2017. máj 16.

A szeretkezés, ami a csontomig hatol

írta: Polilili
A szeretkezés, ami a csontomig hatol

Hiányzik, hogy átjárjon a szex. Talán ez a legjobb kifejezés rá. Idejét sem tudom, mikor szeretkeztem utoljára olyan igazán hatalmasat. 

Érzek valami űrt a testemben. Érzem, ahogy hiányzik egy farok, ami kitölt. Nem csak úgy egy menet erejéig, hanem kitölt térben és időben. A lelkemig hatol és eltűnik tőle a valóság.

Nem egy orgazmusra vágyom és nem kettőre. Az egybefonódás hiányzik, az összekapcsolódás. Amikor az egész testemet átjárja a kéj és a csontomig hatol.

dress-864107_640.jpgFotó: LisaLiza @ Pixabay

Nem kaptam ilyet sokszor az életben. Talán csak pár alkalommal Jay-el. Azok a szeretkezések egészen földön túliak voltak és megmagyarázhatatlanok. Azt éreztem, megérkeztem. Végre megérkeztem a testembe. Nem tudom, mi volt a titka, miért épp ő volt az, aki ezt meg tudta adni nekem, de hálás vagyok érte, hogy megtapasztalhattam ezt az érzést. Boldog vagyok, hogy megélhettem ezt vele és hogy adott egy bizonyosságot: létezik az, amit annyi ideig kerestem.

Jay borzasztó messze van.

Szeretném, hogy mással is megélhessem ezt, vagy valami hasonlóan mélyet. Hiszem, hogy ez lehetséges, de közben borzasztó türelmetlen is vagyok és csalódott. 

Támogatásoddal több olvasó kerülhet közelebb saját szexualitásának megértéséhez.
Köszönöm, ha segítesz!

paypal_svg.png

mobil_300x120.jpg

Katt ide, ha nem szeretnél lemaradni újabb
bejegyzéseimről, programjaimról!

Szólj hozzá

orgazmus vágy