2017. júl 14.

Beszélgessünk a szexről!

írta: Ébredő Szexualitás Blog
Beszélgessünk a szexről!

Programsorozattal készülök nektek szeptembertől, amiben a szexről fogunk beszélgetni őszintén, tabuk és szégyenérzet nélkül meghívott szakértőkkel és veletek. Lesznek előadások és beszélgetős workshopok is - utóbbiak azért, mert hiszek benne, hogy egymástól is sokat tudunk tanulni.

programok_cover.jpg

Miért?

Mert sokaknak csak nagyon szűk képe van a szexualitásról: csak azt tudjuk, amit mi néhány partnerünkkel megtapasztaltunk, vagy amit a filmeken látunk. Mihelyt azonban elkezdünk beszélgetni másokkal, akár idegenekkel is, kinyílik a világ. Ezért szeretnék párbeszédet kezdeményezni.

Akkor is hasznos lehetnek számodra a programok, ha "profinak" érzed magad: meghallgathatod mások történeteit, akár segíthetsz is nekik saját tapasztalatoddal és tovább építheted tudásod is.

Mi lesz a téma?

Bármi, ami szex! Írd meg, mi érdekel! Eddig felmerült témák: alternatív fogamzásgátlási módszerek, szexuális játékszerek, mellek... Téged mi érdekel?

Kikre számíthatsz?

Én biztos ott leszek és már van néhány ötletem meghívott szakértőkre, de ha Neked is van kívánságod, írd meg és igyekezni fogok megszervezni!

Ízelítőként belenézhetsz szakértőkkel, érdekes emberekkel folytatott beszélgetéseimbe a videótáramban.A pontos programról majd a Facebook eseményen is tájékoztatni foglak, de hírlevelemre is feliratkozhatsz (feliratkozás itt).

Helyszín: szintén, ha van ötleted, írd meg! :)

Szeptemberig pedig itt, a blogon olvashatod őszinte, tabumentes írásaimat saját szexuális felfedezéseimről, fejlődésemről.

Szólj hozzá