2017. júl 14.

Programok

írta: Polilili
Programok

Közelgő programok:

 

Szexuális játékszerek a párkapcsolatban - 2017.10.25.

Szerinted szabad játékszereket, kiegészítőket használni az ágyban? Elronthatja ez a kapcsolatot, vagy inkább színesíti? Valóban megalapozott a félelem, hogy a vibrátor helyettesítheti a férfit?

Ezekről a kérdésekről szeretnék veletek beszélgetni október 25-én este. (FIGYELEM! Korábban véletlenül okt. 26-i dátumot kommunikáltam, de a helyes időpont okt. 25., szerda!)

Részletek és regisztráció itt.

szexualis_jatekszerek_okt25.jpg

Kötelességtől a gyönyörig - Hogyan szerettem meg a szexet - 2017.10.18.

31 éves koromig a szex csak kötelesség, nyűg volt az életemben. Hittem benne, hogy lehet élvezni, de nekem egyáltalán nem ment. Hosszú út vezetett odáig, hogy a saját gyönyöröm útjában álló falak omladozni kezdjenek. Jó úton járok az önfeledt szex felé, volt már sok orgazmusom és egyre jobban szeretem az együttléteket is.

Ebben az előadásban a saját tapasztalataimat szeretném megosztani veletek azzal a céllal, hogy inspirációt meríthessetek belőle saját fejlődésetekhez. Mesélek azokról a módszerekről, felismerésekről, amik nekem a legtöbbet segítettek a megnyílásban, kivirágzásban.

Részletek és regisztráció itt.

megszerettem_2017_10_18.jpg

Működhet egy nyitott kapcsolat? – Őszintén a szexről – 2017.10.10.

Jól működő, tartós kapcsolatban, szilárd elköteleződés mellett le szabad feküdni mással is? Megengedhetjük ezt a másiknak? Vajon, ha megtörténik, ez milyen hatással van a meglévő párkapcsolatra?

Vannak olyanok, akik úgy tudnak kiteljesedni és szárnyalni, ha folyamatosan flörtölnek. És van, akit megöl a féltékenység, ha a társuk nem velük foglalkozik.

Ahány nyitott kapcsolat, annyi féle! Vannak, akik elengedik a másikat, de köszönik, tudni sem szeretnének arról, hol járt a párjuk és kivel. Van, ahol együtt jár a pár swingerezni és vannak, akik egy harmadikat szeretnének bevenni.

Szerinted mik egy nyitott kapcsolat előnyei és buktatói? Hogyan lehet ezt jól csinálni, mire kell figyelni?

Tarts velünk október 10-én és derítsük ki együtt!

Részletek és regisztráció itt.

nyitott_kapcsoalt_fb.jpg

A programsorozatról:

Beszélgessünk a szexről!

Programsorozatomban a szexről beszélgetünk őszintén, tabuk és szégyenérzet nélkül meghívott szakértőkkel és veletek. Az események között vannak előadások és beszélgetős workshopok is - utóbbiak azért, mert hiszek benne, hogy egymástól is sokat tudunk tanulni.

programok_cover.jpg

Miért?

Mert sokaknak csak nagyon szűk képe van a szexualitásról: csak azt tudjuk, amit mi néhány partnerünkkel megtapasztaltunk, vagy amit a filmeken látunk. Mihelyt azonban elkezdünk beszélgetni másokkal, akár idegenekkel is, kinyílik a világ. Ezért szeretnék párbeszédet kezdeményezni.

Akkor is hasznos lehetnek számodra a programok, ha "profinak" érzed magad: meghallgathatod mások történeteit, akár segíthetsz is nekik saját tapasztalatoddal és tovább építheted tudásod is.

Mi lesz a téma?

Bármi, ami szex! Írd meg, mi érdekel! Eddig felmerült témák: alternatív fogamzásgátlási módszerek, szexuális játékszerek, mellek... Téged mi érdekel?

Kikre számíthatsz?

Én biztos ott leszek és már van néhány ötletem meghívott szakértőkre, de ha Neked is van kívánságod, írd meg és igyekezni fogok megszervezni!

Ízelítőként belenézhetsz szakértőkkel, érdekes emberekkel folytatott beszélgetéseimbe a videótáramban.

A jövőbeli programokról e-mail emékeztetőt is kérhetsz. Feliratkozás itt.
Szeptemberig pedig itt, a blogon olvashatod őszinte, tabumentes írásaimat saját szexuális felfedezéseimről, fejlődésemről.

Korábbi programok 

"A párom nem akar szexelni, mit tegyek?"  

oszinten_a_szexrol_2017_09_19.jpg

A részletekért kattints ide...

Szólj hozzá

programajánló