra izgul?

írta: Polilili
Őrült az, aki a fájdalomra izgul?

Beteg az, akit a BDSM érdekel? Merült fel a kérdés újra most, hogy ismét a reflektorfénybe kerültek a Szürke ötven árnyalata sztárjai. Fruskával, aki ismert arca a magyar BDSM szcénának Mr. Grey-ről beszélgettünk legutóbbi videónk leforgatását követően.

- Mi a baj a Szürke ötven árnyalatával?
- Hát például az, hogy a film úgy állítja be, hogy a lelki problémái miatt alakult ki Grey-ben a játékszerek , a fájdalom és az alá-fölérendeltség iránti szenvedélye. – avatott be Fru, amin őszintén elcsodálkoztam. Nekem ugyanis másképp jött le a sztori. Nekem úgy tűnt, igen, Christian rengeteg traumát élt át gyerekkorában, amiknek a hatásait máig hordozza. A BDSM pedig azért kezdte el érdekelni, mert egy idősebb nő megmutatta neki ...

Tovább Szólj hozzá

perverz BDSM

2018. feb 20.

Szereted a spermát?

írta: Polilili
Szereted a spermát?

Kaptam egyszer egy olvasói levelet, amiben azt kérdezte az úr, ciki-e, ha túl sok a spermája. Szegényt úgy fest, rosszul érintette, amikor a partnere rémült tekintetével találkozott egy ejakulációja után. Nem is csodálom, hogy ez nehéz lehetett - olyan, mintha a saját testétől, vagy egyenesen a férfiasságától undorodott volna a párja. Igaz, lehet, hogy az egész történet nem is így zajlott, lehet, hogy valami teljesen más érzelem jelent meg a hölgy arcán, csak mivel nem nagyon beszélték át az esetet, nem maradt más lehetőség, mint a feltételezgetésre hagyatkozni. 

Eszembe jutott erről egy történet. Egy régi párom nagy büszkén fröcsölte szét rajtam a magjait. "Ugye, kívánod a gecimet?" - kérdezte sokszor, mert nagyon izgatta ez a ...

Tovább Szólj hozzá

szégyen sperma menstruáció

2018. feb 18.

A G-pont titkai és ajándékai - előadás - 2018.03.07.

írta: Polilili
A G-pont titkai és ajándékai - előadás - 2018.03.07.

7gvb_1.pngPontosan hol van a G-pont? Mi az? Milyen? Hogyan működik?
Miért érzékeny? Miért nem? Hogyan ébreszthetem fel?
Miért fáj? Hogyan gyógyíthatom?
Mi valójában a női ejakuláció, a „spriccelős orgazmus”?
Mi a jelentősége egy nő számára?
Vajon hányféle női orgazmus létezik?
Egyáltalán miért fontos a G-pont?
Deborah Sundahl szerint a G-pont a női szexualitás szíve.
Ez vajon mit jelent? Milyen testi és lelki ajándékokat tartogat egy nő számára?

Ha a fenti kérdésekre könnyedén válaszolsz, akkor ez a meghívás nem neked szól.
Ha 
ez nem így van, de felébredt benned a vágy, hogy megtudd a válaszokat, akkor tarts velem.

Meghívott előadóm, Végh Ildikó, intim masszőr lesz:

“Azt tapasztalom, hogy manapság mind a nők, mind a ...

Tovább Szólj hozzá

önkielégítés csók orgazmus vágy erkölcs punci masszázs előjáték kényeztetés ösztön libidó kielégülés csikló jó nő megfelelési kényszer megnyílás nedvesedés jó kislány G-pont yoni masszázs beszélni a szexről

2018. feb 17.

Óda a nyaláshoz

írta: Polilili
Óda a nyaláshoz

A nyalás maga az élet forrása. Nekem nagyon fontos, olyan mint az oxigén. Az a bizalom, nyitottság, amit egy nő azzal ad, hogy beenged legbelsőbb lényébe maga a csoda. Kellemes, finom és éltető. Én a vádlitól indulok, és csak csókolom, puszilom, nyalogatom, harapdálom a Nő minden kedves porcikáját. És mire odaérkezek a combokon, a fenéken, a combtövön, az alsó hason keresztül a nedves, puha, édes, finom puncihoz, katarzis jön. Éltető csoda, az élvezet csúcsa. Nekem fontos, hogy a fenekét is kényeztessem. Bele inni kedves nedvességébe maga a kielégülés. És aztán kis pihenő után újra, és újra, és újra. Maga az őrület, ha harisnyanadrágon keresztül teszem ugyanezt...”

Zoli

 „ Az intimitásnak a csúcsa, amikor a számmal ...

Tovább Szólj hozzá

orgazmus szopás nyalás orális szex első szeretkezés

2018. feb 13.

Büntetés a hálószobában - egy kis játék

írta: Polilili
Büntetés a hálószobában - egy kis játék

Van egy kis korbács a háztartásunkban. Pontosabban egy korbács Tominál, egy pálca pedig nálam. Persze nem olyan luxuskivitelben, mint a Szürke ötven árnyalatában , de amire nekünk kell, arra tökéletesen megteszi ez is.

Hogy mire használjuk? Tulajdonképpen az ágyban szinte még nem is került elő. Ez nálam az előjáték része inkább. Birkózunk , csiklandozzuk egymást, verekszünk, és amikor már végleg elvetem a sulykot, Tomi előveszi a korbácsot, vagy a paskolót, és azzal büntet meg.

paskolo_korbacs_toll_szurke_otven_arnyalata.jpg

Persze tudom, hogy általában nem így szokták ezeket alkalmazni. A BDSM konferencián még oktatáson is részt vettem, mire kell figyelni a korbácsolásnál - igaz, ők inkább egy komolyabb darabra gondoltak (kb. 1m hosszúak voltak, amiket ott láttam). A miénk ...

Tovább Szólj hozzá

előjáték BDSM

2018. feb 11.

Szex egy hormontúltengéses kamasszal

írta: Polilili
Szex egy hormontúltengéses kamasszal

Akkor kezdett el jóra fordulni a szexuális életem, amikor végre elkezdtem megbocsátani a bénaságunkat tinikori exemnek és saját magamnak. Ez volt az első lépés. Addig a kettőnk kapcsolatára kentem az összes problémámat, onnan eredeztettem mindent.

Haragudtam rá és haragudtam saját magamra akkor már sok-sok éve. Rá azért, mert folyton nyomult, " erőltette a szexet", hisztizett, ha nem elégülhetett ki. Magamra meg talán még jobban nehezteltem, amiért mindezt hagytam.  

2014. május 22. Kezembe kerültek a jegyzeteim erről a napról. Hoppál Borinál voltam "terápián" (én legalább is terápiának hívom, lehet, tévesen). És úgy fest, az akkori beszélgetésünk akkora hatással volt rám, hogy amikor átolvastam a 3,5 éves sorokat, egy betűje ...

Tovább Szólj hozzá

nem megy kikényszerített szex

2018. feb 11.

A férfi multiorgazmus titka - előadás 2018.02.21.

írta: Polilili
A férfi multiorgazmus titka - előadás 2018.02.21.

agybanbujos.pngEgy férfi is képes több alkalommal a csúcsra jutni egy szeretkezés alatt. Gilján János , a Boldogság és szenvedély c. könyv szerzője személyesen avat be minket a férfi multiorgazmus működésébe és elárulja, hogyan gyakorolható be mindez.

Az előadás azon hölgyek számára is tanulságos lehet, akik szeretnék mélyebben megérteni a férfi szexualitás működését.

Érdemes lehet elsajátítani ezt a technikát nem csak akkor, ha egy férfi szeretné többször átélni az orgazmust egy aktus alatt, hanem akkor is, ha szeretné, hogy tovább tarthasson az együttlét, hisz a szárazorgazmust követően tovább tudja folytatni a behatolást. (Ezáltal akár korai magömléssel küzdők számára is segítséget jelenthet.)

giljan_coach_kep_resize.JPGAz előadó

Kérlek, segíts, ...

Tovább Szólj hozzá

programajánló orgazmus multiorgazmus

2018. feb 08.

Mit akar a puncim?

írta: Polilili
Mit akar a puncim?

Figyeljek a puncimra, és csak akkor engedjem a férfi közeledését, ha már készen állok rá . Mennyi ilyen tanácsot kapok! De mégis hogyan?

Most épp nagyon elegem van abból, hogy ez ilyen nehéz. Minden bátorságomra szükség van ahhoz, hogy jelezzem a másik felé, hogy most ne . Mert tudom, hogy ha már felizgult, és ebben az állapotban kap egy nemet, abból csak balhé lesz. Gyakorlatilag az összes pasimmal így volt ez.

Ha nemet mondok valamikor (egy adott pillanatban, nem örökre szólóan) a szexre, az nekem mindig nagyon kegyetlennek tűnik, mert azzal vonok párhuzamot, hogy ezzel a partneremre is nemet mondok . Nem is csoda, hisz ezt így is szokták lereagálni: teljesen magukra veszik.

mit_akar_a_punci.jpeg Fotó: Pixabay @ Pexels

Teljes kétségbeesésben, könnyek ...

Tovább Szólj hozzá

punci megfelelési kényszer nem megy nem kívánom

2018. feb 05.

A terápiás nyalás

írta: Polilili
A terápiás nyalás

Újabb formabontó házi feladatot kaptam a szexuálterápián Csörgits Kingától : vagy vegyem rá a pasimat, hogy nyaljon ki minél többször, vagy keressek magamnak egy nyaló-cimborát. Durván hangzik, de komolyan gondolta, ugyanis az már kiderült, hogy ez az a helyzet, amikor magabiztosan, gyakorlatilag mindig el tudok élvezni . Márpedig, a magamfajta lánynak, aki még javában tanulja az orgazmust, ez nagyon jó gyakorlás. Mellette pedig arra is hatalmas szükségem van, hogy jó nagy adag sikerélményt, pozitív élményt gyűjtsek, amik aztán szép lassan felülírják a régi traumákat, és amik által végérvényesen megtanulom elhinni, hogy a szex jó dolog .

Amikor feladta ezt a házit, nyeltem egy nagyot: na ezt mégis hogyan fogom felvezetni? Merthogy már ...

Tovább Szólj hozzá

terápia orgazmus nyalás

2018. feb 05.

Hogyan működhet egy nyitott kapcsolat? - beszélgetés - 2018.02.14.

írta: Polilili
Hogyan működhet egy nyitott kapcsolat? - beszélgetés - 2018.02.14.

  3kez.png

Nem csak a megcsalás lehet megoldás arra, ha többeket szeretnénk szeretni, akár teljes szívvel, akár “csak” testileg. Sok olyan párt ismerek, akik jól működő nyitott kapcsolatban élnek: poliamorok, swingereznek, vagy épp engedik párjukat, hogy nyugodtan kalandozzanak.

Ahányan, annyi féle kapcsolatban élnek. Mi a titkuk? Következő beszélgetős programomon Farkas Dániel, pszichológus megoszt velünk néhány praktikát, de fő célja az lesz, hogy segítsen neked rálelni a számodra legmegfelelőbb megoldásokra. Ha eljössz… :)
farkas_daniel_pszichologus_foto.JPGAz előadó

Ismersz olyanokat, akiket vonz a nyitott kapcsolat? Kérlek, oszd meg velük a felhívást!

Az est háziasszonya én, Polilili leszek, az Ébredő Szexualitás blog írója. Éltem már nyitott, poliamor ...

Tovább Szólj hozzá

programajánló poliamoria nyitott kapcsolat

2018. jan 30.

Mitől lesz valaki szexi kívül és belül?

írta: Polilili
Mitől lesz valaki szexi kívül és belül?

Te szexinek érzed magad? Nekem hosszú út vezetett odáig, hogy vonzónak érezzem magam. Érdekes, hogy nem a külsőmön kellett változtatnom, hanem az önmagamról alkotott képen, véleményen. Szürke kisegérnek hittem magam, és ennek megfelelően gondosan leszegtem a tekintetem, nehogy észre vegyem, ha valaki megcsodált.

Ez volt az egyes számú lecke: emeljem fel a tekintetem és nézzek a férfiak arcára . Meglepett, amit tapasztalatam, mikor elkezdtem ezzel kísérletezni. Kiderült, nagyon is sokan néznek meg az utcán!

Nem kellett ruhatárat cserélnem, vagy fogynom. Elég volt kihúzni magam és nyitni, befogadni a visszajelzéseiket. Elkezdtem én is megnézni a férfiakat, megcsodálni azt, akinek valamilye szép, vagy vonzó. Persze, hogy észrevették, én ...

Tovább Szólj hozzá

szexi jó nő szexi ruha

2018. jan 23.

Meddig szunnyad a libidó?

írta: Polilili
Meddig szunnyad a libidó?

Egyre többen mondják nekem, hogy a vágy periodikus. Szakemberek mondják, úgyhogy lassan kezdem elhinni. Főleg nőknél van ez így, sokunknál igazodik a libidó a menzeszhez is.

 

Én most ismerkedek ezzel a periodicitással. Eddig annyira zavaros volt az egész viszonyom a szexualitással, hogy nehéz lett volna megfigyelni bármilyen rendszerességet, de most úgy tűnik, kezd kialakulni bennem egy ritmus. A menzeszem alatt bezárkózom , és utána kell még jópár nap, hogy újra kívánjam.

Épp tegnap ért véget a vérzésem és most olyan távolinak tűnik a szex gondolata, hogy még írni is nehéz róla. Olyan, mintha sosem lett volna az életemben. Pedig emlékszem, két hete még folyamatosan akartam. Meg voltam őrülve! Szóval nálam úgy fest, a ...

Tovább Szólj hozzá

vágy menstruáció csökkent libidó